Δέκα7 [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΜεζεδοπωλείο, Εστιατόριο
Διεύθυνση25ης Μαρτίου 17, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Δεκαεπτά, Δεκαεφτά, 17, Δέκα, Επτά, Εφτά
Άνοιξε29 Δεκεμβρίου 2018
Έκλεισεμέσα 2019
ΙδιοκτησίαΚωνσταντίνος Καρτσέλης
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του άνοιξαν με αύξουσα χρονολογική σειρά το Για... Ρακάκι και το Devido.

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
hambos22
Πρώτη επίσκεψη την Καθαρά Δευτέρα έπειτα από κράτηση. Όταν πήγαμε δεν είχαν ελεύθερα τραπέζια και μας έβαλαν έξω, όχι ότι μας χάλασε δεν είχε βαβούρα. Για την παραγγελία ήρθε μετά από μισή ώρα αφού κάναμε 2 φορές νόημα.

Στα δια ταύτα:
- Μικρές μερίδες
- Καλά υλικά
- Πάρα πολύ αργό service. Με το τσιγκέλι τα πιάτα και με λάθος σειρά, με αποτέλεσμα να τσιμπολογάμε μεμονωμένα για τις 2 περίπου ώρες που κάτσαμε, ενώ το φαγήτό άρχισε να έρχεται στην 1η ώρα. Ένα πιάτο δεν το φέρανε καν. Δεν υπήρξε ούτε ένα συγγνώμη από τον σερβιτόρο παρά μόνο ένα "αργούμε αλλά τα καταφέρνουμε" από έναν που πρέπει να είναι της διαχείρησης.
- Απόδειξη έπρεπε να ζητηθεί
- Χωρίς γλυκάκι για το τέλος. Λόγο ημέρας ρε παιδία, έστω μια πιρουνιά χαλβά.

2 μυδιά αχνιστά (πολύ μικρή μερίδα) καλα, ταλαγανι καλο ψιλοκρύο, γαύρος καλός, χωριάτικη μικρή - πολύ φέτα, πατάτες τηγανίτές οκ, 1λ κρασί και μια μπύρα στα 51ε. Ζητήσαμε ψάρια και καλαμάρια και δεν είχαν. Σε διπλανό τραπέζι μια κυρία έκανε παρατήρηση ότι το καλαμάρι ήταν θράψαλο στην πραγματικότητα και δεν της το χρέωσαν εν τέλη.

Δεν ξέρω αν έφταιγε η μέρα αλλά Χ από μένα. Κρίμα και μ'αρέσει η περιοχή εκεί.
firuli
Πολύ θετική η πρώτη μας επίσκεψη. Ευγενικότατος ο ιδιοκτήτης και ψαγμένος στις προμήθειες του. Πήραμε καπνιστό σκουμπρί (καλής ποιότητας), φάβα με κάπαρη (νόστιμη), σαλάτα ρόκα με δροσιστικό ντρέσινγκ γιαουρτιού, μύδια αχνιστά και γαρίδες με γλυκάνισο και κρέμα. Οι μερίδες κανονικές και όλα νόστιμα, καλής ποιότητας και με ιδιαίτερες πινελιές. Με ένα τσιπουράκι άνευ και μισό κιλό λευκό (πολύ καλά για χύμα) βγήκε στα 35 ευρώ. Σίγουρα θα ξαναπάμε να δοκιμάσουμε και τα υπόλοιπα.