Μπουκαδούρα

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο, Ψαροταβέρνα
ΔιεύθυνσηΕλιά
ΝομόςΧαλκιδικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2375081428,6944547239
Διαδίκτυο
ΩράριοΑπό τις 13:00.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε2003
ΙδιοκτησίαΒιργινία Κουφαδάκη

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα Μάιο 2015.

Προνομιούχα τοποθεσία πάνω σε ένα πολύ μικρό ακρωτήρι. Ευάερος ο εξωτερικός χώρος και το μάτι σου χορταίνει θάλασσα. Το μαγαζί όταν πήγα ήταν τελείως γεμάτο και το σέρβις όχι το καλύτερο. Ο κατάλογος έχει κάμποσα πιάτα, θαλασσινά και κρεατικά, και κάποια πιάτα πέρα των συνηθισμένων. Τα περισσότερα που φάγαμε ήταν νόστιμα, με λίγες αστοχίες. Το τσίπουρο (δικό τους) εξαιρετικό. Τιμές δυστυχώς ακριβές, σε κάποια πιάτα μάλιστα έχουν υπερβάλλει.

Έχει κάποια αρνητικά στοιχεία (τιμές και σέρβις) αλλά τα θετικά του (τοποθεσία, φαγητό και τσίπουρο) θα με έκαναν να ξαναπάω και να το προτείνω.

Εικόνες (23)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Φέτα ξιφίας (πολύ καλός, ελαφρώς παραψημένος, dine-in, Αύγουστος 2021)
[εικόνα]
Φέτα μαγιάτικο (πολύ καλό, σωστό ψήσιμο, dine-in, Αύγουστος 2021)
[εικόνα]
Σαρδέλα σχάρας (καλή, dine-in, Αύγουστος 2021)
[εικόνα]
Ψαροκεφτέδες (καλοί, dine-in, Αύγουστος 2021)
[εικόνα]
Τζατζίκι (καλό, dine-in, Αύγουστος 2021)
[εικόνα]
Σαλάτα ρόκα πορτοκάλι (ΟΚ, dine-in, Αύγουστος 2021)
[εικόνα]
Σαλάτα ρόκα-κατσίκι (ΟΚ, dine-in, Αύγουστος 2021)
[εικόνα]
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιούλιος 2017)
[εικόνα]
Χταπόδι σχάρας (καλό)
[εικόνα]
Τσίπουρο με γλυκάνισο (εξαιρετικό)
[εικόνα]
Τυροκαυτερή (καλή)
[εικόνα]
Σαρδέλες (μέτριες)
[εικόνα]
Ψωμί (καλό)
[εικόνα]
"Ψαροντολμαδάκι" γαύρος σε αμπελόφυλλο (οκ)
[εικόνα]
Πατάτες (καλές)
[εικόνα]
Κριταμοσαλάτα (πολύ καλή)
[εικόνα]
"Κολιοσαλάτα" (ενδιαφέρουσα, αλλά έντονη ψαρίλα)
[εικόνα]
Γλυκό (μάπα)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Μάιος 2015)
[εικόνα]
Η θάλασσα μπροστά από την ταβέρνα
[εικόνα]
Εξωτερικά (Μάιος 2015)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Μάιος 2015)

Κατάλογος (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2015: σελίδα 4/4
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2015: σελίδα 3/4
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2015: σελίδα 2/4
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2015: σελίδα 1/4

Σxόλια (21)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Sylia
Έχω επισκεφτεί αρκετές φορές την Μπουκαδούρα και η πιο πρόσφατη επίσκεψη, για την οποία και θα γράψω, έγινε Κυριακή απόγευμα, Αύγουστο του 2021. Προηγήθηκε κράτηση οπότε και δεν δυσκολευτήκαμε με αναμονή ή καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση.

