Φάτε Σκάστε

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Φάτε Σκάστε. Υπάρχουν 2 καταστήματα.
ΚατηγορίαΨητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΠολυτεχνείου 51, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας
Διαδίκτυο
Ωράριο
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΣεπτέμβριο 2019
ΙδιοκτησίαΠολυτεχνείου 51 Εστίαση Ε.Ε.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το Now και ο Κατερινιώτης.

Εικόνες (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερικά (Οκτώβριος 2020)

Σxόλια (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
dokimastis (πριν από 13 μέρες και 7 ώρες)
Βράδυ καθημερινής πέρασα και πήρα ένα ψωμάκι Κοντοσούβλι Κοτόπουλο και πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετικό! Καλοψημένο, με κρούστα από έξω, μαλακό μέσα, ζουμερό, καλό κομμένο σε κομματάκια.. Ένα ποίημα. 3,90ε, αλλά αξίζει κάθε λεπτό. Θα ξαναπάρω άνετα για πιο πολλές λεπτομέρειες.
ThomasDim
Πέρασα προχθές για κοντοσούβλι σε σάντουιτς (η γουρουνίλα υπερίσχυε της καρβουνίλας) και διαπίστωσα ότι ο γύρος δεν είναι πλέον οριζόντιος στα κάρβουνα, αλλά κάθετος ηλεκτρικός και (μάλλον) τυποποιημένος.
Meraklis_Thess
Δοκιμάστηκε σε πακέτο:
- Κοντοσούβλι χοιρινό, μέτριο, ωραία μπαχάρια, αλλά στεγνό το κρέας
- Κεφτεδάκια σχάρας, μέτρια προς κακά, πολύ ψωμένια, λίγο άψητα στο κέντρο.
- Πατάτες τηγανητές, καλές
- Αλοιφές (τζατζίκι, τυροσαλάτα, μελιτζανοσαλάτα), αδιάφορες, άξιζε μόνο το τζατζίκι

Ποσότητες νορμάλ, τιμές ψιλοακριβές

Δεν θα το προτιμήσω ξανά.
Thanaras
Δοκίμασα κοντοσούβλι κοτόπουλο που ήταν πολύ καλό (ίδια εντύπωση και με το άλλο μαγαζί στη βασιλέως Γεωργίου) και πανσετα που με άφησε αδιάφορο. Η ποσότητα είναι αρκετά ισορροπημένη ούτε σκας ούτε νιώθεις ότι μπορούσες και παραπάνω. Τιμές λίγο τσιμπημενες, ίσως λόγω καραντίνας.
dokimastis
Δοκιμή Σάντουιτς Κοντοσούβλι χοιρινό. Καλούτσικο, ίσως μπορούσε λίγη παραπάνω ποσότητα. 3,40ε. Είχε και Κοντοσούβλι κοτόπουλο και Μπριζόλα Σούβλας. Θα δοκίμαζα και τη μπριζόλα σούβλας.
JohnJohn
Ελασσονίτικο μέτριο - κοντοσούβλι κοτόπουλο καλύτερο. Τα 2 σάντουιτς 7€ όμως. Απλό μαγαζί, με λίγα τραπέζια, δεν ξέρω αν θα αντέξει τον ανταγωνισμό της περιοχής.
Κοιλιόδουλος
Είναι σχεδόν αδύνατον να αντισταθώ σε σούβλες που γυρίζουν και στάζουν πάνω σ' αναμμένα κάρβουνα και διαχέουν τη τσίκνα στην γειτονιά. Πήρα λοιπόν σε πακέτο κοντοσούβλι χοιρινό και κοτόπουλο. Το κοτόπουλο ήταν καλούτσικο και τρωγόταν αλλά το χοιρινό απαράδεκτα κακό και όχι μόνο λόγω του υπερβολικού λίπους. Τα 18 ευρώ για δύο μερίδες είναι πολλά γι αυτά τα δεδομένα.
ThomasDim
Είχα καλές αναμνήσεις από το κατάστημα της Όλγας, δοκιμάστηκε και από αυτό πίτα με κοντοσούβλι (και μάλιστα εκτός "ωρών αιχμής" για Λαδάδικα) και ήταν επίσης πολύ καλή. Το προτείνω ανεπιφύλακτα για ξενύχτηδες και φίλους της σούβλας.