Αγνάντι

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα, Ψαροταβέρνα, Λοιπά
ΔιεύθυνσηΆνω Σταυρός
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2397065735
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΒασίλης Κρέζας

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Παλιό σχόλιο, να μη ληφθεί πλέον υπόψη:

Πήγα Μάιο 2010. Βασικά σχεδόν τα πάντα ήταν απαράδεκτα: αισθητική χώρου, μουσική και φαγητά. Σέρβις ήταν οκ, τιμές φυσιολογικές, μας βγήκε 15€/άτομο χωρίς βέβαια να κόψει απόδειξη. Μόνο καλό η θέα του στον Στρυμονικό κόλπο και απέναντι το επιβλητικό Παγγαίο και το Κερδύλιο. Δεν παίζει να ξαναπάω.

Εικόνες (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Με θέα το Κερδύλιο και Στρυμονικό
[εικόνα]
Εξωτερικά
[εικόνα]
Ζοχοί (μέτρια)
[εικόνα]
Φέτα (καλή)
[εικόνα]
Πατάτες (αποδεκτές)
[εικόνα]
Μπριζόλα
[εικόνα]
Παϊδάκια (πολύ κακό με κακή γαρνιτούρα)

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
alan
όπως τα λέει το ταβερνοαλάνι παραμένουν. Πολύ καλό για μια μπύρα και ένα σουβλάκι με θέα. Μέχρι εκεί
Επισκεφτήκαμε το μέρος τον Αύγουστο του 2010, δεν φάγαμε μονο το μέρος πήγαμε να δούμε, αισθητική χορού και μουσική (τα παιδιά του πειραιά και τέτοιες μπούρδες.. κλασσικό μαγαζί για τουρίστες)... τα χαρακτηρίζω κι εγώ απαράδεκτα.. θέλοντας να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα πέρασα μέσα από το μαγαζί.. αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι σε προνομιακή θέση μέσα στην κυρια αίθουσα του μαγαζιού είναι το γραφείο του αφεντικού, με υπολογιστές χαρτιά γεμάτα τασάκια και τα σινάφι επάνω...... και το χοντρό αφεντικό, κλασσικός έλληνας μπρουκλης (χρυσαφικά, τσιγάρο στο στόμα, ανοιχτό πουκαμισο) "αφεντικαρα" με βλέμμα CIA να κοιτάει μην του ξεφύγει καμια χτυπητή.... ..ρέεε χαλάς το μαγαζί... Δεν πρόκειται να φάω ποτε εκεί μονο και μονο για να μην κάνω μάγκα τον τύπο