Όλα όσα παραγγείλαμε ήταν άνω του μετρίου με τα καλύτερα και πιο καλή αναλογιά τιμής-ποσότητας-ποιότητας πιάτα να είναι τα φιλέτα από φρέσκα ψάρια (ξιφία και μαγιάτικο). Συνολικά δοκιμάστηκαν:

1. Ορεκτικό ημέρας σαλάτα θαλασσινών (καβουροσαλάτα σε μπρουσκέτα), ΟΚ (προσωπικά δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, βρήκα υπερκαλύπτουσα τη μαγιονέζα)
2. Ψαροκεφτέδες (κυρίως γαύρο κατάλαβα), καλοί
3. Τζατζίκι, καλό
4. Σαλάτες ρόκα-πορτοκάλι και ρόκα-κατίκι ήταν ΟΚ (btw, περισσότερο μαρούλι, παρά ρόκα). Νομίζω πως είναι τα πιο ακριβά (δεδομένου ότι πρόκειται για σαλάτα) και not VfM πιάτα τους.
5. Σαρδέλα σχάρας, καλή
6. Φιλέτο ξιφίας, πολυ καλός (ελαφρώς παραψημένος)
7. Φέτα μαγιάτικο (πολύ καλό)
8. Κριθαράκι με σουπιές (αν θυμάμαι καλά, ήταν πιάτο ημέρας), ΟΚ

Γενικά, όλα τα πιάτα ήταν άνω του μετρίου. Θεωρώ τα φρέσκα ψάρια του (τα οποία και στο παρελθόν έχω τιμήσει) να είναι οι πιο άξιες λόγου και τιμής επιλογές, τα ορεκτικά να είναι γενικά καλά, αλλά οι σαλάτες είναι αδικαιολόγητα ακριβές. Σέρβις γρήγορο και τυπικό. Με τρεις μπύρες και νερά, κερασμένο φρούτο στο τέλος, βγήκε γύρω στα 22 ευρώ το άτομο. Α bit on the pricey side, αλλά την θεωρώ μιαν αξιόλογη και με σταθερή ποιότητα επιλογή για την περιοχή.

