Μαρίνα

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΜεζεδοπωλείο, Καφενείο
ΔιεύθυνσηΑνδρέα Παπανδρέου 93, Ελευθέριο-Κορδελιό
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΑναστασία Τσενεκίδου
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχε το Στέκι του Μαχαίρα.

Εικόνες (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Dal
Όλα οκ. Φθηνά και λαϊκά. Μεζέδες αποδεκτοί, σέρβις πολύ καλό, τιμή για τσίμπημα χαμηλη, στα υπέρ το τσίπουρο μερίδα (50 ml) που βολεύει όταν η παρέα είναι δύο ατόμων και ο ένας θέλει τσίπουρο ο άλλος ούζο ή κάτι άλλο. Οι random μεζέδες αλλάζουν σε κάθε γύρα. Τρεις μεζεδες, πέντε τσιπούρα μερίδα, 23 ευρώ. Φύγαμε χορτατοι, 2 άτομα. Θα ξαναπάω
Nikolas
Σοκ και δέος από την κατρακύλα του μαγαζιού!....Κουζίνα που ποτέ δεν ήταν ιδιαιτέρων αξιώσεων (όλα μέχρι το "αποδεκτό"...), πλέον έγινε απολύτως διεκπεραιωτική. Μεζέδες ήδη προς το αδιάφορο, μίκρυναν πιά τόσο που τους λες και κακούς (σχέση ποιότητας-τιμής). Κάπως σα να μη θέλει να τους φέρει, σα να μη βγαίνει πια στο κόστος, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.....Δεν είδα αναλυτικά την απόδειξη (ευτυχώς αυτή τη φέρνει!) αλλά με 2 "σετ" (4 μικρά και εντελώς φλατ πιατάκια ανα σετ, σχεδόν χωρίς λόγο ύπαρξης) και 2 μισόκιλα κρασί "της μπρίζας), φτάσαμε το 20ρικο plus!!!!!! Aκυρο (και με λύπη, γιατί ζήσαμε και κάπως καλύτερες μέρες του μαγαζιού, στην πιο κάτω γωνία του...) από μας.
Kign
Είμαστε 3 και περιμέναμε στο μπαρ για να αδειάσει τραπέζι. Πήραμε από μια μπύρα για να περάσει η ώρα. 10 λεπτά πιο μετά έρχεται ένα ζευγάρι, λογικά γνωστοί της ιδιοκτήτριας, που ήθελαν να κάτσουν. Τους λέει χίλια συγνώμη δεν έχουμε, έχουμε και τα παιδιά εδώ που περιμένουν. Σε 2 λεπτά αδειάζει τραπέζι τους παίρνει από το χέρι και τους βάζει να κάτσουν, αλλά εμείς δεν έχουμε οπτική επαφή με το τραπέζι. Της λέμε ότι περιμένουμε εδώ πρώτοι και λέει παιδιά εσείς δεν χωρούσατε. Δεν το πιστέψαμε, αλλά είπαμε μεταξύ μας, εντάξει δεν πειράζει αν ήταν και φίλοι της, ήθελε να τους εξυπηρετήσει. 30 λεπτά αφού είχαμε πάει, έρχεται και μας λέει ότι αδειάζει τραπέζι έξω. Λέμε ωραία και περιμένουμε, έχουμε οπτική επαφή με το τραπέζι. Οι προηγούμενοι περίμεναν να πληρώσουν και συζητούσαν. Πληρώνουν, σηκώνονται και ο σερβιτόρος μαζεύει, εκείνη την στιγμή έρχεται παρέα με 5 άτομα να κάτσει. Η ιδιοκτήτρια ήταν πάνω από τραπέζι και μάζευε κι αυτή, κάθετε η καινούργια παρέα κι αυτή δεν λέει τίποτα. Σηκωνόμαστε εμείς από το μπαρ και την βρίσκουμε στην μέση της διαδρομής και μας λέει "ρε παιδιά σας είπα άδειασε τραπέζι και δεν ήρθατε"... εμείς κάναμε τα λογικά μας παράπονα και ρωτήσαμε "έστω ότι αργήσαμε (δηλαδή δεν περιμέναμε πάνω από το κεφάλι αυτών που έβγαζαν χρήματα να πληρώσου), που δεν αργήσαμε, εσείς γιατί δεν τους είπατε ότι περιμένει παρέα μέσα;" και μας απάντησε "γιατί θα νευρίαζαν και θα έφευγαν". Δούλεμα κανονικό δηλαδή. Σηκωνόμαστε μετά από συζητήσεις μαζί της και φεύγουμε, βλέπουμε και το τραπέζι που καθόταν το ζευγάρι των γνωστών της και ήταν για 4. Απλά έλλειψη ευγένειας και επαγγελματισμού με λίγο παραπανίσιο θράσος με τις παιδικές δικαιολογίες...
Λαϊκογκουρμές
Μοντέρνο καφενείο όπου συχνάζει κυρίως νεότερος κόσμος και σαραντοπενηντάρηδες.
Μεταφέρθηκε από ένα μικρό μαγαζάκι πιο κάτω στον ίδιο δρόμο σε ένα μεγαλύτερο και ολοκαίνουργιο. Κατά τη γνώμη μου έχασε την γραφικότητά του και το επίπεδο του φαγητού έπεσε.
Ο χώρος είναι αδιάφορος και εξαιρετικά θορυβώδης γιατί σχεδόν κάθε φορά είναι γεμάτο. Οι μεζέδες φαίνονται οκ ποιοτικά και είναι φτηνοί αλλά μάλλον άγευστοι. Το αλκοόλ σε οικονομικές τιμές.