Σωτήρης [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΤριστινίκα
ΝομόςΧαλκιδικής
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Έκλεισεάνοιξη 2013
Πρόσθετες πληροφορίες:
Γνωστό και ως ο "κρυφός παράδεισος του Σωτήρη". Είναι στο δρόμο προς το beach bar Ethnic, σε ένα σημείο που ο ίδιος ο Σωτήρης Μούργκος έχει χτίσει ταβέρνα, σούπερ μάρκετ και ενοικιαζόμενα δωμάτια, έχει βάλει το άγαλμά του και το ονόμασε "Το χωριό του Σωτήρη".

Στη θέση του άνοιξε ο Κρυφός Παράδεισος (από τον γιο του ιδιοκτήτη).

Εικόνες (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιούλιος 2011)
[εικόνα]
Το άγαλμα του Σωτήρη (Ιούλιος 2011)

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
chr04
Μαγαζί ότι να ναι
Πηγαμε προς βραδάκι καθημερινή, σιγουρα κατι πατάτες κολοκυθάκια κτλ τα είχαν σε θερμοθάλαμο, αφου τα πιατα ζεστα και τα τηγανιτά παπαριασμένα
Απαράδεκτο.
ste
Απαράδεκτο! Παλιότερα ήταν αποδεκτό. Το περασμένο Σάββατο όμως ήταν τραγικά. Παραγγείλαμε μία μερίδα τηγανητές πατάτες(πέραν των άλλων) και μας τις έφεραν παγωμένες. Ζητήσαμε καινούρια μερίδα ζεστές πατάτες και σε 2 λεπτά μας έφεραν το ίδιο πιάτο ζεσταμένο στα μικροκύματα. Τα υπόλοιπα πιάτα ήταν από μέτρια έως χάλια. Και ο Σωτήρης σουρωμένος.
Alex
Ανάμεικτες εντυπώσεις. Καταρχάς το περιβάλλον σε στέλνει κατευθείαν στα χρόνια των παιδιών των λουλουδιών και σε καλοκαίρια ξεχασμένα. Τα παιδιά που δουλεύουν εκεί (τελευταία επίσκεψη Αύγουστος 2010) είναι ευγενέστατα και χαμογελαστά. Μερικά από τα πιάτα που πήραμε ήταν πρωτότυπα ως σύλληψη, αλλά γενικώς όλα έπασχαν στην εκτέλεση. Και τελικά αυτό που μένει είναι η ποιότητα του φαγητού, σωστά; Θα του ξαναδώσω όμως κι άλλη ευκαιρία, ίσως να μην πετύχαμε την κουζίνα στην καλύτερή της μέρα.