Στα του COVID-19:
✅ αποστάσεις μεταξύ τραπεζιών
✅ μάσκες από προσωπικό
✅ ατομικά σερβίτσια (ήταν ήδη στρωμένο το τραπέζι)
✅ απολυμαντικό χεριών στο τραπέζι
Δεν θυμάμαι αν είχε τραπεζομάντηλο ή όχι (νομίζω πως ναι, και αλλάχτηκε κατόπιν αναχωρήσεώς μας).
mrlolen
Κυριακή απόγευμα για ηλιοβασίλεμα με φαγητό. Φοβερό μέρος, παρότι κάναμε κράτηση 3 μέρες πριν, δεν μπορούσαν να μας δώσουν τραπέζι μπροστά στο ηλιοβασίλεμα γτ αυτά τα τραπέζια τα έχουν κάνει κράτηση ''μήνες πριν" (sic). Προσπερνώντας την δυσκολία (?) κράτησης, προσπαθεί να ανέβει, έχοντας και κάποια πιάτα εκτός μενού. Σεβιτσε χταπόδι καλό, σαλάτα με κολοκυθάκια και δυόσμο δυνατή, λευκός ταραμάς μέτριος, γαυροκεφτεδες μέτριοι, ντολμαδάκια γαρίδας καλουτσικα, φιλέτο ξιφία φοβερό, πολύ σωστά ψημένο. Κερασμενο φρουτάκι στο τέλος, 40 το άτομο με ποτήρι κρασί.
zaknafein
Τρίτη επίσκεψή μου στην Μπουκαδούρα συνολικά. Την πρώτη φορά, κάτι δεν έκανα εγώ καλά μάλλον στην παραγγελία, πήγα σε πιο περίεργες γεύσεις, δεν ενθουσιάστηκα. Την δεύτερη φορά, ήταν όντως μέτριο και με μεγάλες αστοχίες στο σέρβις. Αυτή τη φορά πάντως πρέπει να ομολογήσω πως ήταν όλα proper (σχεδόν δηλαδή, πάλι έψαχνα λίγο να ζητήσω γλυκό και λογαριασμό στο τέλος), τα πιάτα ήταν όλα νόστιμα και η θέα/τοποθεσία, όπως έχουν αναφέρει κι άλλοι, είναι φοβερή. Τιμές είναι όντως ένα κλικ πιο πάνω, αλλά 2 κλικ πάνω είναι η τοποθεσία. Δεν θα το έψαχνα να ξαναπάω στα γρήγορα, αλλά πλέον αν το θέλει η παρέα, δεν θα στράβωνα, απλά θα πήγαινα σε safe επιλογές από το μενού.
dokimastis
Ok toy, ευχαριστώ. Είχα πολύ καλή γνώμη για την Μπουκαδούρα, θα πρέπει μάλλον να την ξαναδώ και ίσως αναθεωρήσω. Ο Αρσανάς μου αρέσει και μένα. Οκ.
toy
πάντα ήρεμα φίλος, νομίζω στη Νικήτη ο Αρσανάς, ο Αρίστος στον όρμο, ακόμη και ο Πάρις στη Βουρβουρού είναι ένα κλικ πάνω και νομίζω ότι όλα είναι σε απόσταση 5-10 λεπτών max.
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για τον πειρατή λίγο πιο κάτω, που όμως δεν έχω πάει.
dokimastis
@toy ήρεμα και χωρίς να θέλω να θίξω τίποτα, μπορείς να κατονομάσεις 1-2 καλύτερες επιλογές στην περιοχή;
toy
εξαιρετική θέση πάνω στο βράχο με ωραία θέα.
Στα του φαγητού όλα κοντά στο μέσο όρο εκτός από τις τιμές.
1 σκουμπρί καλό
1 παντζάρι με γιαούρτι, καλό
1 καυτερή, οκ
1 καλαμάρι ψητό, πολύ μέτριο
1 σαρδέλα παντρεμένη, πολύ καλή (ίσως το καλύτερο πιάτο)
1 πατάτα τηγανιτή, στο χέρι καλή
1 τσίπουρο μπαμπατζίμ χωρίς
1 βεργίνα
γλυκό κερασμένο και 2 ελληνικοί μονοί στα (5€)
όλα στα 83€ δεν τα λες και λίγα, service έτσι κι έτσι
Θα ξαναπήγαινα για τη θέα, νομίζω ότι κοντά στη περιοχή υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις από αυτή.
drfp66
Απορω με τα θετικα σχολια ... τοποθεσια σουπερ τιμες 30% πανω απο το μεσο ορο , σερβις απο αργο μεχρι αγενες , φουλ στα μικροκυματα και η χωνεψη αργει πολυ να ερθει ...
Asterix
Εξαιρετικό εστιατόριο κυρίως για θαλασσινά. Μυδοπίλαφο και κους κους με γαρίδες πολύ καλά. Ωραίο κρίταμο τουρσί και κολοκυθοκεφτέδες. Τα ψάρια πάντα φρέσκα και πολύ ωραία ψημένα. Ο χώρος είναι μεγάλος, πάνω σε ένα βράχο στη θάλασσα και έχει πολύ δροσιά. Τα τραπέζια μεγάλα και άνετα. Οι μερίδες μεγάλες και οι τιμές λίγο τσιμπημένες αλλά αναμενόμενο.
gorgiopavl
Επίσκεψη χθες (17/6/18). Εξαιρετική τοποθεσία, σχετικά καλό σέρβις, τρία πιάτα άριστα (καπνιστό χέλι, φρέσκα ωμά όστρακα, καπνιστή μελιτζάνα), δύο πολύ καλά (σαλάτα με ντοματίνια, κους κους γαρίδας) και ένα πολύ κακό (γαύρος σε αμπελόφυλλα). Με εμφιαλωμένο κρασί (λευκή βίβλια χώρα) 90 ευρώ (τσιμπημένο μαγαζί, σε άλλη τοποθεσία θα ήταν 35% φτηνότερο). Για μία φορά κάθε καλοκαίρι αξίζει πάντως.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
