Κατάλογος (8)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Ιουλίου 2011: σελίδα 4/4
Κατάλογος Ιουλίου 2011: σελίδα 3/4
Κατάλογος Ιουλίου 2011: σελίδα 2/4
Κατάλογος Ιουλίου 2011: σελίδα 1/4
Κατάλογος delivery Νοεμβρίου 2010-Ιανουαρίου 2011: σελίδα 3/4
Κατάλογος delivery Νοεμβρίου 2010-Ιανουαρίου 2011: σελίδα 2/4
Κατάλογος delivery Νοεμβρίου 2010-Ιανουαρίου 2011: σελίδα 4/4
Κατάλογος delivery Νοεμβρίου 2010-Ιανουαρίου 2011: σελίδα 1/4
Το delivery έκανε φάουλ, υιοθετώντας την κλασσική φράση "
Μετριότητα, και πολύ δύσκολα να ξανα παραγγείλω...
Ταλιατελες με κοκκινη σαλτσα,
Πενες με κιμα,
Σαλατα καπρεζε(ντοματα μοτσαρελα)
Αποδειξη εφεραν κανονικα,
Τελείως διαφορετική συνολική εικόνα από τους προηγούμενους πάντως ήταν έτσι ακριβώς όπως τα περιέγραψα.
p.
Πηραμε, λαχανικα στη σχαρα, ψητη μελιτζανα με φετα, για κυριως λαζανια βετζετεριαν και κοτοπουλο τηγανια με ταλιατελες και μια σαλατα. Η μελιτζανα ηταν απο το ψυγείο, τα λαχανικα περιείχαν μιση πρασινη πιπερια (καλα ψημενη) μελιτζανα και κολοκυθακια κομμενα πολυ χοντρα και φυσικα ωμα, περιττό να σας πω οτι η μελιτζανα απλα δεν τρωγότανε. Τα λαζανια ηταν το χειροτερο πιατο, ενα ασπρο πραγμα ηρθε, λαχανικα ελαχιστα, μονο κρεμα η οποια ειχε γινει σαν στοκος απο τις ημερες που ηταν στο ψυγειο.
Η τηγανια κοτοπουλο ηταν απλα βρασμενο κοτοπουλο με ταγιατελες και λιγο ντοματα σαλτσα. Η σαλατα μας δεν ειχε ντρεσιγκ, τα φυλλα απο διαφορα ειδη σαλατας ηταν ομως φρεσκα.
Δεν ξερω πως κρατανε τετοια εστιατορια και πως τους αφηνουν να διαφημίζονται λέγοντας για πολυ-βραβευμενους σεφ...
dimitris 31/3/2011 στις 23:
Στο συγκεκριμένο εστιατόριο έχει αλλάξει η ιδιοκτησία από το φθινόπωρο. Ως εκ τούτου άλλαξε και ο προσανατολισμός του μαγαζιού. Σχετικά χαμηλές τιμές, μεγαλύτερη ποικιλία αλλά αρκετά χαμηλότερη ποιότητα στο φαγητό. Το παλιό due terre ήταν φυσικά εξωφρενικά πανάκριβο αλλά είχε υψηλή ποιότητα. Τώρα πια είναι μία βελτιωμένη έκδοση ελληνικού στυλ "
Να προσθέσω ότι είχε το καλύτερο μοσχαρίσιο φιλέτο σχάρας και εδώ και 2 χρόνια δεν τρώγεται.
Απ τη στιγμή που μπήκε το delivery χάλασε ακόμα περισσότερο.
Προ λίγων ωρών παρήγγειλα 3 πράγματα:
1) ταλιατέλες μανιτάρια
2) καλαμάρια σοτέ
3) ριζότο milanese.
Ύστερα από 60+ λεπτά και τρία(3) τηλεφωνήματα φτάνουν σπίτι:
1) ταλιατέλες μπολονέζ
2) ωμά καλαμάρια σοτέ
3) σαλάτα άγνωστης ταυτότητας
Ακολουθεί τέταρτο τηλεφώνημα για να μας αλλάξουν τα φαγητά μας, καθώς -εκτός των άλλων- δεν τρώμε κρεατικά. Ο ταβερνιάρης με θράσος απαντά πως "
Τελικά δύο άνθρωποι βολευτήκαμε με μια μερίδα ωμά καλαμάρια και σαλάτα (που είχαμε ήδη βέβαια και δεν χρειαζόμασταν...).
