Ο Μέγας Αλέξανδρος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨαροταβέρνα
ΔιεύθυνσηΣάρτη
ΝομόςΧαλκιδικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2375094279
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-00:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΝίκος Τσιμπίδης

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
iraklaras
Ωραίο περιβάλλον, φιλικό σέρβις, καθαρό μαγαζί και πολύ καλές τιμές. Έχω φάει πολύ καλά φαγητά, καλαμαράκια τηγανιτά πολύ καλά και χωρίς πολύ κουρκούτι, μύδια σαγανάκι επίσης καλά, χταπόδι πολύ καλό, αλλά σαν τους τοματοκεφτεδές του δεν παίζει, οι καλύτεροι πού έχω φάει.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Λεφτέρης
Εδώ και 5 χρόνια όταν πάω Σάρτη, για Τσιπούρες πάω εκεί. Καλοψημένς, θεσπέσιες και με έξτρα πιατέλα μπόλικα λεμόνια και κανάτα λάδι για να κάνεις το "κουμάντο" σου. Ιδίως αν κάτσεις μετά τις 4 που ρίχνει σκιά και στο γρασίδι έξω, δεν θέλεις τίποτα άλλο παρά να ακουμπάς τα πόδια σου στο δροσερό γρασίδι και να τρως τσιπούρες. Αραιά τραπεζοκαθίσματα - πολύ χρήσιμο ιδίως το καλοκαίρι που δεν θέλεις οχλήσεις όταν αποκοιμάσαι μετά την μάσα και το καρπούζι που προσφέρει. Πολύ καλές τιμές για αυτά που προσφέρει. Για 4 τσιπούρες 350-400 γρ.η κάθεμία, 1 αγγουροντομάτα, 1 τηγ.πατάτες και 1 παντζάρια η τιμή κυμαίνεται 37-40 eyro το πολύ. Αν τύχει να μην έχει τσιπούρες και οι κοτσομούρες του είναι άπαιχτες.
Εξυπηρέτηση 9/10, Ποιότητα 9/10, Τιμές 9/10.