Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Όλυμπος Νάουσα
Συμβουλές:
Τα πολύ μεγάλα σχόλια κουράζουν και τα πολύ μικρά δεν συνεισφέρουν σε τίποτα.
Όταν πρόκειται για αρνητικό σχόλιο, απόφυγε το λαϊκιστικό καταγγελτικό ύφος.
Δεν έχει σημασία τι γράφεις, αλλά πώς το γράφεις. Διάλεξε πιο κομψές εκφράσεις
χωρίς όμως να αλλάζει η ουσία του σχολίου. Απόφυγε μη κόσμιους χαρακτηρισμούς
(π.χ. αίσχος, άθλιο, λαμόγια, εγκληματίες), όλοι τους μπορούν να
αντικατασταθούν από χαρακτηρισμούς που αποδίδουν το νόημα αλλά χωρίς να προκαλούν.
Μην ξεχνάς ότι το σχόλιό σου είναι δημόσιο και γραπτό, το διαβάζουν πολλοί άνθρωποι
διαφορετικών νοοτροπιών και δεν πρόκειται για σχολιασμό μεταξύ δύο φίλων. Αφιέρωσε
1 λεπτό σκέψης πριν το υποβάλεις και φρόντισε να είναι εποικοδομητικό για τους
υπόλοιπους χρήστες του ταβερνοχώρου!
Δες περισσότερα στους κανόνες σχολιασμού.
[Συγκριτικά: 2.
Να δούμε πόσο θα αντέξουν...
τα πιάτα όλα πεντανόστιμα. Χορτόπιτα αρνί καρέ καταπληκτικό με τέλειο ψήσιμο και μουσακάς λίγο άνευρος. Συνοδεύσαμε με 3 ποτήρια κρασί ασύρτικο σαντορίνης και τελειώσαμε με γλυκο. Συνολικά πληρώσαμε 170 € που ήταν μάλλον ακριβό για τα πιάτα. Όμως Overall το φαγητό, το service και η ποιότητα ήταν εξαιρετικά. Σίγουρα θα ξαναπάω
Πήραμε μεσογειακή σαλάτα με καρπατσιο λαβράκι, κινοα beurre blanc (πολύ καλό), γλυκάδια με μανιτάρια και πουρέ παστινακι (εξαιρετικό) προβατίνα με τραχανοτο και παντζάρι (πάρα πολύ καλό) χιουνκαρ με μάγουλα (πάρα πολύ καλό) αποδομημενη νουγκατινα (πάρα πολύ καλή). Οι τιμές είναι υψηλές. Το σέρβις ευγενικό και επαγγελματικό. Προσωπικά θα το ήθελα ένα κλικ πιο αόρατο, δηλαδή οκ την πρώτη φορά που σου γεμίζουν νερό και κρασί, να πουν "
το μενού έχει κάποιο ενδιαφέρον
άδειο σε βαθμό να τρομάζεις παρασκευή βράδυ
για μια φορά οκ, για δεύτερη δεν ξέρω...
χαμηλή η πτήση όπως ακριβώς είχα προειδοποιήσει τους έτερους συνδαιτυμόνες
Μελιτζάνοσαλάτα Αγιορείτικη : αδιάφορο πιάτο καθόλου ένταση κανένα άρωμα
Μπαχτσές στα κάρβουνα: μετριότητα, μιλφειγ ψητών λαχανικών με κρέμα τυριού τηγανιτή πίτα ατμού παλαιωμένο ξύδι και απόσταγμα μπριάμ, εκτός από την ένταση που έχει το ανεβατό όλα τα υπόλοιπα ήταν υποτονικά
Σαλάτα του πιεμόντε: μετριότατη εκτέλεση, Baby σπανάκι, αχλάδι ποσέ, μανιτάρια, αφρός γκοργκοτζόλα, μανιτάρι ψητό αρωματικά βότανα, όλα μαζί ήρθαν σαν να είχαν κολυμπήσει στην βινεγκρέτ και δυστυχώς, πνίγηκαν
Τόνος Σποράδων: καλό πιάτο, αλλά υπερβολικό το αλάτι και το ψήσιμο, λαγόχορτο σε 2 υφές εξαιρετική η εκτέλεση.
Γιουβέτσι θαλασσινών: μέτρια εκτέλεση, πολύ καλό το κριθαράκι, εντελώς over cooked η γαρίδα.
Πάστα νουγκατίνα: ένα καλό γλυκό.
Ο χώρος πολύ όμορφος, έλειπε από την πόλη, το service ευγενικό και επαγγελματικό, η κουζίνα όπως είναι λογικό βγάζει παιδικές ασθένειες, μαζί με κρασιά και κάτι νερά κουβέρ ανθρακούχα στα 75€/ άτομο, δεν άξιζε τα λεφτά της η συνολική εμπειρία, η επόμενη επίσκεψη θα είναι το χειμώνα μετά από ένα εξάμηνο τουλάχιστον.