Λοιπόν κύριοι του "
ΥΓ1: στον '
ΥΓ2: Γευστικά, μια απ' τα ίδια.
Πολύ θετικό οτι πήραν τηλέφωνο την επομένη για να ρωτήσουν εντυπώσεις, δείχνει οτι ενδιαφέρονται για το μαγαζί. Προσωπικά ακόμα δεν έχω βρει ιταλικό για delivery άξιο λόγου αλλά μεταξύ των τυφλών άθλιων ιταλικών delivery το 2 terre μάλλον τρώγεται.
Δοκίμασα ταλιατέλιες με κιμά/μανιτάρα και για ορεκτικό λαχανικά σχάρας.
Ευγενικος ο τυπος που μίλησα στο τηλέφωνο.
δεν θα ξαναπάρω.
Από γεύση,
Ίσως περίμενα περισσότερα από βραβευθέν εστιατόριο,
Έφαγα μία πολύ ωραία φακί (ορεκτικό), σαλάτα (επίσης καταπληκτική) και τυπικά μακαρόνια (προφανώς επειδή δεν ήξερα να διαλέξω :) ). Βρήκα το μαγαζί καταπληκτικό και χαίρομαι που υπάρχει στην πόλη.
Έχει φινέτσα και ποιότητα, δεν το βρήκα ακριβό (αν και βρήσκω γενικότερα ακριβά τα εστιατόρια στην Θεσσαλονίκη). Άλλωστε φαίνεται και από τον τιμοκατάλογο.
ΗΜΑΡΤΟΝ
- έφεραν ψωμί το οποίο δεν παραγγείλαμε και τελικά δε φάγαμε 12,
- το κρασί έκανε (το μπουκάλι) 38,
και από κει και πέρα χρέωσαν κάθε γουλιά grappa (και ήπιαμε πολλές) και κάθε γουλιά νερό (που ήπιαμε λίγο) και με τούτα και με κείνα πληρώσαμε για τέσσερα άτομα 268,
Ίσως ήμουν άτυχη, αλλά πήραμε μια σαλάτα και 2 μακαρονάδες.
Η σαλάτα είχε σπανάκι, ντομάτα, στήθος πάπιας και κρέμα μπαλσάμικο.
Μόνο που την είχαν πνίξει στην κρέμα μπαλσάμικο, η οποία έχει όντως ωραία γεύση, αλλά χμμ...
Τα ζυμαρικά ήταν επίσης πνιγμένα στην σάλτσα…Είχαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σάλτσα…
Επιπλέον, εγώ παρήγγειλα ταλιατέλες με μελιτζάνα, τοματάκια βασιλικό και μοτσαρέλα. Όταν λένε τοματάκια, δεν πρέπει να βάζουν και τοματάκια;;; Η σάλτσα μου ήταν φτιαγμένη με κονκασέ τομάτας! Πνιγμένη στο κονκασε τομάτας για την ακρίβεια.
Βέβαια να πω και το καλό. Είχαν εκπληκτικό τιραμισού! Εκπληκτικό!
Μπορεί να ήμασταν άτυχοι, αλλά σίγουρα δε θα το ξαναρισκάρουμε γιατί για όλα αυτά συν ένα μπουκάλι κρασί (γεροβασιλείου), στάξαμε 91 ευρώ (2 άτομα)... Εεε, δε θα το λεγες και λίγο!
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ από εστιατόριο που θέλει να ονομάζεται ιταλικό και δη trattoria, να μου σερβίρει aglio olio με κόκκινη σάλτσα και τριμμένο τυρί απροσδιορίστου είδους.
Οι σαλάτες είναι αλήθεια πολύ καλές - εξεζητημένες θα έλεγα.
Τα ζυμαρικά είναι όντως βρασμένα όπως πρέπει (σωστά al dente).
Έχει πράγματι πλούσια λίστα πολύ καλών οίνων, αυτά όμως σε καμμία περίπτωση δεν μπορούν να σώσουν την κατάσταση.
Η aglio olio είναι λευκή. Οτιδήποτε διαφορετικό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Είναι προσβολή.
μπράβο!!!