Κοντοσώρος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΞυνό Νερό
ΝομόςΦλώρινας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2386081256
Διαδίκτυο
Ωράριο13:00-22:00, Τρ κλειστά
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Πρόσθετες πληροφορίες:
Έχει ομώνυμο ξενώνα.

Ιδρυτής ο Νίκος Κοντοσώρος που απεβίωσε το 2019.

Εικόνες (36)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Σιγομαγειρεμένο χοιρινό με μανιτάρια και καρότα (μια χαρά)
[εικόνα]
Σουτζούκι με πρόβειο και μοσχαρίσιο κιμά, πάνω σε ψωμάκι, με καραμελωμένα κρεμμύδια και πικάντικη σαλάτα (νόστιμο το σουτζούκι, τα υπόλοιπα απλώς οκ)
[εικόνα]
Ριζότο μανιταριών (καλό)
[εικόνα]
Φλωρινέλα (καλή)
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Τραχανάς με κεφτεδάκια (καλό)
[εικόνα]
Καλωσόρισμα σούπα κολοκυθάκια (καλή)
[εικόνα]
Εκλέρ (πολύ καλό)
[εικόνα]
Κοντοσούβλι προβατίνας (καλό, θα ήταν ακόμα καλύτερο αν ήταν λιγότερο "εξευγενισμένο")
[εικόνα]
Συνοδευτικός πουρές πατάτας (πολύ καλός, είχε νόημα)
[εικόνα]
Μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα (πολύ καλή, ψημένη όπως ακριβώς ζητήθηκε)
[εικόνα]
Ψητά λαχανικά (πολύ καλά)
[εικόνα]
Φλωρινέλλα με μαρμελάδα λωτού (το τυρί οκ, η μαρμελάδα πολύ καλή)
[εικόνα]
Καλωσόρισμα βελουτέ κουνουπίδι κλπ (πολύ καλή)
[εικόνα]
Λευκό δικής τους εμφιάλωσης (μια χαρά, ειδικά για την τιμή του)
[εικόνα]
Απόδειξη
[εικόνα]
Πουρές (καλός)
[εικόνα]
Ribeye (πολύ καλό)
[εικόνα]
Μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ (πολύ καλό)
[εικόνα]
Φιλέτο μοσχάρι με βούτυρο μανιτάρια (πολύ καλό)
[εικόνα]
Καρπάτσιο μοσχαρίσιο (πολύ καλό)
[εικόνα]
Σαλάτα πράσινη (πολύ καλή)
[εικόνα]
Ψητή φορμαέλα με μαρμελάδα (καλή)
[εικόνα]
Καλωσόρισμα σούπα κουνουπίδι (πολύ καλό)
[εικόνα]
Καπνιστή μπριζόλα με πουρέ σεληνόριζας (οκ)
[εικόνα]
Αρνάκι μπρεζέ με κριθαράκι (καλό)
[εικόνα]
Οσομπούκο (πολύ καλό)
[εικόνα]
Ανοιχτή πίτα με πιπεριές Φλωρίνης (καλή)
[εικόνα]
Φασολάκια με κάπαρη και αυγό (πολύ καλά)
[εικόνα]
Φλωρινέλα με μαρμελάδα κυδώνι (οκ)
[εικόνα]
Σούπα κολοκύθας (πολύ καλή, κερασμένη)
[εικόνα]
[εικόνα]
Μοσχαρίσιο φιλέτο (εξαιρετικό)
[εικόνα]
Βελουτέ κουνουπίδι (εξαιρετική)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Μάρτιος 2013)

Κατάλογος (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Διαφημιστικό 2001: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Διαφημιστικό 2001: σελίδα 1/2
[εικόνα]
[εικόνα]

