Ο Πόντιος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΒρώμικο
ΔιεύθυνσηΛεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου ?, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΓιώργος Πουλόπουλος
Πρόσθετες πληροφορίες:
Με αριθμό κυκλοφορίας "ΝΙΝ3540".

Εικόνες (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Σουβλάκι

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
tsipouratos
Παλιά κάναμε πάντα μία στάση κατά τα μεγάλα μας γλεντοκοπήματα.... Έπειτα χάθηκε από τη παραλία για χρόνια, ώσπου εμφανίστηκε και πάλι και μας γέμισε χαρά.

Μεγάλο σαντουίτς, με δυνατό στουκας χωριάτικο λουκάνικο που το ψήνει το μαγκαλάκι του, πατάτες τίμιες, μπούκουβο δυνατό, ντομάτα και ποτέ σάλτσες καθότι αλλοιώνουν τη γεύση. Αυτό το "βρόμικο" είναι καλό.

Θα ξαναφάω; Ακόμα και σκασμένος από ταβέρνα να είμαι, έτσι και συναντηθούμε θα πω ένα γεια και θα πάρω κατιτίς για το καλό...!

Μαγαζί: Ν/Α
Φαγητό: 4,5/5
Τιμές: 5/5
Σέρβις: 5/5
Τσίπουρο: Ν/Α
DeadElectron
Επέστρεψα στον «Πόντιο» για να δοκιμάσω σουβλάκι. Το κρέας ήταν νοστιμότατο και σωστά ψημένο. Η ποιότητα και η προετοιμασία αυτού ήταν σίγουρα επιπέδου μια καλής ψησταριάς-εστιατορίου. Το μπούκοβο όπως πάντα αρκετά καυτερό (όπως πρέπει να είναι).

Επόμενο στη σειρά είναι το λουκάνικο.
DeadElectron
Συνολικά έχω δοκιμάσει 3 φορές. Όλες τις φορές πήρα πανσέτα και ήταν αρκετά καλή. Κανένα από τα υλικά δεν ήταν μπαγιάτικα και οι αναλογίες τους ήταν, κατ’ εμέ, σωστές.

Ένα σύνηθες πρόβλημα στις καντίνες είναι η κατανομή του extra αλατιού και του μπούκοβου. Η συγκεκριμένη καταφέρνει να το κατανέμει σχεδόν ομοιόμορφα (προφανώς η συγκέντρωση στο μέσο του ψωμιού είναι λίγο μεγαλύτερη) ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις το δυνατό μπούκοβο σε όλο το μήκος.

Προφανώς και θα ξαναπήγαινα.