Εικόνες (11)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ριζότο με μανιτάρια (καλό)
Ποικιλία Μπρουσκετών (έτσι και έτσι, καλές οι σως)
"Σαλάτα Ελληνική" (συμπαθητική)
Λευκό "Viognier Larsinos Σκούρα" (καλό)
Bao bun με μοσχάρι και καρότο (καλό το ψωμάκι, μέτρια η γέμιση)
Αποδομημένο cheesecake (ωραίο)
Πουγκάκια με αχλάδι και gorgonzolla
Σολομός με πουρέ σεληνόριζας και σως φρούτων του πάθους (πολύ καλό)
Σxόλια (4)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Σχόλια (4)
tavern_comments#22370#0#0
Γενικά τίποτα το αξιομνημόνευτο, και υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές σε αυτό το στυλ, οπότε η κατάληξη του δεν με σόκαρε.
Στα του φαγητού: μέτρια εντρέ με μπαγιατικούτσικες παξιμαδοποιημένες φέτες ψωμί με αγιολί, ρέπον σαφώς προς απλή μαγιονέζα, σαλάτα με φράουλες υπέρ το δέον γλυκιά με έλλειψη αναγκαίας οξύτητας, πουγκάκια με αχλάδι και gorgonzola συμπαθητικά, με ολόκληρα γεμάτα κομμάτια αχλαδιού αλλά -φευ- ανεμική ένταση gorgonzola που προκαλούσε μια ανισορροπία, εξαιρετικός και σωστά ψημένος ο σολομός με πουρέ σεληνόριζας και σως φρούτων πάθους.
Δοκιμάστηκε και η πίτσα grasshoper με λάχανο kale και κολοκυθάκι: η ζύμη αυτής εμφανώς καθόλου λαδερή, το στεφάνι όμως είναι αδιάφορο και φαίνεται στο μάτι να χρειάζεται κι άλλο ψησιματάκι, το topping της πίτσας ρέπει προς το πολιτισμένο-μίνιμαλ. Το αποδομημένο κερασμένο cheesecake τέλους πολύ καλό και δροσιστικό. Το διαφημισμένο κοκτέηλ με σιρόπι λεβάντας νόστιμο αλλά με μικρή ποσότητα αλκοόλ.
Οι τιμές των πιάτων διαφοροποιούνται κατά την απεύθυνση αυτών. Πχ η πίτσα ήταν στα 10€, ο σολομός στα 12€, πουγκάκια στα 9€, γενικώς θα έλεγα καλές. Μας βγήκε στα 25€ περίπου το άτομο.
Παρά τις κάποιες αστοχίες, χαίρομαι για το συγκεκριμένο μαγαζί, ευελπιστώ ότι θα τα πάει περίφημα, εξ ου και θα το δοκιμάσω ξανά, προς σχηματισμό πλήρους γνώμης.