ΦΟΥΝΤ ΦΑΚΤΟΡΙ

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαFast food
ΔιεύθυνσηΚαραολή & Δημητρίου 24, Θέρμη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310464983
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Food Factory, #burgers
ΆνοιξεΔεκέμβριο 2019
ΙδιοκτησίαΡούσκας Ε. & Σία Ο.Ε.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχε το ΦΟΥΝΤ ΦΑΚΤΟΡΙ (από σχεδόν ίδια ιδιοκτησία).
Προστέθηκε από: aethra

Εικόνες (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
"Μπαρακ Ομπάμα"
[εικόνα]
Ο Μπιλ Κλίντον αυτοπροσώπως

Κατάλογος (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2020: σελίδα 1/4
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2020: σελίδα 2/4
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2020: σελίδα 3/4
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2020: σελίδα 4/4

Σxόλια (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
asemas
Όλο το διάστημα του covid λειτουργούσε μόνο ΠΣΚ. Δεν ξέρω αν θα αλλάξει σε κάποια φάση. Έχει πολύ καλά μπέργκερ, αλλά αν δεν πετύχεις προσφορά σαν αυτή που αναφέρει η aethra είναι ακριβό. Για μένα ξεφεύγει από τα πλαίσια του απλού delivery. Η ποιότητα ακολουθεί την τιμή σε μεγάλο βαθμό, απλά δεν είναι για κάθε μέρα. Αξίζει όμως και μακάρι να επιβιώσει, γιατί μου φαίνεται να παρουσιάζει δυσκολίες.
ΥΓ: θα μου άρεσε να είχε μια δυο παραπάνω επιλογές σε σαλάτες.
aethra
Παίζει προσφορά στο efood από 15 ευρώ 10 και είπα να δοκιμάσω για να κάνω την σύγκριση με το soulfood.. Πήρα έναν Μπαρακ Ομπάμα με 2 μπιφτέκια glazed σε Jack Daniel's sauce, μπέικον, λιωμένο τσένταρ κλπ που συνοδευόταν από φρέσκιες τηγανητές πατάτες με λιωμένο τσένταρ, μπέικον και φρέσκο κρεμυδάκι (κανονική μερίδα).. Στο κουτί είχε επιπλέον σάλτσα τσένταρ και κολσλοου.. Μεγάλο και νόστιμο το μπέργκερ. κερδίζει στο ψωμάκι που είναι εξαιρετικό και καλύτερο από του soulfood. Τα μπιφτέκια ήθελαν λιγότερο ψήσιμο για τα γούστα μου αλλά ήταν και αυτά αμερικάνικου τύπου από ατόφιο βοδινό κρέας. Αυτό συν 2 κόκα κόλες βγήκε στα 10 ευρώ με την έκπτωση, vfm εάν σκεφτεί κανείς ότι κανονικά έχει 15 ευρώ.. Χαίρομαι που η Θέρμη κάνει καλό παιχνίδι πλέον στα burgers και κοντράρει στα ίσια τα μαγαζια του κέντρου..
aethra
2 φορές που πέρασα ήταν κλειστό... Ενώ έχει βάλει και στάντ στον εξωτερικό χώρο.. Μακάρι να ξανανοίξει..
JohnJohn
Δοκίμασα τον Ρούσβελτ + πατάτες - τσένταρ - μπέικον στα 7€. Πολύ καλό το burger, ακριβώς όπως μου αρέσει και θα ξαναπάρω. Τα siders με απογοήτευσαν λίγο και θα προτιμήσω κάτι άλλο. Η προσφορά των 6 mini burger με 12€ θα προτιμηθεί.
aethra
Απέκτησε ντελίβερι το κατάστημα.. Μπήκε και στο efood..
aethra
Νέο burgerάδικο στην Θέρμη.. Τα burgers έχουν ονόματα προέδρων των ΗΠΑ.. Δοκίμασα έναν Μπιλ Κλίντον και ήταν αρκετά καλός.. Το coleslaw που δοκίμασα δεν μου άρεσε. Οι πατάτες με λιωμένο τσένταρ και μπέικον αν και προκατ ήταν πολύ καλές. Τιμές νορμάλ, μέγεθος καλό, μπιφτέκι κρεατένιο.. Παίζει μιά πολύ καλή προσφορά σε 6 και 12 burgers για παρέα.. Δεν έχει ακόμα delivery αλλά μου είπαν ότι θα βάλουν το αμέσως επόμενο διάστημα και νομίζω ότι θα πάνε πολύ καλά γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχο μαγαζί στην περιοχή Θέρμη/Πανόραμα.