Καθίσαμε παρέα έξι ατόμων στα μέσα Σεπτέμβρη μετά τις τρείς το μεσημέρι. Η ταβέρνα δουλεύει τους καλοκαιρινούς μήνες κυρίως με γκρούπ, τα οποία εκείνη την ώρα είχαν αποχωρήσει όλα και έτσι ήμασταν μόνο δύο παρέες και ήταν ήσυχα. Ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος (μέσα και έξω) χωρίς όμως να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ένα άτομο της παρέας γνώριζε τον ιδιοκτήτη οπότε αυτός, αφού συστήθηκε, άρχισε να φέρνει φαγητά χωρίς να παραγγείλουμε κάτι συγκεκριμένο. Σαλάτα, τυριά, πατάτες, αρνί στον ξυλόφουρνο, παϊδάκια, κοκκινιστή κατσίκα κ.α. Όλα όσα δοκιμάσαμε ήταν πολύ ωραία με αποκορύφωμα την κοκκινιστή κατσίκα (συνολικά φάγαμε τρείς μερίδες) με φρέσκες ντομάτες. Χωρίς υπερβολή, είναι η πιο νόστιμη που έχω δοκιμάσει ποτέ. Ο ίδιος αργότερα μας διηγήθηκε ότι το ζώο ήταν από γνωστό του και πως εκείνη την περίοδο είναι και οι ντομάτες υπαίθριες και κατάλληλες για αυτό το φαγητό. Σίγουρα θα το επισκευθώ ξανά.