Γλυκάνησος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΜεζεδοπωλείο
ΔιεύθυνσηΝέα Κούταλη, Λήμνος
ΝομόςΛέσβου
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2254092092
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-00:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Anice
Άνοιξεμάλλον 2017
ΙδιοκτησίαΑθηνά Τσούτσια
Προστέθηκε από: Meister

Εικόνες (9)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Τηγανιτοί γίγαντες (πολύ καλοί αλλά ήθελαν λίγο αλάτι)
[εικόνα]
Μαντί γαρίδας (πολύ καλό)
[εικόνα]
Ντοματοκεφτέδες (καλοί)
[εικόνα]
Σαλάτα σπανάκι ντοματίνι (αδιάφορη)
[εικόνα]
Χτένια (πολύ καλά, ένα είχε λίγη άμμο)
[εικόνα]
Πεσκανδρίτσα, χιουνκάρ (καλή, έλειπε αλάτι)
[εικόνα]
Με θέα στον κόλπο της Νέας Κούταλης
[εικόνα]
[εικόνα]

Σxόλια (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
arsinoe
Σημερινή επίσκεψη. Δοκιμάσαμε μαυροματικα πιαζ, αγγουροντοματα, γραβιέρα με μαρμελάδα πατζαρι, ντοματοκεφτεδες, κοκκινιστό κεφτεδάκια με μελιτζάνες, παντσετα, χουνκιαρ με πεσκανδριτσα και γιουβέτσι γαρίδας. Όλα τα λαχανικά από τον Κήπο του ιδιοκτήτη. Καθαρές γεύσεις με πολύ καλή πρώτη ύλη. Νόστιμες εκτελέσεις. Τα παιδιά στο service ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΑ. Όμορφη τοποθεσία. Με αναψυκτικά ο λογαριασμός ήταν 59ευρω. Κερασμενο γλυκάκι.
guru
Μεζεδοπωλείο με τσαχπινιά, θα το έλεγα, αξίζει να πας. Γίνεται προσπάθεια για δημιουργική κουζίνα με διαφορά πιάτα, αλλά καλύτερα, αλλά με αστοχίες. Σε γενικές γραμμές είναι νόστιμα αλλά τους λείπει το αλάτι. Πολύ ευγενικό προσωπικό, θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως
stevaras
Εξαιρετικό φαγητό σε καταπληκτική τοποθεσία στη Νέα Κούταλη. Πήραμε χτένια, κεφτεδάκια με μελιτζάνα, σαλάτα με ντοματίνια, τυροπιτάρι, πατάτες, όλα πολυ εύγευστα με ρετσίνα Λήμνου μόλις 33€. Πολύ καλό σέρβις, κράτηση οπωσδήποτε.
nicksugar3
Χρειάστηκε κράτηση, και μάλιστα βρήκαμε τραπέζι 3 μέρες μετά την ημέρα που θέλαμε. Το φαγητό είναι ΟΚ, δεν ενθουσιάζει από μόνο του, αλλά η τοποθεσία είναι εξαιρετική, η μουσική ότι πρέπει, και το συνολο άκρως θετικό.
Dinos
Επίσκεψη μεσημέρι τέλη Ιουλίου. Πήραμε γαρίδες ψητές (οκ) , καλαμαράκια (οκ) χτένια (οκ) και τα τυπικά τηγανητά. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Παραμένει μια απλή επιλογή χωρίς κάτι το πολύ ιδιαίτερο και όλη την αναστάτωση που απαιτείται με κρατήσεις κλπ. Η θέση του μάλλον, για όσους ασχολούνται βέβαια με αυτή την παράμετρο, του δίνει ένα premium στην πιθανή επιλογή του. Νομίζω δε , ότι τόσο στη Μύρινα όσο και στον Κοτσινα το φαγητό ήταν σχετικά καλύτερο. Θα μπορούσα να ξαναπάω.
Meister
Νεωτεριστικό μεζεδοπωλείο με εξέδρα στην πλευρά της ακτής, ανάμεσα στα πεύκα. Τα τραπέζια λιγοστά και δυσεύρετα, καθώς η κράτηση επιβάλλεται. Στη μια επίσκεψη που προλάβαμε καθώς αργήσαμε να το ανακαλύψουμε, πήραμε το μενού ψαρικών + τσίπουρο που μας σύστησε ο σερβιτόρος, με 4 πιάτα. Σκυλόψαρο τηγανητό με σκορδαλιά νόστιμο,σκουμπρί(?) καπνιστό εξαιρετικό, πατάτες χειροποίητες καλές και χωριάτικη καλή.plus μια μεγάλη μερίδα γαριδάκι τηγανητό(6€) που φαγώθηκε σε δευτερόλεπτα...Όλα αυτά με το 200αρι τσίπουρο....22 €.
Προτείνεται ανεπιφύλακτα.