Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Annie fine cooking
Συμβουλές:
Τα πολύ μεγάλα σχόλια κουράζουν και τα πολύ μικρά δεν συνεισφέρουν σε τίποτα.
Όταν πρόκειται για αρνητικό σχόλιο, απόφυγε το λαϊκιστικό καταγγελτικό ύφος.
Δεν έχει σημασία τι γράφεις, αλλά πώς το γράφεις. Διάλεξε πιο κομψές εκφράσεις
χωρίς όμως να αλλάζει η ουσία του σχολίου. Απόφυγε μη κόσμιους χαρακτηρισμούς
(π.χ. αίσχος, άθλιο, λαμόγια, εγκληματίες), όλοι τους μπορούν να
αντικατασταθούν από χαρακτηρισμούς που αποδίδουν το νόημα αλλά χωρίς να προκαλούν.
Μην ξεχνάς ότι το σχόλιό σου είναι δημόσιο και γραπτό, το διαβάζουν πολλοί άνθρωποι
διαφορετικών νοοτροπιών και δεν πρόκειται για σχολιασμό μεταξύ δύο φίλων. Αφιέρωσε
1 λεπτό σκέψης πριν το υποβάλεις και φρόντισε να είναι εποικοδομητικό για τους
υπόλοιπους χρήστες του ταβερνοχώρου!
Δες περισσότερα στους κανόνες σχολιασμού.
Φρέσκιες ιδέες στον κατάλογο συνεχώς λίγο δύσκολο με τις κρατήσεις λόγο μεγέθους, αλλά πολύ ευγενικοι
Κράτηση απαραίτητη από πριν
Θα ξαναπάω με την πρώτη ευκαιρία
https:
- ψωμί δικό τους προζυμένιο, αγουρέλαιο σπάρτης, ελιές αθηναϊκές τσακιστές και καλαμών: πολύ καλό
- μία σαλάτα, αρωματική με μαρούλι, καρότα, ραπανάκια, βολβούς, τσιτσίραυλα, ξύδι: μεγάλη, όντως αρωματική, πάλευες λίγο με τα μαρούλια που ήταν άκοπα, μ' αρεσε πολύ αλλά δεν είμαι και αντικειμενική καθώς είμαι φαν της πρασινάδας
- ένα ορεκτικό, κουτσομούρες σαβόρο: η κουτσομούρα πάμφρεσκια, ωστόσο προσωπικά μου φάνηκε πολύ έντονη η γεύση του σαβόρο. Το προτιμώ με σταφίδα, πιο καραμελωμένα κρεμμύδια και πιο γλυκό το ξύδι, εδώ ήταν κόκκινο το λάδι (είχε μπαχαρικά) και τα κρεμμύδια πολύ έντονα. Στην όψη θύμιζε μπουρδέτο. Ο συνδαιτημόνας το ευχαριστήθηκε.
- ένα κυρίως, φιλέτο συναγρίδα με καμένα λαχανικά, αγουρέλαιο, κρέμα κολοκύθας: το καμένο μπρόκολο νόστιμο, η πατάτα αδιάφορη, η συναγρίδα νόστιμη αλλά αρκετά σφιχτή (την είχαν παραψήσει ή την είχαν φτιάξει νωρίς). Η κρέμα καλή και έδινε μια υγρασία. Ως πιάτο δεν ήταν κακό, ο συνδαιτημόνας που είχε φάει το σαβόρο το βρήκε φλατ, εγώ πάλι όχι, αλλά δεν ήταν κανένα τρομερά εμπνευσμένο πιάτο.
- ένα επιδόρπιο, τυρί Καρίκι Τήνου: ιδιαίτερο τυρί, ωριμάζει σε κολοκύθα, γεύση και υφη βουτυράτη, μ αρεσε πολύ.
- Κρασί ροζέ Ουσύρα από τη Σύρο: πολύ καλό, με αρώματα λωτού και κυδωνιού, ιδιαίτερο
- Αρχικά μία τσικουδιά 35Ν: ευγενική
- Στο τέλος κεράστηκαν 2 τσικουδιές με μέλι, πάλι 35Ν: άρωμα μελιού, χωρίς να είναι πολύ γλυκό, καμία σχέση με ρακόμελο
Συνολικά στα 104 ευρώ, αρκετά με δεδομένο ότι είχαμε 1 κυρίως. Και το παράδοξο είναι ότι: παρόλο που δεν μ αρεσε το ορεκτικό (δεν το έφαγα σχεδον καθολου), το κυρίως ήταν ΟΚ, το τυρι καλό αλλά επίσης δεν το έφαγα, ωστόσο το εστιατόριο βγάζει ένα ευχάριστο θετικό vibe, ο κατάλογος που αλλάζει δημιουργεί προσμονή, είναι πολύ ενδιαφέρουσα η προσέγγιση με τα βιο λαχανικά, οι πρώτες ύλες καλές, είμαι λοιπόν σίγουρη ότι θα ξαναέρθω να δοκιμάσω κι άλλα πράγματα. ΥΓ- στα διπλανά τραπέζια πέρασαν κάτι καραβίδες πολύ promising.
Επίσης, η λογική των κρατήσεων είναι για 2ωρο.
Σημειώνω πάντως το όνομα της σεφ, γιατί είναι μερακλού...