Κουλιγκά

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Κουλιγκά. Υπάρχουν 2 καταστήματα.
ΚατηγορίαΨητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΒοσπόρου 13 & Επταλόφου 49, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310927535
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΜάρτιο 2020
ΙδιοκτησίαΝίκος Κουλιγκάς
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το Όλα στα Όρθια, η Φωλιά, ο γύρος της Τούμπας, το Πρεμιέρα και το Grill Σάββας.

Εικόνες (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κοτόπουλο σούβλας πακέτο κομπλέ
[εικόνα]
Πατάτες φλουδάτες μαζί με το κοτόπουλο σούβλας

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
dokimastis
Κοτόπουλο σούβλας ολόκληρο 7,90ε σκέτο, χωρίς συνοδευτικά (το ήθελα έτσι). Εγώ το βρήκα μια χαρά, καλοψημένο, λαχταριστό. Και η πληρωμή με POS αποκαταστάθηκε οκ.
Smirnoff
Πλέον στα 9,9 έχει κοτόπουλο σούβλας oλόκληρο (όχι ιδιαίτερα μεγάλο), χωρίς κανένα συνοδευτικό (ούτε πατάτες, ούτε ψωμάκι ούτε πίτες). Για κεφαλοτύρι 40 λεπτά έξτρα.

Παλιότερα είχα πάρει και μου άρεσε. Αυτό που μου έφεραν σήμερα ήταν απαίσιο. Δεν ξέρω πώς το κατάφεραν, αλλά η πέτσα δεν ήταν καθόλου ξεροψημένη ούτε τραγανιστή, ούτε καν είχε πάρει καλά καλά χρώμα, και ταυτόχρονα το ψαχνό στο εσωτερικό ήταν ΘΕΟΣΤΕΓΝΟ. Ήταν τόσο στεγνό που δεν μπορούσα να καταπιώ κάποια κομμάτια.

Ένα θερμόμετρο να έβαζες μέσα θα έβλεπες ότι αυτό το πράγμα ήταν για πέταμα, όχι για παράδοση σε πελάτη. Δεν στέλνεις κοτόπουλο που έχει χάσει όλα τα ζουμιά του σε βαθμό να μην καταπίνεται. Ίσως τον πέτυχα σε κακή μέρα, δεν ξέρω τί να πω, αλλά με 10,5 για ένα κοτόπουλο σούβλας, δεν σκοπεύω να ξαναδοκιμάσω.
dokimastis
Το Κοτόπουλο Σούβλας το αυθεντικό έκανε 9.90ε πακέτο όλα μαζί, με πατάτες αυτές τις φλουδάτες τις country..

Οκ deal, το πήρα take away. Το μηχάνημα για τις κάρτες χάλασε. Ίδωμεν τις επόμενες φορές.
JohnJohn
Πήρα delivery μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας με προσφορά φιλέτο κοτόπουλο σχάρας μερίδα στα 5€ από αρχική 6.40€. Επίσης ένα cheeseburger κοτόπουλο στα 2.80€ αρκετά τίμιο. Ίσως δοκίμαζα και το κοτόπουλο σούβλας το αυθεντικό για να έχω σφαιρική άποψη.