Αρμονία

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΜαγειρείο, Ταβέρνα
ΔιεύθυνσηΆγιος Ιωάννης
ΝομόςΜαγνησίας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2426031242,2426031094
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΑπόστολος Καραγιάννης
Προστέθηκε από: Mikey

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα Ιούλιο 2021.
  • Παλιάς κοπής μαγαζί όπως μου αρέσει. Ευχάριστο εξωτερικό τραπέζι προς την παραλία. Μην κάτσετε στα εξωτερικά τραπέζια που είναι δίπλα στο μαγαζί κάτω από την τέντα, θα μυρίσουν τα ρούχα από την κουζίνα.
  • Σέρβις οκ.
  • Κατάλογος κυρίως με μαγειρευτά, μερικά ψητά της ώρας, ελάχιστα ψαρικά και λίγες σούβλες. Από φαγητά τα λίγα που δοκίμασα δεν με ικανοποίησαν, αλλά ίσως για τα δεδομένα του τουριστικού Αηγιάννη να είναι στο μέσο όρο.
  • Τιμές τσιμπημένες για αυτό που προσφέρει, πρέπει να δουλεύουν με μεγάλα περιθώρια κέρδους.
Επόμενη φορά θα δοκίμαζα αλλού.

Εικόνες (12)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Γαρίδες τηγανητές (οκ)
[εικόνα]
Ατομικός μεζές τσίπουρου (απλώς αποδεκτός)
[εικόνα]
Τηγανητές πιπεριές (ωραίες)
[εικόνα]
Χταποδάκι (μέτριο)
[εικόνα]
Ταμπέλα εποχής
[εικόνα]
Μουσακάς (οκ)
[εικόνα]
"Σπετζοφάι" (για μεζέ θα ήταν οκ, για μερίδα σπετζοφάι στα 7,5€ από μένα όχι)
[εικόνα]
"Μακαρόνια με σάλτσα" (πολύ κάτω του μετρίου, παραβρασμένα, η ελάχιστη "σάλτσα" ήταν λάδι που υποθέτω ότι το πήραν από κάποιο άλλο μαγειρευτό τους)
[εικόνα]
Ψωμί
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιούλιος 2021)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιούλιος 2021)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιούλιος 2021)

Κατάλογος (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2021

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Γιαντράνκα
Μετά από αρκετές επισκέψεις (4-5) έχω σχηματίσει τη γνώμη πως πρόκειται για ένα μετριοαδιάφορο ταβερνάκι, που παίζει -ανεπαρκώς- και στην κατηγορία τσίπουρο με μεζέ. Έχει αρκετά φέηλ πιάτα ακόμη και απλά (π.χ. ο τσιπουρομεζές κατά κανόνα, τηγανητά καλαμαράκια για κλάματα, το χταποδάκι κ.ά) και ορισμένα καλά (π.χ. τηγανητές πιπεριές, πηλιορείτικη μελιτζάνα), το βασικό του πλεονέκτημα, για το οποίο πήγα και ξαναπήγα, είναι η καταπληκτική, αγγελοπουλική θέα προς τη θάλασσα από τα -πάνω στα χαλίκια- εξωτερικά τραπεζάκια. Το σέρβις σβέλτο και ευγενικό και ο ιδιοκτήτης για δεύτερη χρονιά σερί μαλωμένος με τις αποδείξεις. Εγώ θα ξαναπήγαινα για τη θέα.
Mikey
Οι απόψεις για το μαγαζί διίστανται αλλά είπαμε να του δώσουμε μια ευκαιρία. Ο μαγαζάτορας μας είπε πως το μαγαζί είναι περισσότερο μαγειρείο παρά ταβέρνα αλλά εμείς πήραμε ψαρικά. Ενδεικτικά, σαρδέλα πολύ καλή (πήραμε και δεύτερη μερίδα), γαύρος επίσης, χταπόδι ξυδάτο λουκούμι, τηγανιτές πιπεριές ωραίες και κεφαλοτύρι σαγανάκι επίσης. 3 άτομα γύρω στα 68€ σύνολο. Απόδειξη έπρεπε να ζητηθεί, κερασμένο γλυκό (μέτριο ρεβανί).