Αγνάντι

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΛευκοχώρι
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2394092405,6944776258
Διαδίκτυο
Ωράριο10:00-17:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΒασιλική Κωτέλη
Πρόσθετες πληροφορίες:
Έχει και ομώνυμο ξενώνα.

Εικόνες (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εξωτερικά (Σεπτέμβριος 2020)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Σεπτέμβριος 2020)
[εικόνα]
Η λιμνούλα στα 10 λεπτά

Κατάλογος (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2020: σελίδα 1/4
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2020: σελίδα 4/4
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2020: σελίδα 2/4
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2020: σελίδα 3/4 (εντυπωσιακό ότι έχει ερωτηματικό μετά από κάποια πιάτα!!)

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
dokimastis
Επίσκεψη Σεπτέμβριος '20 μια Κυριακή, με αφορμή τα άλογα. Ο χώρος με παιδική χαρά εξωτερικά πολύ ωραίος, με τραπέζια κάτω από τα πλατάνια. Σέρβις πολύ χαλαρό και στα χαμένα- ευτυχώς ήμασταν και μεις πολύ χαλαροί και υπομονετικοί.

Είχε σούβλα και με τα χίλια ζόρια προλάβαμε από μία μερίδα Χοιρινό και Κοτόπουλο. Το χοιρινό απλώς οκ, στεγνό, αλλά το κοτόπουλο πολύ καλό, αλειμμένο με μια πολύ καλή μαρινάδα. Ζητήσαμε δεύτερη μερίδα αλλά είχε τελειώσει.
Μπιφτέκι οκ προς καλό, κρεάτινη γεύση. Γαρνιτούρα σε όλα πατάτες τηγανητές καλές ΚΑΙ ρύζι (διαδικαστικό). Χωριάτικη πολύ πλούσια 4.5ε. Ήπιαμε Λευκό κρασί χύμα, μέτριο, όξινο.

2 μεγάλοι και 3 παιδιά μας βγήκε 50ε. Γλυκό δεν κέρασαν. Αξίζει για τον χώρο και θέλει πολλή υπομονή, γιατί είναι ερασιτεχνικό το σέρβις. Να θυμίσω ότι έχει άλογα για βόλτα, κανό σε μια λιμνούλα δική τους, τοξοβολία/ σκοποβολή για όποιον ενδιαφέρεται. Επίσης, στα 10 λεπτά περπάτημα υπάρχει μια φυσική λιμνούλα, για μια μικρή βόλτα.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
mikroulis
Το συγκρότημα γενικά μας αρέσει πάρα πολύ. Έχει έξω πολύ καλή παιδική χαρά και μεγάλη αλάνα για τα παιδιά μπροστά στα τραπέζια, οπότε για εμάς που έχουμε παιδιά είναι ότι πρέπει !!! Τελευταία φορά πήγαμε του Αγ. Δημητρίου. Πολύς κόσμος-ελλειπής η εξυπηρέτηση...είχαν τελειώσει και οι σούβλες...Το φαγητό αυτήν την φορά ήταν μέτριο αλλά εμείς τους δικαιολογούμε, λόγω της ημέρας. Έξι άτομα : 84 €. Καφεδάκι μπροστά στα άλογα : 2,5 €.
gyroman
είχα πάει πριν χρόνια και ΔΕΝ άξιζε γενικότερα... πολύ μαρκετινίστικη άποψη σε όλες τις πτυχές. Το φαί του δε, ήταν πολύ κακής ποιότητας...Ίσως άλλαξε βέβαια
cjvirus
Πολύ καλές γεύσεις που σπάνια πλέων μπορείς να βρεις στα μαγαζιά. Χωρίς δεύτερη σκέψη να παραγγείλετε αγριογούρουνο σαλάτα ροπαλιά και κρασί Αγνάντι.

Θα ξαναπάω 100%.