Ρέμβη

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨαροταβέρνα, Μεζεδοπωλείο
ΔιεύθυνσηΝέα Ηρακλείτσα
ΝομόςΚαβάλας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2594023036
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΑυγερινός Σάσσος
Προστέθηκε από: Don Camillo

Εικόνες (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Η παραλία ακριβώς μπροστά από την ταβέρνα
[εικόνα]

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
stevaras
Πολύ γραφικό μαγαζί, στην παραλία πίσω από τον λόφο της Ηρακλείτσας, ταβερνάκι που χρονολογείται από την δεκαετία του 70. Θυμάμαι να μας πηγαίνουν οι γονείς μας εκεί παιδιά! Διατηρεί το χρώμα του κάτω από τα πλατάνια δίπλα στη θάλασσα, αλλά από φαγητό δεν έχει κάτι ιδιαίτερο. Πρόσφατη επίσκεψη γαύρος μέτριος, καλαμάρι καλό, σαλάτα κανονική, μπιφτέκι προκάτ, πατάτες κλασικές προτηγανισμένες. Φθηνές τιμές, στα 10-12 Ε) καλό και γρήγορο σέρβις. Το επιλέγουμε κάποιες φορές από τις άλλες καλύτερες ποιοτικά σε φαγητό κοντινές ταβέρνες λόγω της θέσης του και της νοσταλγίας που αποπνέει...
Don Camillo
Ξέχασα! στα παραπάνω και μια μεγάλη μερίδα γάμπαρη τηγανιτή (το καλύτερο πιάτο)!
Don Camillo
Επίσκεψη 4 ατόμων για τσιμπολόγημα και τσιπουράκι καθημερινή στα μέσα Μαΐου. Το μαγαζί βρίσκεται στην άκρη του οικισμού μπροστά σε μια μικρή παραλία και καθώς ο καιρός ήταν ιδανικός προτιμήσαμε να καθίσουμε στα εξωτερικά τραπέζια που βρίσκονται κάτω από τη σκιά των δέντρων. Δεν είδα κατάλογο και δεν γνωρίζω αν το μαγαζί σερβίρει κρεατικά αλλά τα θαλασσινά που πήραμε ήταν όλα φρεσκότατα. Δοκιμάστηκαν :
Κουτσομούρες (πολύ καλές), Σαρδέλλα ψητή γούνα (πολύ καλή), χταπόδι σχάρας (καλό, μεγάλη μερίδα), μύδια αχνιστά με το κέλυφος (καλά), θραψαλάκια τηγανιτά (πολύ καλά), μελιτζάνα ψητή (εξαιρετική), κολοκυθάκια τηγανιτά (πολύ καλά), αγγουροντομάτα (νορμάλ). Για αυτά, μαζί με 2 εμφιαλωμένα τσίπουρα δώσαμε 75 ευρώ, με απόδειξη. Σέρβις φιλικό και ανεπιτήδευτο, γλυκό όχι. Προτείνεται, ιδιαίτερα για την εξαιρετική τοποθεσία αλλά και το αξιοπρεπέστατο φαγητό.