Ο Γόης

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΚοσμά Αλεξανδρίδη ? & Αρκαδιουπόλεως 2, Σέρρες
ΝομόςΣερρών
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας
Διαδίκτυο
ΩράριοΜόνο βράδυ.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΣωτήρης Χατζημπατζάκης

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Από τον Γόη ξεκίνησε το 2005 η μύησή μου στο Σερραϊκό σουβλάκι...

Εικόνες (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Η πρόσοψη (Δεκέμβριος 2009)
[εικόνα]
Σουβλάκια (καλοκαίρι 2005)

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κίτσος
Όχι πολύ παλιά το σουβλάκι του (πάντα με συνοδεία καυτερού μπούκοβου) ήταν πολύ καλό έως κορυφαίο. Τα τελευταία 2 χρόνια έχει πέσει αρκετά η ποιότητα πιθανότατα λόγω του πανζουρλισμού που επικρατεί τα καλοκαιρινά βράδια με τα τραπέζια να έχουν επεκταθεί και στο απέναντι πεζοδρόμιο και τα δύο γκαρσόνια (μάλλον αδέρφια) να τρέχουν σαν τον Βέγγο να πούμε. Αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά καθώς διαθέτουν μνήμη υπερυπολογιστή (τα θυμούνται όλα χωρίς να χρησιμοποιούν ούτε μπλοκάκι ούτε τίποτε) και τσακίζονται να εξυπηρετήσουν τον πελάτη με την προθυμία να αγγίζει σχεδόν κωμικά επίπεδα αλλά αναπόφευκτα θεωρώ ότι οι αυξανόμενες απαιτήσεις σε σέρβις έχουν βλάψει το μαγαζι τόσο ως προς το προϊόν που παρέχει όσο και προς την όλη αισθητική/ατμόσφαιρα. Πέρα από αυτά, το μαγαζί είναι το απόλυτο μαστ για καλοκαιρινές βραδυνές εξορμήσεις. Όμορφη τοποθεσία, απέναντι από την εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ανοιχτωσιά και άπλα. Να σημειώσω πως το μέρος είναι γνωστό ως "Γόης", ειναι πανάρχαιο μαγαζι, σχεδόν αρχαιολογικής αξίας αλλά όνομα/τίτλος δεν αναγράφεται πουθενά, επομένως δεν ξέρω τι παίζει επίσημα.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Σταύρος
Είναι αυθεντικό, συμπαθές οικογενειακό μαγαζάκι, με τρελή κίνηση σε τραπεζάκια και πακέτο. Το λουκάνικο Τζουμαγιάς ήταν καλό ,τα σουβλάκια απλά συμπαθητικά.
τρελος
λαικό στο άπειρο. η καλτ φιγουρα του γέρου που κοντευει να λιποθυμήσει απο τις ρετσίνες και τη καρβουνίλα είναι ανεκτίμητη. πολύ παλιος ψήστης αλλά συμφωνα με φιλους απο σέρρες έχει πέσει σε ποιότητα (λογικό).