Σxόλια (24)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Nic (πριν από 18 μέρες και 19 ώρες)
Επίσκεψη την Καθαρά Δευτέρα, με κράτηση της τελευταίας στιγμής. Ωραίος χώρος, στυλ προς το εστιατορικό, δεν περιμένεις να το συναντήσεις σε ένα τέτοιο μέρος. Το σέρβις ήταν ευγενικό, αλλά αρκετά αργό, ίσως λόγω της ημέρας, αν και φτάσαμε κατά τις 5, που σημαίνει ότι ο χαμός είχε περάσει. Ενδεικτικά, τα πιάτα άρχισαν να έρχονται μία ώρα μετά..
Δοκιμάσαμε:
Φλωρινέλα με μαρμελάδα φράουλα - καλή
Σουτζούκι σε ψωμάκι (πρόβειος μαι μοσχαρίσιος κιμάς πάνω σε ψωμάκι, με καραμελωμένα κρεμμύδια και πικάντικη σαλάτα) - καλό το σουτζούκι, τα υπόλοιπα απλώς οκ
Σιγομαγειρεμένο χοιρινό με μανιτάρια και καρότα - απλό πιάτο, νόστιμο ζουμί για βούτες
Ριζότο με μανιτάρια - ίσως το καλύτερο πιάτο
Στην αρχή κεράστηκε κουνουπιδόσουπα βελουτέ, πολύ καλή. Μαζί με ψωμί και δύο ποτήρια κρασί, πληρώσαμε 61,50€.

Γενικά χωρίς να φάγαμε κάτι κακό, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα με κάτι. Παρόλα αυτά, θα έδινα άλλη μία ευκαιρία. Σίγουρα αξίζει αν είστε στην περιοχή.
kornilios
Δευτέρα του Πάσχα και αφού βρισκόμασταν στην περιοχή, επίσκεψη στον Κοντοσώρο με κράτηση της τελευταίας στιγμής. Φτάσαμε νωρίς, πριν ξεκινήσει ο γενικός χαμός. Ο χώρος ωραίος, προσεγμένος. Σέρβις πολύ καλό, επαγγελματικό και φιλικό. Μας άρεσε ό,τι δοκιμάσαμε και κάποια πράγματα ιδιαίτερα (πολύ καλή η σπαλομπριζόλα, ειδικά για αυτό το κομμάτι κρέατος, πολύ ωραία η τυροκαυτερή με την προβατίνα). Όταν ξανά βρεθώ στην περιοχή, θα ξανά πάω με χαρά.
guru
Σημερινή επίσκεψη, καθημερινή
Καλωσόρισμα με σούπα βελουτέ κουνουπίδι, πολύ καλή
Καρπατσιο μόσχου πολύ καλό αλλά όχι κάτι ουαου.
Σαλάτα πράσινη επίσης πολύ καλή αλλά όχι αξέχαστη
Ribeye πολύ καλό και ψημένο όπως ζητήθηκε
Μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ, πολύ νόστιμα θα μπορούσαν να έχουν ένα κλικ μεγαλύτερη μερίδα
Ψαρονεφρι αλά κρεμ πολύ καλό και μεγάλη μερίδα
Φιλέτο μοσχάρι με βούτυρο μανιτάρια πολύ καλό και ψημένο όπως ζητήθηκε
Κρασί Συνεταιρισμού Αμύνταιο Πάπια του 2015 πολύ καλό
Το σέρβις σωστό και επαγγελματικό.
Σίγουρα θα ξαναπάω αν είμαι στην περιοχή
Στα θετικά ότι, πέρα από ακριβές ετικέτες κρασιων έχει και κρασιά Αμυνταιου από 12 ευρώ, που είναι σαφώς vfm
alitodiaitos
Μεγάλη απογοήτευση. Είχαμε πάει με προσδοκίες (και όρεξη), αλλά πολύ κακό για το τίποτα. Δεν λέω ότι είναι κακό το μαγαζί, μην παρεξηγηθώ, αλλά όχι και τίποτα αξέχαστο ή έστω εξαιρετικό για να κάνεις τόσο δρόμο. Σαλάτα απρόσμενα αποτυχημένη, τα κυρίως εντελώς αδιάφορα, μια φλωρινελα που παραγγείλαμε ακόμη την περιμένουμε, ευγενικό αλλά κάπως απρόσωπο σέρβις. Το καλύτερο ήταν τελικά η βελουτέ σούπα(μανιτάρια,αν θυμάμαι καλά), κρίμα γιατί ξεκινήσαμε ωραία αλλά δεν συνεχίστηκε και στα υπόλοιπα.
karas
Εξαιρετικό εστιατόριο. Άψογα τα πάντα.

