Three Pieces

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαFast food, Λοιπά
ΔιεύθυνσηΒέροιας 4, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2311221463
Διαδίκτυο
ΩράριοΚυ 19:00-03:00, Δε-Σα κλειστά
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε6 Δεκεμβρίου 2018
ΙδιοκτησίαΑχιλλέας Πλακίδας & Σία Ε.Ε.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Εντός του μαγαζιού, κρύβεται ένα bar. Για να μπεις, έχουν σαν κανόνα να καθίσεις τουλάχιστον μια ώρα.

Με υπότιτλο "ΖΕ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΠΡΟΤΖΕΚ".

Η ίδια ιδιοκτησία έχει τα διπλανά Mahalo και bar Gorilla.
Προστέθηκε από: niramis

Εικόνες (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
"Jerk Toastie: κοτόπουλο τζερκ, μαγιονέζα γλυκού κρεμμυδιού, τσένταρ" (συμπαθητικό, χωρίς όμως να αξίζει 5€)
[εικόνα]
"Jerk Toastie: κοτόπουλο τζερκ, μαγιονέζα γλυκού κρεμμυδιού, τσένταρ" (συμπαθητικό, χωρίς όμως να αξίζει 5€)
[εικόνα]
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2020
[εικόνα]
Burger
[εικόνα]
Εξωτερικά (Απρίλιος 2019)
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εσωτερικά

Σxόλια (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
RZ (ex microzet)
Στη θέση του πλέον έχει ανοίξει (απο την ίδια ιδιοκτησία) το "the sandwich project" ή κάπως έτσι.

Δοκίμασα σάντουιτς με κεφτεδάκια, καλή ποιότητα, μικρή ποσότητα (ειδικά κρέατος), και ακριβή τιμή.

Θα ξαναδοκιμάσω, αλλά με επιφυλάξεις.
RZ (ex microzet)
Έχω φάει αρκετές φορές, πάντα όμως σαν εναλλακτική ή "για τη δοκιμή".

Δεν με εντυπωσίασε τίποτα, και πολύ περισσότερο δεν με εντυπωσίασαν οι τιμές.

