Fernando's [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
Ανήκει στην αλυσίδα Fernando's. Υπάρχει 1 κατάστημα και 1 οριστικά κλειστό.
ΚατηγορίαBar-Restaurant, Ξένο
ΔιεύθυνσηΗλία Οπλοποιού 2 & Κατούνη 6, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξεπερίπου 2009
Έκλεισετέλη 2010 ή αρχές 2011
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του άνοιξαν με αύξουσα χρονολογική σειρά το El Correo Cocina Argentina, το La Baronne, το Liston και η Garbo.

Σxόλια (11)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
[Ανώνυμος/η]
εχω την εντυπωση πως ο φερναντο τα μαζεψε και εφυγε γυρισε μαλλον στην αργεντινη ¨) αφου εκει περασαν την κριση.το μαγαζι παραμενει αλλα δεν λεγεται φερναντος πια ειναι απλα ενα αργεντινικο εστιατοριο.αυτο
stephan
Εξαιρετική paella,κρέατα πολυ νόστιμα,δεν είναι για κάθε μέρα λόγω τιμών,αλλά όταν πας θα το ευχαριστηθείς.
teris3
Πήγαμε χτες στα πλαίσια μιας προσφοράς.
Καταρχήν ΝΑΙ το μαγαζί είναι ακριβό και ΔΕΝ είναι για κάθε εβδομάδα, νομίζω ο όρος επαιτειακό του ταιριάζει πολύ.
Πολύ ευγενικό το προσωπικό, να φανταστείτε ξέχασα να πάρω το κουπόνι της προσφοράς και μου δώσαν το laptop τους να μπω στο email να το βρω για να μην με ταλαιπωρούν!
Ο σερβιτόρος ενημερωμένος και με άποψη. Σαλάτα/Γαρίδες/2 κυρίως και κρασί γύρω στα 75€ σύνολο....Ωραίες γευσεις...Μας άρεσε
Λευτερης
Εξαιρετικα μετριο και με τιποτα ανταξιο των τιμων του.
Ειπαμε να το ριξουμε εξω και να φαμε κατι ακριβο, 5 ατομα, μια σαλατα, δυο ορεκτικα, απο μια σανγκρια, απο ενα κυριως πιατο και απο ενα γλυκο, 40 ευρω το κεφαλι. Τα Fernando's Steak που μας τα εκθειασε φαινονταν οτι ηταν ωραια κρεατα αλλα πραγματικα δεν εχω ξαναδει τοσο ασχημα κομμενη μπριζολα, επρεπε να ψαχνεις μια ωρα πως θα την κοψεις για να μπορεσεις να αποφυγεις χονδρους και νευρα και να μασιεται. Η σαλατα τιποτα ιδιαιτερο, τα εμπαναδας (κατι τετοιο) απολυτως μετρια κρεατοπιτακια, το τσορισο ηταν κανονικοτατο λουκανικο Τζουμαγιας που το παιρνεις και απο τα γοριλακια για 2 ευρω. Τα νιοκι επισης στην ιδια μετριοτητα. Το γλυκο ηταν ωραιο και φτηνο, με καλυτερα μαλλον τη μηλοπιτα και το σουφλε σοκολατας, η σανγκρια ηταν επισης πολυ ωραια αλλα οπως και να χει δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαω, πολλα λεφτα για κατι τοσο μη εξαιρετικο.
Σταύρος
Πολύ γευστικά και προσεγμένα όλα τα πιάτα και το angus rib eye εξαιρετικό. Δοκιμάστε κάποιο από τα κόκκινα κρασιά ποικιλίας Merlot.Φοβερά επιδόρπια επίσης.
Nikolas
Στο φιλο Alex:ενα rib eye black angus 500 γρ.,σε κανονικες συνθηκες θα εκανε τα σαλια μας να τρεχουν στην αναμονη..πλεον με καθεστως ΔΝΤ ήδη το μοσχαρι μαλγαρων φανταζει απλησιαστη γκουρμεδια!Αν δεν καταφερουν να βγαλουν ενα νοστιμο,εντιμο και καλομαγειρεμενο μενου στα 15-18 eur ΤΟ ΠΟΛΥ, οχι μονο αυτοι αλλα και παρα πολλοι αλλοι της ιδιας φιλοσοφιας,απλα δεν θα μπορεσουν να βγαλουνε τη χρονια..Μακαρι να κανω λαθος,θα σημαινει οτι τα πραγματα ειναι καλυτερα για ολους...
Alex
Απλα να πω σε οσους λενε για τα ακριβα κρεατα, οτι το κρεας ειναι απο Αργαντινικο μοσχαρι Black Angus.Δεν ειναι μοσχαρι Μαλγαρων δηλαδη.
