Πέτρος-Σόγαμπρος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨαροταβέρνα, Ταβέρνα
ΔιεύθυνσηΧορευτό
ΝομόςΜαγνησίας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2426022995
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Πρόσθετες πληροφορίες:
Η ίδια ιδιοκτησία έχει το Πέτρος.

Εικόνες (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Πήλινο
[εικόνα]
Κολοκυθοκεφτέδες (6€)
[εικόνα]
Κεφτεδάκια (8€)
[εικόνα]
Βλήτα (4€)

Σxόλια (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Αλέξανδρος
Όταν πηγαίνω σε ένα μαγαζί για φαγητό υπάρχουν τρία πράγματα που προσέχω.
1. την ποιότητα, 2. την εξυπυρέτιση και 3. τη τιμή
Τις προάλλες πήγα στο Χορευτό του Πηλίου και επέλεξα για φαγητό την ταβέρνα "Σόγαμπρος".
Θεωρώ υποχρέωσή μου να τονίσω ότι η επιλογή μου ήταν η καλύτερη δυνατή. Πολύ καλή ποιότητα, άμεση εξυπυρέτηση και λογικότατες τιμές. Επιπλέον, εξαιρετική η θέση του μαγαζιού. Ακριβώς πάνω στην αμμουδιά.Και ο ιδιοκτήτης έξυπνος ευρηματικός και συμπαθέστατος. Συνιστώ στους επισκέπτες του Χορευτού ανεπιφύλακτα να γευματίσουν σ' αυτή τη ταβέρνα. Θα ενθουσιασθούν.
τρελος
αντιλαικος ο ιδιοκτητης. ακριβο φαγητό ( πήλιο τι περιμένεις) χωρίς τπτ το ιδιαίτερο αλλα μεγάλη μερίδα, θέα εχουμε δει και καλύτερες.
Neverich
Καλό φαγητό δίπλα στο κύμα αλλά ...

Ο σερβιτόρος ευγενικός αλλά "κατάφερε" να μας φορτώσει την σπεσιαλιτέ του μαγαζιού (μελιτζάνα με τυριά στο φούρνο) κάτι που φούσκωσε λιγάκι το λογαριασμό. Επίσης μας έφεραν εμφιαλωμένο χωρίς να ζητήσουμε αλλά το δεχτήκαν πίσω χωρίς στραβομουτσουνιάσματα.

Τιμή "φυσιολογικού" γεύματος περί τα 15 € / άτομο.

Σε επόμενη επίσκεψη μου στο Χορευτό θα προτιμήσω κάποια άλλη ταβέρνα επειδή αισθάνθηκα να με αντιμετωπίζουν λίγο ως "τουρίστα"
Κεπικάριος
Disclaimer: Επισκέφτηκα το μαγαζί Οκτώβρη, καιρό που το Χορευτό είναι εντελώς άδειο από κόσμο. Ο "Πέτρος ο Σόγαμπρος" ήταν *η μόνη* ταβέρνα σε λειτουργία και προφανώς βαρούσε μύγες (ή δεν βαρούσε όπως θα αποκαλύψω στην συνέχεια). Έτσι, η ταβέρνα μπορεί να παρουσιάζει εντελώς διαφορετική εικόνα το καλοκαίρι που υπάρχει κίνηση.

Στα θετικά: Με το που καθίσαμε (παρέα των 5) και πριν μας πάρουν παραγγελία μας κέρασαν σφηνάκια τσίπουρου με δύο μικρά πιατάκια μεζέδες. Επίσης, ωραία είναι και η τοποθεσία του μαγαζιού, μπροστά στο κύμα.

Στα μέτρια: Το φαγητό (ότι πήραμε ήταν μαγειρευτό - αγριογούρουνο, κόκκορα κρασάτο, σπετζοφάι, αρνάκι με πατάτες στο φούρνο, μια σπεσιαλιτέ του μαγαζιού με μελιτζάνα και τυρί στο φούρνο), παρότι ήταν όλα βγαλμένα από μικροκύματα (μερικώς δικαιολογημένο) ήταν γενικά μέτριο. Οι μερίδες έδειχναν μεγάλες, όμως μόνο επειδή υπήρχε πολύ γαρνιτούρα. Η τιμή ψιλοτσιμπημένη για την περιοχή αλλά τίποτα εξωφρενικό.

Στα αρνητικά: Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα φαγητά, το σπετζοφάι (υποτιθέμενη σπεσιαλιτέ του Πηλίου) ήταν για τα σκουπίδια. Το μαγαζί ήταν γεμάτο μικρά, ενοχλητικά μυγάκια. Επίσης, τα αδέσποτα ήταν ευπρόσδεκτα στο μαγαζί και έτσι γύρω μας, δίπλα μας και σχεδόν πάνω μας υπήρχαν καμιά 10αριά γάτες και σκυλιά.

Ρεζουμέ: Δεν θα το επισκεπτόμουν ξανά. Όχι τουλάχιστον χειμώνα.
Atmos
Για πολλούς η καλύτερη ταβέρνα στην παραλιακή ευθεία