Ψαριώτης

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨαροταβέρνα
ΔιεύθυνσηΛιναριά, Σκύρος
ΝομόςΕυβοίας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2222093250
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΧρήστος Ψαριώτης

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Meraklis_Thess
Γραφική ψαροταβέρνα, στο λιμάνι με μεγάλη φήμη στο νησί.

Καθίσαμε πέρσι λόγω παρότρυνσης ενός γνωστού που είχε μείνει στη Σκύρο. Ο ιδιοκτήτης έχει ψαροκάϊκο και επίσης διοργανώνει και εκδρομές με το γύρω του νησιού, την οποία λόγω καιρού δεν καταφέραμε να κάνουμε.

Στο δια ταύτα, το φαγητό ήταν απογοήτευση σε σχέση με τη φήμη του μαγαζιού. Η ψαρόσουπα νερουλή, με έλαχιστα κομμάτια ψαριού. Η Σκορπίνα ψητή απλως ΟΚ και τα διάφορα μπινελίκια και σαλάτες στο μέσο όρο.

Από φράγκα θυμάμαι ακριβό για αυτό που προσφέρει.

Δεν θα ξαναπήγαινα.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
giannis7310
Βρέθηκα εκεί τον φετινό Σεπτέμβριο. Πολύ φρέσκο αστακό (δηλαδή ζωντανός) …Δηλαδή αστακομακαρανόδα άπαιχτη!!! Και το βασικότερο σε πολύ καλή τιμή!!!! Ψάρια πολύ φρέσκα και αυτά σε πολύ καλή τιμή… Εφαγα πολύ νόστιμα ψητά ψάρια (ροφό, σκορπίνα) και αστακομακαρονάδα. Το κακό είναι ότι το ανακάλυψα τις τελευταίας δύο ημέρες των διακοπών μου και πήγα μόνο δύο φορές αλλιώς θα πήγαινα σίγουρα περισσότερες φορές.
ΥΓ έμαθα ότι έχει τόσα φρέσκα ψάρια γιατί ο ιδιοκτήτης έχει και τρία ψαροκάικα και όπως καταλαβαίνετε δουλεύει το σύστημα από την παραγωγή στην κατανάλωση.