ας πιασουμε και λιγο λατινικη αμερικη. στο τσιλοε σ ενα νησι της παταγωνιας, το κυριως φαγητο τους εχει να κανει με τα ντοπια μοσχαρια, τα οποια ψηνουν με διαφορους τροπους και παντα ειναι νοστιμοτατα. εδω ομως δεν ασχολουμαστε με αυτο. διπλα στην ψαραγορα του χωριου καστρο, ενας τυπος φιαχνει σεβιτσε σολομου και ειναι πραγματικα απο τα πιο νοστιμα πιατα που εχω φαει στη ζωη μου. ψαρι, κρεμμυδι, τσιλι, κολιανδρος και αυτο το merquen που σου δινουν να βαλεις μονος σου και καει σα διαολος. καταπληκτικη η ολη φαση.