Μανιταρόσουπα βελουτέ για εισαγωγή, κυρίως τραχανά με μοσχαρίσια κεφτεδάκια, χοιρινό με κρούστα και πουρέ γλυκοπατάτας. Ήταν όλα πεντανόστιμα. Πολύ καλό και το κρασί τους, εξυπηρετικότατος ο νεαρός στο σέρβις.

Τοπ!!! Κορυφαίο!!
Piroski
Να προσθέσω πως για καλωσόρισμα μας προσέφεραν μανιταρόσουπα βελουτέ.
Piroski
Πρόσφατη επίσκεψη με κράτηση.

Ο χώρος πολύ όμορφος και προσεγμένος. Η κάβα ενημερωμένη. Το σέρβις ήταν σχετικά αργό.

Δοκιμάσαμε ανοιχτή πίτα με πιπεριά (καλή και ελαφρώς πικάντικη), φλωρινέλα (καλή), μια πράσινη σαλάτα (τζενέρικ) και 6 κυρίως και ημέρας (όλα πολύ καλά).
Γλυκάκι δεν είχε κερασμένο αλλά παραγγείλαμε 2 τάρτες μήλου (θεϊκές).

Οπότε 2 ορεκτικά, 1 σαλάτα, 6 κυρίως, 2 γλυκά και 1 φιάλη κρασί στα 121 ευρώ.
Πολύ καλές εντυπώσεις, εάν παραλείψουμε το σέρβις που μερικές φορές το ψάχναμε.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Βικτωρ Τ.
Σερβις ευγενικο αποτελεσματικο και ηρεμο. 4 κολοκυθοσουπες πολυ καλες για καλωσορισμα. Ανοιχτη πιτα με πιπεριες φλωρινης καλη, φλορινελα ψητη με μαρμελαδα κυδωνι οκ, σαλατα φασολακια με αυγο καππαρη και φυστικι αιγινης πολυ καλη, οσομπουκο με πουρε πολυ καλο, καπνιστη μπριζολα με πουρε σελινοριζας οκ, αρνακι μπρεζε με κριθαρακι καλο +κερασμενο γλυκο +1 αναψυκτικο +μπυρα =63 ευρω
Σταύρος
https://www.news247.gr/koinonia/pethane-o-polyvraveymenos-sef-nikos-kontosoros.6709703.html
επίκουρος
Δεν περιμένεις να βρεις ένα τέτοιο εστιατόριο σε αυτό το μέρος. Απίστευτη κάβα κρασιών, μοσχαρίσιες ψημένες σωστα. Μου φαίνονται λίγο τσιμπημένες οι τιμές αλλά αξίζει.
fisher
Δεύτερη φορά που επισκέπτομαι το μαγαζί και οτι και να έχω δοκιμάσει ειναι πάρα πολύ καλό. Οι μερίδες σχεδόν σε όλα αρκετά μεγάλες και κανένα πιάτο δεν μπορώ να πω οτι ηταν έστω απλά ΟΚ.
ΠΟλύ μεγάλη λίστα κρασιών. Έχει και μια εμιφάλωση με το ονομα του μαγαζιού σε πολύ νορμάλ τιμή. Μπουκάλι 0,75 στα 7ε και ηταν μια χαρά.
Σερβις καλό χωρίς υπερβολές.
Κερασμένο γλυκό.
Απόδειξη οχι, δελτίο παραγγελίας.
Τέλος ειναι ενα μαγαζί που δεν το θεωρώ ακριβό, απλά εχει και ακριβά πιάτα.
Panucci
Το φαγητό του πραγματικά ξεχωρίζει με το μοσχαρίσιο φιλέτο του να έιναι πάντα εξαιρετικά γευστικό και άψογα ψημένο. Πολύ κουβέντα γίνεται για το σέρβις και την αναποτελεσματικότητα του, πρέπει όμως να ληφθεί υπ'όψιν οτι το Ξινό Νερό είναι ένα άκυρο χωριό του Ν. Φλώρινας όπου ένας τύπος (Κοντοσώρος) έστησε ένα εστιατόριο αξιώσεων. Προφανώς το εστιατορίο θα στελεχωθεί απο άτομα της περιοχής τα οποία ως επι το πλείστον δεν θα έχουν την ανάλογη εμπειρία και εκπαίδευση για να υποστηρίξουν αυτό το εγχείρημα. Πως να πείσεις και πως να αποζημιώσεις ένα σερβιτόρο της απαιτούμενης εμπειρίας και εκπαίδευσης να δουλέψει σεζον στο Ξινό Νερό; Οπότε αν παραβλέψεις την αναποτελεσματικότητα του σέρβις και επικεντρωθείς στο φαγητό, θα έχεις μια πολυ καλή γευστική εμπειρία.
