Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Άκυρο
Το Πυροφάνι
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
evan
μονο για τουριστες....
Λακης Αναληψη
Εμεις εχουμε στανταρει την τηγανια!

Ειναι ελαφρως βαρια αλλα αν την συνδιασετε με περπατημα , coca-cola η και κανα παγωτακι απο τον Ιταλο στη πλατεια , σπαει.

Τιμες πολυ καλες , πιστευω καλυτερες απο τα παραλιακα.
Αξιοπρεπώς μαγειρεμένα εδέσματα, συμπαθητικές τιμές (δεν θα έλεγα και φτηνές), προσεγμένα πιάτα (δεν θα έλεγα χορταστικά) καλό περιβάλλον (επειδή είναι υπερηψωμένο) αλλά έχει συνήθως πολύ κόσμο και οχλαγογία επειδή το προτιμούν αρκετοί ξένοι τουρίστες (λόγω και μεγάλης ποικιλίας φαγητών). Στα αρνητικά να προσθέσω και την συνήθη άπνοια που επικρατεί μιας και απέναντί του κατά μήκος έχει αρκετά κτήρια που ανακόπτουν την θαλασσινή αύρα. Η εξυπηρέτηση είναι καλή και γρήγορη.
Εξυπηρέτηση 8/10 Ποιότητα 8/10 Τιμές 7/10