timos zisis
το επισκεφτηκαμε πριν λιγο καιρο. το μαγαζι βρισκεται σε πολυ προνομιακο σημειο και ειναι αρκετα καλογουστα φιαγμενο. το σερβις πολυ καλο. στο φαγητο οτι φαγαμε ηταν καλο (εκτος απο τη φαβα που ηταν μαπα), αλλα απο τους διθυραμβους που ειχαμε ακουσει και τις αρκετα τσιμπημενες τιμες περιμεναμε κατι παραπανω.
σε γενικες γραμμες δεν θα το απεφευγα αλλλα ουτε και θα επεδιωκα να ξαναπαω.
zaknafein
Βρίσκεται σε πολύ ωραίο μέρος, με ωραία θέα ειδικά αν πετύχετε ηλιοβασίλεμα. Στα φαγητά δεν έκοψα και φλέβες πάντως, χωρίς να είναι άσχημα. Η σαλάτα μπουκαδούρα μου φάνηκε απλά οκ εμένα. Η φάβα ήταν φοβερή, καλαμάρι γεμιστό μέτριο...Χταπόδι πικάντικο, δεν μου άρεσε.Κάτι οι ελιές που είχε, κάτι η κάπαρη με χάλασαν κάπως...Μελιτζάνα σαγανάκι οκ. Τιμές τσιμπημένες. Θα ξαναπήγαινα πάντως να δοκιμάσω κάτι άλλο...ίσως η παραγγελία μου δεν ταίριαξε τόσο με τα γούστα μου.
ΜΑΡΙΝΑ
Το επισκεφτήκαμε πάλι χθες. Όλα άψογα πάλι, το φαγητό, το σέρβις, το περιβάλλον. Μπράβο τους!
ιασων
Όλα ψευτογκουρμέ (τουλάχιστον τα θαλασσινά). Είπαμε να πάρουμε συνηθισμένα πιάτα και δεν είχε ούτε γαύρο τηγανητό διάολε. Τιμές ακριβές όπως αναμενόταν. Οι φωτογραφίες με γνωστούς σεφ στον τοίχο δεν μου λένε κάτι. Εν κατακλείδι, είναι μόνο για φραγκάτους και ψευτοκυριλέδες.
ba97200
από τα καλύτερα εστιατόρια της Σιθωνίας, έχει διαφορετικά πιάτα κάθε εποχή πέρα από τα κλασικά, οι σαλάτες είναι εξαιρετικές
ΜΑΡΙΝΑ
Πήγαμε χθες το μεσημέρι. Και έχουμε πάει και στο παρελθόν πολλές φορές. Δεν θα μιλήσω για την θέα που είναι αντικειμενικά πολύ καλή, αλλά για το φαγητό. Ότι παίρνεις είναι προσεγμένο με φροντίδα, διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Χθες είχαν άγρια χόρτα που τα μαζεύουν τέτοια εποχή από το βουνό της περιοχής. Τα ψάρια φρέσκα και καλοψημένα. Ποτέ δεν φάγαμε άσχημα είτε ψαρικά είτε κρεατικά. Είναι λίγο ακριβό, αλλά αξίζει. Ότι καλύτερο στην περιοχή.
StratosL
Μέχρι το 2008 ήταν μια κλασική ταβέρνα, τώρα έχει αποκτήσει πιο γκουρμέ γεύσεις και αυτό το θεωρώ συν. Έχει τύχει να πάω παλιά και να είναι αγενέστατοι και ξυνοί οι σερβιτόροι αλλά πέρσι καλοκαίρι που πήγα, ήταν ένας σερβιτόρος πολύ σωστός και έκατσε και μας ανέλυσε όλα τα γκουρμέ φαγητά. Γενικά αξίζει να πας και για τις γεύσεις και για τη μοναδική θέα. Οι τιμές σχετικά υψηλές πάντως
Βικτωρ Τ.
Ανοστα τα μαγειρευτα ,τιποτα ιδιαιτερο της ωρας.Η ωραια θεα δεν αρκει.
Ελενη
Πολύ αργό σέρβις (εκτός αν πάει κανείς Μάιο ή μεσοβδόμαδα). Κάποια του πιάτα διαφέρουν από τα σουβλάκια και τη χωριάτικη που πουλάει γενικώς η περιοχή (αλλά μόνο σ'αυτό). Το μαγαζί χρειάζεται άμεσα αλλαγή διεύθυνσης ή εκπαίδευση του προσωπικού στο τι θα πει εξυπηρέτηση και πώς μολάνε στους πελάτες. Δεν αρκεί μόνο η θέα...
gio
Ωραια τοποθεσια,οι τιμες ειναι λιγο τσιμπιμενες.Γενικα θα ξαναπήγενα.(Ωραια πληγουροσαλάτα)
Veroniki
Πήγα μία μόνο φορά αλλά έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Τα πιάτα που φάγαμε (αλλά και τα πιάτα που βλέπαμε να κυκλοφορούν) ήταν (ή φαινόταν) εξαίσια.
Μεγάλη ποικιλία (Κρέατα, κάποια μαγειρευτά και ψάρια). Κάποιες ενδιαφέρουσες και διαφορετικές προτάσεις. Σημασία στην λεπτομέρεια (πχ το θυμάρι πάνω στο ψάρι έκλεβε σχεδόν την παράσταση από το ίδιο το ψάρι). Ευγενικό σέρβις. Ωραία θέα. Ένα γεύμα που μου φτιαξε το διήμερο στην Χαλκιδική.
Πρόταση: Δοκιμάστε την σαλάτα Μπουκαδούρα.