Alex
Επανάληψη επίσκεψης την προηγούμενη Κυριακή, και αυτή τη φορά με ξένισαν ορισμένα πράγματα. Πρώτα απ' όλα, το φαγητό ήταν πάρα πολύ καλό και τα παιδιά του σέρβις πολύ ευγενικά, και ίσως σε αυτό το σημείο να σταματούσε η συζήτηση. Όμως:
- Η παραγγελία ήρθε σε δόσεις, ενώ σε ένα εστιατόριο επιπέδου περιμένεις να έρχονται όλα τα σχετικά πιάτα μαζί (τα πρώτα μαζί, τα κυρίως μαζί, κλπ). Το ένα δε πιάτο είχε ξεχαστεί και ήρθε στο τραπέζι αφού είχαν τελειώσει όλα τα προηγούμενα.
- Αντί για απόδειξη στο τέλος, έφεραν το δελτίο παραγγελίας. Αυτή την παρατήρηση την είχα ακούσει και από άλλους, και δεν τιμά καθόλου ένα μαγαζί που θέλει να θεωρείται "γκουρμέ". Κανονικά θα το έκανα μεγάλο θέμα, αλλά αυτή τη φορά το πέρασα έτσι, γιατί... είχαν ξεχάσει να μας χρεώσουν το (ακριβό) κρασί.
Καλαμίτσας
Στεναχωρέθηκα διαβάζοντας τα όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια.
Ναι δεν είναι αφτηνές οι τιμές.
Ναι το "υφάκι" το έιχαν όλοι εκει μέσα.
Αλλα τα φαγητά ήταν πολύ καλά , εως άριστα.
Η κάβα του απίθανα μεγάλη.
Το αιβάρ του αποθέωση.
Θα ξαναπάμε σίγουρα.
arsinoe
Είχα επισκεφτεί το συγκεκριμένο μαγαζί το 2008 και μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Κυρίως για την εκτέλεση των πιάτων. Και φέτος (Αυγ2011) ξαναπήγαμε. Δεν παραγγείλαμε πολλά, μια μερίδα κεφτεδάκια με χυλοπίτες στο φούρνο (ο συντροφός μου δεν ενθουσιάστηκε με την αναλογία ποσότητας-τιμής - 8,50 ευρώ), εγώ απόλαυσα το ριζότο μανιταριών (εξαιρετικό - 16 ευρώ) και σαλάτα με ψητά λαχανικά και φέτα(πολύ εύγεστα 6,50 ευρώ). Στο τέλος μας κέρασαν πατσαβουρόπιτα με μους λεμονιού(ονειρική & βελούδινη). Όντως είναι ένα ακριβό εστιατόριο αλλά έχει γεύσεις καθαρές, με καλή πρώτη ύλη. Στα μειον ήταν η αναμονή και μια βαριεστημένη σερβιτόρα (υπήρχε μόνο μια για όλα τα τραπέζια Κυριακή απόγευμα)!
dimitris©
Όπως και οι περισσότεροι διάβασα και άκουσα αρκετά για τον Κοντοσώρο, τα περισσότερα θετικά. Πρόσφατα το επισκέφτηκα και μου άφησε πολύ θετική εντύπωση. Σουτ μακάλο και ριζότο μανιταριών κορυφαία πιάτα. Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο μαγαζί, αισθάνθηκα μια αύρα από ιταλική επαρχία. Ακριβό φυσικά για την περιοχή, αλλά και κόσμημα για την περιοχή επίσης. Αξίζει με τα χίλια, συν ότι στην όλη περιοχή νιώθεις πραγματικά ότι κάτι κινείται... Πολλά αμπέλια, πολύ κρασί, καλό φαγητό και το καταπληκτικό Νυμφαίο σε απόσταση βολής.
Nikolas
Eχουμε - καθολου πρωτοτυπο - την ακριβως αντιθετη αποψη απο τους περισσοτερους θετικους "πελατες" - σχολιαστες..
Μπριζολα που ηρθε ΣΧΕΔΟΝ ΩΜΗ ( ειχε ζητηθει ΜΕΤΡΙΑ ) και επειδη ηταν ηδη λουσμενη με τη σαλτσα της ( γιατι? Δεν θα μπορουσε η σαλτσα να σερβιρεται χωριστα διαβολε?) , πλεν δεν μπορουσε να ψηθει λιγο ακομη ...
