Κοζάνη

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΦούρνος-Ζαχαροπλαστείο
ΔιεύθυνσηΕγνατία 82, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310268552
Διαδίκτυο
Ωράριο06:00-23:00
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε1960
ΙδιοκτησίαΜ. Μιλιοντζόγλου & Σία Ο.Ε.

Εικόνες (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερικά (Δεκέμβριος 2021)
[εικόνα]
Τουλουμπάκια και λουκουμάδες
[εικόνα]
Σιροπιαστά (οκ προς καλά)

Σxόλια (11)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
bibi
Απο τα καλυτερα του κεντρου στα 70ς 80ς 90ς. Ολοι περνουσαν απο εκει και τα παντα ηταν ολοφρεσκα. Μια οαση τις Κυριακες το πρωι οταν δεν υπηρχε σχεδον τιποτα ανοιχτο με μπουγατσες και σφολιατες. Το 2022 ομως ειναι παρηκμασμενο και σε πολλα σημεια εμφανιζει σημαδια αποσυνθεσης.
dokimastis
Πρωινό στο χέρι την 25η Μαρτίου, σε βόλτα στην περιοχή. Το μαγαζί, τέτοια μέρα, ήταν το μόνο ανοιχτό στην περιοχή για μπουγάτσα κτλ.

Δοκιμάστηκε Μπουγάτσα Κιμάς, Μπουγάτσα Γραβιέρα (ενδιαφέρον), και μία Κοτόπιτα. Τα πρώτα δύο πολύ οκ, η Κοτόπιτα λίγο παχιά στα ζυμάρια της. Πάντως οκ επιλογές και μας εξυπηρέτησε μια χαρά για την μέρα και την ώρα.
Γιαντράνκα
Μανιταροπιτάκια πολύ καλά, αντιθέτως τουλούμπα και λουκουμάς πολύ μέτρια πράγματα, τίγκα στο κακό υπέργλυκο σιρόπι.
ThomasDim
Δοκιμή πρωινού με "βοσκόπιτα με γαλοπούλα και μανιτάρια", η οποία ναι μεν ήταν γευστική, με δύο μεγάλα αλλά:
1) Μου τη ζέστανε στα μικροκύματα, και για ένα κατάστημα που δεν είναι 24ωρο (όπως ο Κατσέλης), μου φαίνεται απίστευτο στις 8 η ώρα να έχει προλάβει να κρυώσει. Ergo, χθεσινή.
2) Η ποσότητά του στα 1,70 δεν ήταν καθόλου VFM, σε μιάμιση ώρα ξαναπεινούσα (!).
Δε με κέρδισε.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Ammon
Η αισθητική δεν συνάδει με την ποιότητα.
Ζαχαροπλαστείο βγαλμένο από την εποχή του Ζήκου.
Μπουγάτσα βγαλμένη από όνειρο...
klitemnistra
δοκιμη μπουγατσα κρεμα:
μαλακο φυλλο, αδιαφορη γεμιση, σωστα κομμενη, ανεκφραστο σερβις. ο χωρος προς τα μεσα στα τραπεζακια εχει μια κυριλε αισθηση, χωρις ανοιχτη θεα προς τα εξω αλλα ευχαριστο περιβαλλον
Τζίμης
Προσωπικά θα συμπεριελάμβανα την "Κοζάνη" σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά του είδους της/φουρνοζαχαροπλαστείο όπου μπορείς κάλλιστα να απολαύσεις και το καφεδάκι σου.Η εσωτερική διακόσμηση είναι προσεγμένη και ελαφρώς ρετρό καθώς ο χώρος με τα μικρά τραπεζάκια και τις βιτρίνες σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές-θυμίζει παλιά ζαχαροπλαστεία τα οποία στις μέρες μας κινδυνεύουν πλέον με αφανισμό.Η εξυπηρέτηση πάντα γρήγορη και ευγενική και οι τιμές θα έλεγα ότι κυμαίνονται σε πολύ λογικά επίπεδα ειδικά σε σύγκριση με άλλα ζαχαροπλαστεία-φίρμες,τα οποία δε θα ήθελα να κατονομάσω αναλυτικά διότι λίγως-πολύ όλοι γνωρίζουμε την ύπαρξη.Μετά από δύο δοκιμές-με την πρώτη να 'ναι αρκετά καλή και τη δεύτερη-σημερινή να 'ναι απλώς αξέχαστη.Σας προκαλώ να δοκιμάσετε την "θεϊκή" ταχινόπιτα της Κοζάνης διότι πρόκειται κυριολεκτικά για μια απ'τις καλύτερες (μάλλον την καλύτερη) γλυκιά πίτα που έχω φάει ποτέ στη ζωή μου και πιστέψτε με,έχω φάει πολλές.(Τ-Αλάνι αξίζει μια επίσκεψη στο συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο.Πιστεύω ότι θα σ'αρέσει).
Tώρα κοίταξε Μίρα ο λουκουμάς σε σχήμα αφράτου κουλουριού, πασπαλισμένος με ζάχαρη είναι ένα εντελώς διαφορετικό γλυκό τόσο όσον αφορά την παρασκευή του,το σχήμα, τη μορφή του και κυρίως όσον αφορά τη γεύση του απ' τους λουκουμάδες με μέλι.Εκπλήσσομαι που του συναντάς πρώτη φορά στη ζωή σου στη Θεσ/νικη πάντως.Σχεδόν σ'όλη την Ελλάδα είναι γνωστή αυτή η συνταγή και το συγκεκριμένο γλύκισμα.Κάθε αρχή και δύκολη τι να πω;Τώρα αναφορικά με τις μπουγάτσες του και μένα εξ' όψεως,γιατί δεν έχει τύχει να δοκιμάσω ακόμη,δε με εντυπωσιάζουν αλλά κακά τα ψέματα στην Κοζάνη πας για να γευτείς άλλα γλυκίσματα και όχι απαραιτήτως μπουγάτσα χωρίς παρεξήγηση.
Γιαντράνκα
Η μπουγάτσα με αρκετά ελαφριά κρέμα, όχι κάτι αξέχαστο. Ας σημειωθεί πάντως ότι έκαιγε ως προσφάτως εξαχθείσα εκ του φούρνου.
oku
Σωστά υποθέτεις Μιρα.. Είναι διαφορετική συνταγή που τη συνηθίζουν στην κεντρο-δυτική μακεδονία απ'όσο ξέρω και η οποία σου απαγορεύει ουσιαστικά να φας πάνω από έναν.. Αλλιώς το κλαις το σταμάχι..
Θου-Βου
Εγώ δεν έχω δοκιμάσει λουκουμάδες εδώ αλλά ο κανόνας είναι ότι το ρεβανί γίνεται με σιμιγδάλι ενώ οι λουκουμάδες με αλεύρι.
Μιρα
Έφαγα εκεί λουκουμάδες την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν μου άρεσαν. Δεν ήταν καθόλου αφράτοι (τους τσιμπούσες και ήταν σαν να τσιμπάς ένα συμπαγές πράγμα), μέσα ήταν υγροί και βαριοί, με υφή και γεύση περίπου σαν ρεβαννί, και δεν ήταν καθόλου μα καθόλου νόστιμοι. Ίσως να είναι κάποια διαφορετική συνταγή που δεν αρέσει ειδικά σε μένα, δεν ξέρω.

Εγώ πάντως τους λουκουμάδες τους ξέρω σαν κάτι που γευστικά είναι πιο κοντά στο ντόνατ, παρά στο ρεβαννί!

Το μόνο σίγουρο ότι δεν ξαναπάω εκεί.