Θεανώ

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Θεανώ. Υπάρχουν 3 καταστήματα.
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΣυκιά
ΝομόςΧαλκιδικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2375041363
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Πρόσθετες πληροφορίες:
Το 1ο κατάστημα της αλυσίδας.

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Gfour
Πολύ καλά κρέατα,σε μεγάλες μερίδες,με σπιτικές πατάτες κ τεράστιες σαλάτες.Κ πολύ καλές τιμές σε σχέση με την Θεσσαλονίκη κ την υπόλοιπη Χαλκιδική. Απ΄ότι μας είπαν λειτουργεί πλέον κατάστημα κ στη Σάρτη, εκτός από τα 2 στη Συκιά.
th
το επισκεφθήκαμε πριν απο δύο ημέρες μετά από το μπάνιο μασ στην παραλία. αγγουροντομάτα πολύ δυνατή, μεγάλη μερίδα και πολύ καλά λαχανικά τα οποία κόβονται εκείνη την ώρα. απο σούβλες δοκιμάσαμε κοτόπουλο , πολύ καλό, μπριζόλα , επίσης πολύ καλή και κοντοσούβλι , που μασ φάνηκε μέτριο. οι τιμές πάρα πολύ καλές .54 ευρώ τα 4 άτομα για μερίδες που τάιζαν 6 άτομα.
Γιάννης
Απαιχτη μπριζόλα στη σούβλα! Το καλοκαίρι δουλεύει και το παράρτημα στην παραλία Συκιάς. Καλές τιμές, μεγαλούτσικες μερίδες.
Κεπικάριος
Το επισκέφτηκα πριν 3 χρόνια. Θυμάμαι ότι οι σούβλες ήταν εκπληκτικές. Δοκίμασα να πάω και φέτος 2 μεσημέρια μιας και παραθέριζα στην περιοχή αλλά καθώς φαίνεται λειτουργεί πλέον μόνο απογεύματα.