Πατατες που υποτιθεται ο ιδιος ο Κοντοσωρος μας συνεστησε να μην παραγγειλουμε εξτρα για τα παιδια , γιατι " βαζει πολλες" στις μεριδες , τελικα εφτασαν ενδεκα μετρημενες πατατες ( οι ...πολλες!....) , σαφως λιγες για δυο πιτσιρικια.
Σερβις με οχι ολιγον αλλα αρκετων καρατιων "υφος" .Χημειες θα μου πειτε και θα εχετε δικιο. Αλλα εδω μιλαει ο καθενας για τη δικη του χημεια , σωστα ?
Λεφτα : AΚΡΙΒΟΣ ! Ναι , ακομη και για την γκουρμε ποιοτητα που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι πουλαει , ΑΚΡΙΒΟΣ !
Συμπερασμα: ποτε ξανα τον ατελειωτο δρομο μεχρι τον Κοντοσωρο , οταν υπαρχουν σαφεστατα καλυτερες ( για μας προσωπικα !..) και πιο ανετης προσβασης επιλογες , χωρις αυτη την ταλαιπωρια...
Stilianos
Εξαιρετικό. Ολα φρεσκομαγειρεμένα, γευστικότατα, με τιμές που εκπλήσσουν ευχάριστα. Gourmet, αλλα κανονικά. Με σεβασμό στα υλικά, τον τόπο, το κρασί.
Απαραίτητη στάση αν σε φέρει ο δρόμος σου κατα κεί, αλλα αξίζει και να πάς μέχρι εκεί, μόνο και μονο για την γαστριμαργική εμπειρία.
tizz
Μια φορα εφαγα εδω (το 2007 - ηταν ηδη στους Σκουφους), πηγαιναμε για το χωριο του μπαμπα μου και ειπαμε να κανουμε μια σταση. 6 ατομα ημασταν και ηταν ολα χαλια. Επιπεδου πουρες πατατας στο μπλεντερ σκετη κολλα, βραστο βοδινο που δεν μπορουσες να το μασησεις, δεν θυμαμαι τι πηραν οι αλλοι αλλα ουτε ενας δεν ειχε μεινει ευχαριστημενος. Μας σερβιρε ο ιδιος ο Κοντοσωρος και μου φανηκε λιγο δηθεν το στυλακι, τυπου "ετσι σερβιρουν στα καλα εστιατορια". Το κρασι άξιζε λογω περιοχης - κτημα Αλφα σχεδον σε τιμη καβας! Διαβαζω πολλα καλα σχολια οποτε κραταω μια πισινη οτι μπορει να ετυχε αλλα τον πουρε στο μπλεντερ δε μπορω να τον ξεχασω...
kalamitsas
Χωρίς πολλά λόγια, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Β.Ελλάδα, με την πληρέστερη λίστα κρασιών, άψογο σέρβις και μαγευτικές γεύσεις από την κουζίνα. Αν βρεθήτε στην περιοχή, ΠΡΕΠΕΙ να το έπισκευθητε. Γιατί , ελληνική κουζίνα δεν είναι τα σουβλακομπιφτεκα και το ...χύμα πετρέλαιο που σερβίρουν στο 99% των ελληνικών μαγαζιών. Ενα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που το τρέχουν.
Laz
Πραγματικά αξίζει μια εκδρομή ως το Ξινό Νερό για να γευτείς την κουζίνα του. Όμορφο περιβάλλον και πολύ ευγενικό, ανεπιτήδευτο σέρβις. Όλα καλομαγειρεμένα, άλλα πιάτα πιο ενδιαφέροντα, άλλα πιο "άχρωμα", το "σουτ μακαλο" ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, το ριζότο μανιταριών εξαιρετικό (άξιζε την αναμονή του 20λεπτου), το κατσικάκι με πατάτες φούρνου έλιωνε στο στόμα, η καπνιστή χοιρινή με φλωρίνης τρυφερότατη και μοσχομυριστή...6 άτομα φάγαμε το μισό μενού,χάριν δοκιμής. 20€/κεφάλι. Μεγάλη λίστα κρασιών σε τιμές περίπου 50% κάτω από αυτές που θα βρεις στη Θεσσαλονίκη και με μεγάλη ποικιλία σε τοπικές ετικέτες του συνεταιρισμού Αμυνταίου.
Θου-Βου
Πολύ ωραίο το "σουτ μακάλο".
Foggy
Το επισκέφθηκα την προηγούμενη Κυριακή με παρέα και προτροπή φίλων από την Πτολεμαΐδα, και ένα έχω να πω: Φανταστικό!

