Tomata

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΣάνη
ΝομόςΧαλκιδικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2374099465
Διαδίκτυο
Ωράριο13:00-23:00. Μόνο καλοκαίρι.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Ntomata, Τομάτα, Ντομάτα, #fine dining
Πρόσθετες πληροφορίες:
Βρίσκεται στο Sani Marina.

Ξεκίνησε από Σαντορίνη και μεταφέρθηκε στο Sani.

Executive chef ο Χρύσανθος Καραμολέγκος.

Ιδιοκτήτες ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και η Γεωργία Παπαϊωάννου.

Ιστορία:
"Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος ανοίγει στη Σαντορίνη, απ' όπου κατάγεται, σε ένα παλιό εργοστάσιο πελτέ που ανήκε στον πατέρα του, το πρώτο εστιατόριο Ντομάτα, κερδίζοντας τον χαρακτηρισμό ενός από τα 25 καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης από τους Financial Times. Η Ντομάτα ολοκληρώνει το κύκλο του στο νησί και έπειτα μεταφέρεται στο Sani Resort στη Χαλκιδική και κερδίζει κι εκεί βραβεία και διακρίσεις. Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος στο πρόσωπο της Γεωργίας Παπαϊωάννου βρίσκει την ιδανική συνεργάτιδα για όλες τις επιχειρηματικές του κινήσεις."

Πηγές: saniresort.gr.

Εικόνες (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερικά (Σεπτέμβριος 2012)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Απρίλιος 2012)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιούλιος 2011)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιούνιος 2011)

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
los ampeles
άκρως τουριστικό, αδίκως πολυδιαφημισμένο. ακριβό
Νικος
Αδικαιολογητα πανακριβο εστιατοριο. Δωσαμε 130 euro και φαγαμε 4 ωρεκτικα, 2 σαλατες και ηπιαμε μια μπυρα, ενα ποτηρι κρασι και 2 μπουκαλια νερο. Χαρακτηριστικο ειναι οτι μονο τα νερα ειχαν 6.40 ευρω. Ενα πιατο πατατες που ειχαν απλως λιγο τυρι τριμμενο επανω (πατατες talegio) ειχαν 12 ευρω. Prawn rolls (5 τεμαχια παρα οπλυ μικρα) 16 ευρω. Κυριοι εισαστε απλα απαραδεκτοι και δεν δικαιολογειται σε καμια περιπτωση τις τιμες σας.

Rating φαγητο - 6/10
τιμες - 3/10
service 9/10
Kalamitsas
Πολύ καλό σέρβις, άψογο θα έλεγα.
Ναι είναι πανάκριβο, αλλα αξίζει μερικές φορές να πληρώσεις για να γευτείς τέτοια ποιότητα. Εϊναι εμπειρία το να φας εκεί. Με μερικές ενστάσεις βέβαια. Ζητήσαμε σαλάτα ρόκα και μας έφερε μερικά φύλλα ρόκας πεταμένα , όπως το διαβάζετε, μέσα στο πιάτο και τα χρέωσε ΕΝΙΑ (9) ευρώ!
Κατά τα άλλα , πάρα πολύ καλό!
Κώστας
Το μαγαζί έχει ωραίες γεύσεις και είναι ίσως το μοναδικό στο είδος του στη Χαλκιδική. Ωστόσο τα πιάτα του είναι ακριβά και απευθύνεται σε υψηλά βαλάντια. Πληρώνεις τη γλαμουριά και τον χρυσό τους σκούφο. Υπάρχουν πάντως σαφώς νοστιμότερες και οικονομικότερες επιλογές στην περιοχή.