Νομίζω στην περιοχή υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές.
JohnJohn
Πήρα bao bun με ψητή πανσέτα, μαγιονέζα γλυκό τσίλι, σάλτσα τσιμιτσούρι. ΟΚ εύγευστο, αλλά πολύ μικρό για τα 3€ που έκανε. Πήρα επίσης mac 'n' cheese που ήταν κοφτό μακαρόνι με σάλτσα τσένταρ, μπέικον και τηγανητό ψωμί. Τίποτα τρομερό και είχε 4.50€. Το προσωπικό υπερβολικά εξυπηρετικό και η προσπάθεια μακάρι να καρποφορήσει, αλλά εγώ μάλλον θα δυσκολευτώ να ξαναπάω, εκτός αν πεινάω πολύ και είμαι κοντά.
Γιαντράνκα
Μου έταξαν μπεργκερική αποκάλυψη που δεν ήρθε. Ίσως γιατί το μπιφτέκι δεν ήταν ψημένο ως όφειλε (medium)-αναμενόμενο ίσως, αποδόθηκε στο συγκεκριμένο ψήστη. Παρολαυτά βρήκα ότι υπήρχαν καλές προοπτικές, το ψωμάκι γαρ καλό, και το μπιφτέκι κιμαδίσιο. Ενδιαφέρουσες αλλά άνοστες οι χειροποίητες πατάτες τύπου στικς. Μαζί με αυτές στα 6€. Θα δώσω δεύτερη ευκαιρία με αναζήτηση του έτερου ψήστη.
Mikey
Ιδιαίτερες γεύσεις και το Bao Bun και το Cuban Sandwich αλλά θα μείνω στις μικρές ποσότητες, στις τσιμπημένες τιμές και στην αστοχία εκτέλεσης. Το σχόλιο του χρήστη Roux είναι ακριβέστατο όσον αφορά την εκτέλεση και τις γεύσεις και μακάρι να ληφθεί υπόψιν.
Roux
Καταρχάς να πω ότι επικροτώ και (ειδικά αν αξίζει το φαγητό) υποστηρίζω θερμά ιδέες έξω από την περπατημένη. Πόσο μάλλον σε μια αρκετά συντηρητική (τουλάχιστον στο fast food) πόλη όπως η Θεσσαλονίκη. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια οι διαφορετικές προτάσεις αρχίζουν και αποκτούν περισσότερο χώρο. Στο Three Pieces (και θα μιλήσω για την πρώτη επαφή με το φαγητό του και όχι για το secret bar) έχουμε μια μικρή (θετικό) λίστα από προτάσεις ταχυφαγίας με προέλευση διαφορετικά μέρη του κόσμου. Δοκίμασα το bao bun που στην ουσία είναι ένα Gua Bao δλδ ένα αχνιστό ψωμάκι με χοιρινή κοιλιά (πανσέτα). Όπως με ενημέρωσε ο πολύ ευγενικός μάγειρας η δική τους εκδοχή περιέχει μια ελαφρώς καυτερή μαγιονέζα, τσιμιτσούρι (αργεντίνικη σάλτσα παραδοσιακά με μαϊντανό, κόλιανδρο, σκόρδο τσιλι λάδι, ξύδι κτλ), ξηρούς καρπούς (μόνο φουντούκι αν θυμάμαι καλά) και πίκλα καρότο. Όλα αυτά ακούγονται πάρα πολύ ωραία! Αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν όσο ωραίο ακούγετε. Το αχνιστό bun (προκάτ, αλλά ok...fair enough) διαλυόταν και στα δυο buns που πήρα, το slow cooked χοιρινό που θα έπρεπε να λειώνει δεν ήταν και τόσο μαλακό (νόστιμο αλλά για να κάνεις πανσέτα άνοστη πρέπει να είσαι μάγος), η μαγιονέζα δεν ήταν καθόλου spicy (τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα) και πέρα από extra λιπαρότητα δεν έδινε καμία γεύση, στο τσιμιτσούρι τα κάλυπτε όλα το υπερβολικό σκόρδο (το οποίο βασικά κάλυπτε τα πάντα. Επίσης, δεν ήταν δυστυχώς καθόλου spicy ούτε το τσιμιτσούρι ούτε το σύνολο), τα φουντούκια δίναν ευχάριστη τραγανότητα, το καρότο πικλα πιο πολύ έμοιαζε με καραμελωμένο καρότο (σοτέ με ξύδι και ζάχαρη) παρά πικλα μιας και η οξύτητα (που χρειάζεται το λιπαρό σύνολο) ήταν μηδαμινή. Ευχάριστη αίσθηση στο δάγκωμα αλλά δυστυχώς με τα παραπάνω προβλήματα και με μια μακράς διαρκείας επίγευση σκόρδου (αν και η συνταγή ζητάει ωμό σκόρδο, ένα μπλανσάρισμα ή ψήσιμο θα βοηθούσε ή έστω πολύ λιγότερη ποσότητα). Γενικά θέλει δουλειά. Επίσης θα ήθελα την κουζίνα πιο καθαρή μιας και το μαγαζάκι είναι μικρο και ο πελάτης βρίσκετε στο ένα μέτρο (ανοιχτά δοχεία με ξεραμένη σως στα τοιχώματα, λερωμένες λαδόκολλες πάνω στο πάσο και τελειωμένοι ξεχασμένοι καφέδες παραδίπλα δεν είναι μια καλή εικόνα όταν θες να κάνεις κάτι διαφορετικό (αλλά και γενικά)). Τα δυόμιση ευρώ (για το μικρούλη bun) προσωπικά δεν μου φαίνονται πολλά αν όμως ήταν προσεγμένο. Παρόλα αυτά θα ξαναπάω και θα ξαναπάω και θα δοκιμάσω και άλλα από το μενού και εύχομαι στην πορεία να το βρουν και να έχουμε μια ακόμα ωραία επιλογή ταχυφαγίας στην πόλη. Συγνώμη για το μεγάλο σχόλιο αλλά πραγματικά σκοπός δεν είναι να κράξω (νομίζω φαίνεται) αλλά μια κριτική που εύχομαι να ληφθεί υπόψιν για βελτίωση και θετική εξέλιξη.
NDC
Ωραία ιδέα και ωραίο στήσιμο του μγαζιού σε ένα δρομάκι που έχει αποκτήσει ζωντάνια. Καλή εξυπηρέτηση και λογικές τιμές. Δυστυχώς όμως το φαγητό δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Το μπέργκερ είναι επιεικώς αδιάφορο, το χοιρινό στις διάφορες μορφές του (κουβανέζικο, bao bun) δεν έχει καμία νοστιμιά και το φαλάφελ είναι επιεικώς κακό. Μια λασπωμένη μάζα, καθόλου τραγανή με περίεργα συνοδευτικά (μαγιονέζα, ψητό κολοκυθάκι). Χρειάζεται καλύτερα υλικά και περισσότερη επιμέλεια στις συνταγές.