Βρίσκεται στο Sani Marina.
Ξεκίνησε από Σαντορίνη και μεταφέρθηκε στο Sani.
Executive chef ο Χρύσανθος Καραμολέγκος.
Ιδιοκτήτες ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και η Γεωργία Παπαϊωάννου.
Ιστορία:
"
Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος ανοίγει στη Σαντορίνη, απ' όπου κατάγεται, σε ένα παλιό εργοστάσιο πελτέ που ανήκε στον πατέρα του, το πρώτο εστιατόριο Ντομάτα, κερδίζοντας τον χαρακτηρισμό ενός από τα 25 καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης από τους Financial Times. Η Ντομάτα ολοκληρώνει το κύκλο του στο νησί και έπειτα μεταφέρεται στο Sani Resort στη Χαλκιδική και κερδίζει κι εκεί βραβεία και διακρίσεις. Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος στο πρόσωπο της Γεωργίας Παπαϊωάννου βρίσκει την ιδανική συνεργάτιδα για όλες τις επιχειρηματικές του κινήσεις.
"
Πηγές:
saniresort.gr.
Rating φαγητο - 6/10
τιμες - 3/10
service 9/10
Ναι είναι πανάκριβο, αλλα αξίζει μερικές φορές να πληρώσεις για να γευτείς τέτοια ποιότητα. Εϊναι εμπειρία το να φας εκεί. Με μερικές ενστάσεις βέβαια. Ζητήσαμε σαλάτα ρόκα και μας έφερε μερικά φύλλα ρόκας πεταμένα , όπως το διαβάζετε, μέσα στο πιάτο και τα χρέωσε ΕΝΙΑ (9) ευρώ!
Κατά τα άλλα , πάρα πολύ καλό!