Εικόνες (39)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Οσομπούκο με φρέσκο ζυμαρικό (εξαιρετικό)
Καρπάτσιο μυλοκόπι (πολύ καλό)
Θράψαλο σχάρας (καλό χωρίς να ενθουσιάζει)
Χέλι σχάρας με ρεβυθάδα (πάρα πολύ καλό)
ΤΟ εκλέρ (εθιστική γκανάς)
Φρέσκο σπαγγέτι με αυγοτάραχο (πολύ καλό)
Μανούρα γυλωμένη από Σίφνο
Τάρτα σοκολάτας (πάρα πολύ καλή)
Μυξινάρι Μεσολογγίου σχάρας πετάλι με άγρια ραδίκια (πολύ καλό)
Γαύρος τηγανητός (μια χαρά)
Παντζάρια με σκορδόξυδο (οκ)
Πατάτες τηγανητές (εξαιρετικές)
Τσίπουρο (οκ σε γεύση, αλλά σε 300ml μου έκανε πολύ κακό κεφάλι) & λευκό
Εκλαίρ καραμέλα & παρφέ με μάνγκο και κεράσια Εδέσσης (καταπληκτικά χειροποίητα γλυκά)
Ανοιχτή μανιταρόπιτα με άγρια μανιτάρια (σούπερ)
Ταρτάρ μυλοκόπι με μάνγκο (παρά πολύ καλό)
Κολιός με αρμύρα (πολύ καλό)
Κεντρόνι μπουρδέτο (εξαίσιο)
"Κολιός με χόρτα" (άκυρο πιάτο, τύπου greek sushi με ωμό κολιό και dijon αντί wasabi, αλλά στην πράξη ο ωμός κολιός δεν λέει και πολλά)
"Μπαλάς τηγανητός με κινόα" (η κινόα πολύ καλή, οι τηγανητοί μπαλάδες καφενειακού επιπέδου, δεν ταιριάζει για πιάτο εστιατορίου)
"Χταπόδι σχάρας με ταρτάρ παντζάρι και chutney καρότου" (πολύ καλό)
"Σεβίτσε μυλοκόπι" (νόστιμο)
"Σεβίτσε μυλοκόπι" (νόστιμο)
Κατάλογος (6)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος 2 Φεβρουαρίου 2023
Κατάλογος Ιανουαρίου 2023
Κατάλογος Μαρτίου 2020: σελίδα 2/2
Κατάλογος Μαρτίου 2020: σελίδα 1/2
Ωραίος, μεγάλος χώρος, με ανοιχτή κουζίνα και bar. Minimal αισθητική, χωρίς όμως να δημιουργεί κρύο περιβάλλον. Κόσμος σχετικά λίγος αρχικά, αλλά όσο περνούσε η ώρα το μαγαζί γέμιζε.
Δοκιμάστηκαν:
- Χόρτα εποχής: Βρασμένα τόσο-όσο, αρκετά καλά.
- Σεβίτσε μπάφας: Νόστιμο, που συνδύαζε έκρηξη γεύσεων σε κάθε μπουκιά με ισορροπημένη οξύτητα.
- Πατάτες τηγανιτές: Φρεσκότατες ροδέλες χαράς.
- Μυξινάρι Μεσολογγίου: Εξαιρετικά ψημμένο στη σχάρα και ζουμερό. Η κινόα πολύ καλή, παρόλο που δε δηλώνω μεγάλος fan της. Η κρέμα σελινόριζα, χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο, καλή, διατηρούσε ρόλο εξισορροπητή στο πιάτο και συνεκτικό στοιχείο των γεύσεων.
- Σπαγγέτι με αυγοτάραχο: Στα όρια του εθιστικού, η κρέμα αυγοτάραχο μπλεκόνταν με καλλιτεχνική αρτιότητα σε κάθε (στα όρια του χορευτικού σχεδόν) αναδίπλωση των σπαγγέτι.
- Εκλέρ: ΤΟ εκλέρ. Δεν υπάρχουν πολλά να ειπωθούν για την κρέμα του. Ή υπάρχουν πάρα πολλά, που και πάλι δε θα καταφέρουν να προσεγγίσουν τη γεύση της. Απλώς, αν το βρείτε, μην χάσετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε.
Το γεύμα συνοδεύτηκε από 2 ποτήρια κρασί.
Συνολικά, διήρκησε κάτι λιγότερο από δύο ώρες* και κόστισε περί τα 70€.
Το προσωπικό ήταν ευγενέστατο.
Overall, η εμπειρία του ΦΙΤΑ διακρίθηκε για την ισορροπία της. Ακόμα και στις πιο σύνθετες γεύσεις, αυτή ήταν εκεί για να επαναφέρει το αίσθημα εξερεύνησης της πρώτης μπουκιάς (που στο σύνολό τους ήταν υπέροχες). Τιμές καλές θα έλεγα για το είδος, η ποιότητα σίγουρα ανταποκρινόταν σε όσα είχα κατά καιρούς ακούσει. Descent επιλογή για φαγητό.
*Σε περισσότερα από ένα μαγαζιά που καλέσαμε για κράτηση, ο προβλεπόμενος χρόνος παραμονής οριζόταν στις δύο ώρες. Σίγουρα υπέρ-αρκετός χρόνος, μιας και δεν είναι στυλ οινοποσίας μετά φαγητού, αλλά προσωπικά συνεχίζει να μου κάθεται άσχημα ότι θα πρέπει να σηκωθώ να φύγω μία ορισμένη ώρα. Ας ελπίσουμε ότι όλο αυτό συμβαίνει λόγω της ζήτησης που έχει προκύψει την περίοδο των γιορτών (π.
Κάθε φορά που το επισκέπτομαι είναι σταθερά σε πολύ καλό επιπεδο και με πολύ καλές τιμές ενώ το μενού είναι εποχικό και περιέχει πάντα εκπλήξεις
Τρομερά φρέσκα ζυμαρικά με αχιβαδες , μυδια αχνιστά με ζουμί ,
Κράτηση απαραίτητη