Το μαγαζι ειναι ακριβο και ισως επετειακο οπως λενε καποιοι, αλλα το Rib Eye ειναι απο τα νοστιμοτερα πιατια που εχω φαει τον τελαυταιο καιρο.
Θου-Βου
Έχω επισκεφτεί μόνο το πρώτο εστιατόριο, στο Κιλκίς, πριν 3 χρόνια. Πράγματι το δούλευε ο ίδιος ο Fernando και μάλιστα ερχόταν συνεχώς πάνω από το τραπέζι μας να ρωτήσει αν θέλουμε στο πιάτο μας φρεσκοτριμμένο πιπέρι κρατώντας ένα ματσούκι (μύλο) μήκους ενός μέτρου!
Πήραμε εμπανάδας, σαλάτα του Καίσαρα, ένα απλό στέικ, παϊδάκια μόσχου (ήταν όλα μαζί ενωμένα, δεν τα σχίζουν μεταξύ τους!), μια τηγανιά, ένα πιλάφι (δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να λέω "ριζότο"), ένα στέικ με μπόλικα πιπέρια πάνω του (κόκκινα, πράσινα κλπ.), τέσσερα γλυκά, ένα κρασί, ένα-δυο αναψυκτικά και νερό:150€.
Φεύγοντας μας έκανε δώρο δύο μπουκάλια κόκκινο κρασί "Fernando's"....Για μία φορά καλά είναι, να δεις κάτι το ξεχωριστό ας το πούμε έτσι, αλλά δύσκολο να ξαναπάς. Σκέφτεσαι και το κόστος.
Nikolas
Μονο απο τις τιμες που αναφερονται και ριχνοντας μια ματια στο Site του μαγαζιου,μου κανει ενδιαφερον concept σε πολυ-μα παρα πολυ λανθασμενο timming που λενε και οι πατριωτες μου στην ανω τραχανοπλαγιά..Ρε παιδια,ποιος κοσμος θα μπορει να σας σκαει για πολυ ακομα μια σαρανταρα το κεφαλι για ενα πιατο φαγητο κι ενα κρασι?Μονοι σας το κατατασσετε στην κατηγορια : "επετειακο " το μαγαζι σας..και η σαλονικη δεν ειναι δα και το μεγαλο μηλο...ποσοι να χουν πια καθε μερα τετοια επετειο να γιορτασουν?Μια καλη λυση ισως να ηταν δυο-τρια ενδιαφεροντα,προσεγμενα και τιμια menus,στη μιση τιμη απο τα σαραντα που ζητατε κανονικα..
Nikos
ήμουν έτοιμος να πάω μέχρι που διάβασα τα σχόλιά σου φίλε. Θεωρώ ληστρικές αυτές τις τιμές, όσο πολιτισμένο κι αν είναι το περιβάλλον. Στο κάτω κάτω όλοι ξέρουμε πόσο έχει η μπριζόλα στο χασάπη και το μακαρόνι στο σούπερ μάρκετ. Χώρια που ακόμα να συνελθω από ανάλογη 'περιποιηση' που είχα στο Μπαρτσελόνικα. Κρίμα γιατί στο τηλέφωνο ήταν πολύ ευγενικοί και θα μπορούσαν να έχουν το μαγαζί τους γεμάτο.
varethika ton prologo
αργεντινοιταλικο εστιατοριο λεει η ταμπελα του και πραγματι ειναι...ωραια κρεατα σε μεριδες του μισου και του ενος κιλου
νοστιμα μαγειρεμενα και διαφορετικα με ειδικα μαριναρισμα και καλο ψησιμο,οπως του πεις
τα σπαγγετι αν και σπιτικα δεν μου αρεσαν ...τα βρηκα λιγο αδιαφορα
στα πολυ αρνητικα οι ακριβες τιμες...δεν υπαρχει μεριδα στα κρεατα με λιγοτερο απο 18 ευρω και παει μεχρι 28 30 κλπ
τα σπαγγετι εχουν 12 ευρω και αυτα ειναι ακριβα για μενα
επισης επειδη ανοιξαν τωρα ειναι λιγο αναργανωτοι και ελλειπαν πραγματα απο την παραγγελια..αλλα ειναι ευγενικοι και μας κερασαν κρασι απο αυτο που πιναμε επειδη τελειωσε αυτο που παραγγελαμε...
επισης εινα ομορφα διακοσμημενο
θα ξαναπαω ισως για να γιορτασω κατι..υπολογιστε για 2 μεριδες κρεατος 1 σαλατα και ενα μπουκαλι κρασι γυρω στα 80 ευρω