Επειδή ήμασταν μεγάλη παρέα (13 άτομα μαζί με τα παιδιά), παραγγείλαμε σχεδόν το μισό μενού και τα δοκίμασα όλα. Δεν υπάρχει κάτι που να ήταν κάτω του πολύ καλού, και τα περισσότερα ήταν εξαιρετικά. Προσωπικά πήρα μια σπαλομπριζόλα μέτρια ψημένη, και ήταν η καλύτερη που έχω φάει ποτέ στην Ελλάδα. Κομμένη σωστά και ψημένη 'οπως ακριβώς τη ζήτησα στα κάρβουνα.

Στα συν του μαγαζιού η εκτεταμένη λίστα κρασιών του σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές (σε ορισμένες ετικέτες που πίνω, η διαφορά με αντίστοιχα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης ήταν έως και 50% κάτω), η λιτή και προσεγμένη διακόσμηση και το νόστιμο γλυκό που προσφέρεται στο τέλος. Ο χώρος είναι σχετικά μικρός, οπότε πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κράτηση αν πάτε Κυριακή (τις άλλες μέρες δεν υπάρχει πρόβλημα). Πραγματικά αξίζει το ταξίδι για να πάτε μόνο και μόνο γι αυτό.

Κουζίνα: 9/10
Περιβάλλον: 9/10
Εξυπηρέτηση: 9/10
Σχέση ποιότητας προς τιμή: 9/10
sb
Menu ιδανικών διαστάσεων (ούτε χαοτικά μεγάλο ούτε μικροσκοπικό) με επί πλέον ενδιαφέρουσα επιλογή πιάτων ημέρας. Έφαγα ίσως το καλύτερο ριζότο άγριων μανιταριών που έχω φάει (και έχω φάει πολλά ριζότο στην Ιταλία) - αν και τέτοια εποχή τα μανιτάρια ήταν αποξηραμένης προέλευσης. Μορχέλες, κανθαρέλες, τρομπέτες, αλλά και λίγη τρούφα. Θέλει υπομονή βέβαια γιατί όπως κάθε αξιοπρεπές ριζότο είναι της ώρας και παίρνει σχεδόν μισή ώρα να γίνει. Επίσης μια εξαιρετική σαλάτα με φρέσκα φασολάκια αυγό και πρώτης ποιότητας λάδι, μια σπαλομπριζόλα για την σύντροφό μου που έσταζε αίμα και για μένα μια χοιρινή καπνιστή με μια σάλτσα/γαρνιτούρα από μανιτάρια και πιπεριές φλωρίνης. Ακριβό εστιατόριο για την περιοχή αλλά αν ήταν στην Θεσσαλονίκη, γιαυτήν την ποιότητα θα πλήρωνες τουλάχιστον 50% παραπάνω. Λέω να ξαναπάω και την επόμενη φορά που θα είμαι στην περιοχή.