Εστία

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Εστία. Υπάρχουν 22 καταστήματα.
ΚατηγορίαΦούρνος-Ζαχαροπλαστείο
ΔιεύθυνσηΑλεξάνδρου Παπαναστασίου 140, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310310068
Διαδίκτυο
Ωράριο06:00-23:59
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΕστία Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική Ι.Κ.Ε.

Σxόλια (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Stephan
Έχει αρκετά καλά σάντουιτς, από γλυκά απλώς ΟΚ. Τιμές πολύ τσιμπημένες.
MinasGr
Πολυυυυ τσιμπημενες οι τιμές . Ενδεικτικά η μία μπάλα παγωτό κάνει 2€!! Απίθανα πράγματα
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Asterix
Το παγωτό τους είναι το καλύτερο με διαφορά! Γεύσεις πλούσιες με πολύ ωραία υφή! Στα υπόλοιπα προϊόντα τους είναι απλά οκ με τιμές λίγο τσιμπημένες από ότι θα περίμενες!
To pamfagon
Για σέρβις, εξαρτάται σε ποιανού βάρδια θα πέσεις. Για τιμές τώρα, 1 τούρτα, στα 3 κιλά 21 ευρώ και τα κεράκια χρεωμένα εξτρά, 1 ευρώ έκαστο (2 νούμερα δηλ.). Κι εξτρά μείον τους, ότι παρήγγειλα να μου γράψουν κάτι επάνω, όπως ήταν, με σαντιγύ, την προηγούμενη μέρα και πάω την επόμενη και παίρνουν την τούρτα να το γράψουν κακήν κακώς εκείνη την ώρα. Και φυσικά το Χρόνια Πολλά Μανούλα (no comments please!), έγινε Χρόνια Πολλά Μαν...οδσφσδφ, καθώς τα μισά γράμματα ήταν στραβοχυμένα στο πλάι... Ενευρίασα, λέγω.
stephan
Επιβεβαιώνω το γεγονός ότι οι συνθήκες υγιεινής δεν ήταν καλές,από προσωπική εμπειρία.Όταν είχα πάει κάποτε να πάρω τσουρέκι κάποιο καλοκαίρι,τα τσουρέκια τα είχαν εκτεθειμένα έξω,και πηγαίναν μύγες επάνω και κάθονταν!
Seventh
προχθές που περνούσα είχε ουρά. φαίνεται με τη βρωμιά νοστιμίζουν :P
stephan
Το ψωμί την άλλη μέρα δεν τρώγεται.
StratosL
Πήρα 2 πεϊνιρλάκια και 3 κρουασανάκια (μικρούτσικα, της μπουκιάς): 3.80 παρακαλώ...Είπαμε να πιάνουν κώλο αλλά όχι κι έτσι...Καλύτερα να έπαιρνα κάνα γύρο στο φινάλε, και με σαλάτα αρκετά πιο φτηνός θα μου έβγαινε!