Η συνάντηση

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΚαφενείο
ΔιεύθυνσηΤαξιάρχης
ΝομόςΧαλκιδικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2371094240
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΑργυρή Παυλούδη
Πρόσθετες πληροφορίες:
Πάνω στην κεντρική πλατεία.

Αυτοχαρακτηρίζεται "καφενείον".

Εικόνες (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Πατάτες τηγανητές
[εικόνα]
Ντοματοσαλάτα
[εικόνα]
Ψωμί
[εικόνα]
Φέτα σαγανάκι
[εικόνα]
Ταμπέλα
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εσωτερικά

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Βρίσκεται στη πλατεία - στροφή του ΚΤΕΛ. Με κέρδισε βλέποντας τους σωρούς κομμένων ξύλων απ έξω. Διακόσμηση απλή και ωραία, μουσική έντεχνη, σέρβις ευγενικό. Νόστιμα κεφτεδάκια, χορταστικά μπριζολακια, εξαιρετικές τηγανητές πατάτες. Χύμα κρασί ευχάριστο. Κερασμενο γλυκό ,τιμές λογικές. Όπως πρέπει να είμαι συνολικά η εμπειρία σε ένα ορεινό χωριό της Χαλκιδικής. Μπράβο.
dallas
Παρόλα αυτά να σημειώσω ότι θα περίμενα να είναι πιο φθηνό για τέτοιο μέρος. 3 ευρώ οι πατάτες, 5 ευρώ η φέτα και 8 ευρώ οι 6 κεφτέδες.
dallas
Το έχει μια πολύ ευγενική οικογένεια. Παππούς, γιαγιά και κόρες, είναι το παλιό καφενείο του χωριού και μάλλον το μόνο που δεν έχει κάνει την κλασική 90ς ανακαίνιση. Πήγαμε το μεσημέρι για καφέ και μπύρα και αργά το απόγευμα για φαγητό, όπου ήταν μαζεμένα οι παππούδες του χωριού, όπου σε ένα τραπέζι συζητούσαν και σε ένα άλλο έπαιζαν χαρτιά. Φαγητό τυπικό για τέτοια μέρη, αλλά μια χαρά. Τηγανητές πατάτες και κεφτέδες σπιτικοί, ντομάτες και κρεμμύδια Πολυγύρου, δικό τους τσίπουρο χύμα οκ. Θα ξαναπήγαινα.