Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Άκυρο
Papa Carlo
(πριν από 18 μέρες και 18 ώρες)
Το είχα σταμπάρει και πήγα για ένα "σαντουιτσάκι".
Αποφάσισα να πάρω το Rosso, ολόκληρο.

10,80 ευρώ κόστισε, μεγάλη τιμή αλλά με μέγεθος death metal, ήταν πλήρες γεύμα κανονικό.
Φρέκια ψωμάρα και εσωτερικά nduja, τυρί burrata, ντομάτα και ρόκα.
Η κοπέλα μου εξήγησε ότι η nduja είναι καυτερό αλλαντικό το οποίο το πολτοποιούν και το κάνουν πάστα.
Το σάντουιτς φτιάχνεται σχολαστικά εκείνη την ώρα και όλα τα υλικά στην βιτρίνα φαίνονται φρεσκότατα και ποιοτικά.

Από γεύση, τολμώ να πω ότι δεν μου ταίριαξε 100%. Νόστιμη η καυτερή nduja, αλλά δυστυχώς το ότι ήταν αλειμένη με ξένισε. Έψαχνα να βρω στο στόμα μου αυτήν την υφή του αλλαντικού στην γλώσσα, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε. Ο τελικός συνδιασμός των υλικών αρκετά καλός, αλλά περίμενα το κάτι παραπάνω.

Ποιοτικό, φρεσκότατο, νοστιμούτσικο και ακριβό.
Θα το ξαναδοκιμάσω όμως για κάποιον άλλον συνδιασμό.
Ντελιβερι ένα σαντουιτσακι με μελιτζάνα, ρόκα, παρμεζάνα, πάστα μανιταριών και ελαιόλαδο.

Ωραίο το ψωμάκι αλλά η γέμιση κάπως αδύναμη. Δεν είχε ένταση καθόλου και έδινε την εντύπωση πως τρώω ψωμί με κάποιο αλειμμα.

Το "μισό" στα 5 ευρώ είναι αρκετό για πρωινό.

Θα δοκίμαζα κι άλλα παρολα αυτά.
Συμφωνώ με το σχόλιο του Θωμά. Είναι ωραίο μαγαζάκι, το μικρό σάντουιτς στα περίπου έξι ευρώ, μια χαρά είναι αν θες απλά να δοκιμάσεις κάτι. Ήπιαμε το κρασάκι μας το chianti, για λίγο μεταφερθηκαμε δίπλα Ιταλία.
Νέο μαγαζί με ιταλικά σάντουιτς, καφέδες για τις πρωινές ώρες και λίγες μπύρες για τις βραδινές. Το στάνταρ μέγεθος στην μπλε πλατφόρμα είναι το "μισό", στα 5.00€ ή 6.00€ ανάλογα με τον γευστικό συνδυασμό, ενώ το "ολόκληρο" χρεώνεται +3.00€ περίπου παραπάνω. Σαν μέγεθος το μισό είναι μια χαρά αν δεν πεινάς υπερβολικά, σαν γεύση ο συνδυασμός που δοκιμάστηκε (καπνιστή πανσέτα, κρέμα παρμεζάνας, κρέμα μανιταριού, ρόκα) μια χαρά, ωραίο ψωμί. Δεν θα το κάνω καθημερινή συνήθεια, αλλά σίγουρα θα δοκιμάσω κι άλλους συνδυασμούς όταν έχω όρεξη για πιο ελαφρύ τσίμπημα από γύρο ή πίτσα.