Διόνυσος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα, Εστιατόριο
ΔιεύθυνσηΌρμα
ΝομόςΠέλλας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2384094410,2384094436
Διαδίκτυο
Ωράριο13:00-23:30
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξεπερίπου 1989
ΙδιοκτησίαΚωνσταντίνος Αβραμίδης

Εικόνες (26)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Τσομπλέκι μοσχαράκι στο πήλινο
[εικόνα]
Τυροκαυτερή
[εικόνα]
Τζατζίκι
[εικόνα]
Πατάτες τηγανητές με τυρί
[εικόνα]
Παϊδάκια αρνίσια
[εικόνα]
Μπιφτέκι γεμιστό
[εικόνα]
Μοσχαράκι του αμπελουργού
[εικόνα]
Κοντοσούβλι χοιρινό
[εικόνα]
Κοντοσούβλι κοτόπουλο
[εικόνα]
Κασεροκροκέτες
[εικόνα]
Γλυκάκι στο τέλος
[εικόνα]
Αρνάκι στη γάστρα
[εικόνα]
Αγγουροντομάτα
[εικόνα]
Τυροκαυτερή-τζατζίκι (καλά)
[εικόνα]
Σαλάτα Διόνυσος (κλασσική)
[εικόνα]
Μπουγιουρντί (καλό)
[εικόνα]
Κότσι (καλό)
[εικόνα]
Κολοκυθάκια τηγανητά (πολύ καλά)
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εξωτερικά (Μάιος 2015)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Μάιος 2015)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Μάιος 2015)
[εικόνα]
Εικαστική παρέμβαση στη τζαμαρία του μαγαζιού
[εικόνα]
Γλυκάκι στο τέλος (καλό)
[εικόνα]
Αρνάκι στη γάστρα (λουκούμι)
[εικόνα]
Αγριογούρουνο (μέτριο)

Σxόλια (29)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
JohnJohn
Πολλά άτομα μας πρότειναν να επισκεφτούμε το συγκεκριμένο εστιατόριο και δικαιώθηκαν πλήρως. Ωραίος χώρος στην πλατεία του χωριού, με τραπέζια έξω αλλά και μέσα δίπλα στο τζάκι. Πήραμε τσομπλέκι μοσχαράκι στο πήλινο, κοντοσούβλι ανάμικτο, μεσογειακή σαλάτα, περέκ με τυρί, μανιτάρια ψητά, 2 μπύρες και δώσαμε 42 ευρώ με απόδειξη και κερασμένο γλυκό. Αξίζει μια επίσκεψη αν σας βγάλει ο δρόμος κατά κει.
dimitris©
Επίσκεψη και πάλι 8 χρόνια μετά. Βλέπω το σχόλιό μου και σίγουρα οι εντυπώσεις δεν έχουν καμία σχέση με τότε. Κατ' αρχήν θεϊκό περέκ (νομίζω θα μπορούσα να φάω 5 μερίδες). Γενικά πολύ αναβαθμισμένος ο κατάλογος σε σχέση με το 2013 και τα κρέατα ήταν αξιοπρεπή (παϊδάκια και κατσίκι σούβλας). Το κερασμένο γλυκό πάντως δεν το ακούμπησα. Επίσης πολύ καλή και ευγενική εξυπηρέτηση σε δύσκολη μέρα (Κυριακή μεσημέρι)
Nic
Κυριακάτικη επίσκεψη, βρήκαμε εύκολα τραπέζι μιας και φτάσαμε κατά τις 5 το απόγευμα. Πολύ ωραίο περιβάλλον, κάτω από την παχιά σκιά του πλάτανου στην πλατεία του χωριού. Στα του φαγητού, δοκιμάσαμε:
- Χόρτα, μια χαρά
- Τουλτσένες (κρύα σαλάτα από πολτοποιημένες μελιτζάνες και πιπεριές σε σάλτσα ντομάτας), μια χαρά
- Τζατζίκι/τυροκαυτερή, καλές
- Περέκ με σπανάκι και τυρί, μια χαρά
- Φέτα με σουσάμι και μέλι, καλή
- Κατσικίσιος κορμός με κομπόστα ροδάκινο και δυόσμο, καταπληκτικός
- Κοντοσούβλι χοιρινό, μια χαρά
- Κοντοσούβλι κοτόπουλο, καλό
- Κατσικάκι στη σούβλα, καλό
Χορταστικές μερίδες, τα κυρίως συνοδεύονταν από τηγανητές πατάτες (καλές) και κια υποτυπώδη πρασινάδα. Μαζί με 4 μπύρες, 2 ποτήρια κρασί, ψωμί και κερασμένο γλυκό (οκ), πληρώσαμε 77€ για 4 άτομα. Σέρβις σβέλτο και εξυπηρετικό. Αξίζει!
ποιναλέων
Επίσκεψη στα τέλη Αυγούστου. Όμορφο περιβάλλον (αν και ήταν βράδυ και δεν απολαύσαμε τον ίσκιο του πλατανιού). Το σέρβις γρήγορο. Ό,τι πήραμε ήταν νόστιμο, φρέσκο, καλό μαγειρεμένο και σε χορταστική μερίδα. Η σαλάτα σε μικρό μέγεθος ήταν υπεραρκετή για δύο άτομα. Πήραμε μαγειρευτό μοσχαράκι στο πήλινο (το κρέας δεν είχε ίχνος λίπους), χοιρινό στο φούρνο (τρυφερό και νόστιμο) και ένα κατσικίσιο τυρί αλοιφή. Με μια φιάλη κρασί (16 Ε) ο λογαριασμός ήρθε στα 42 ευρώ και κάτι ψηλά, ποσό που μου φάνηκε λογικό για την ποιότητα και την ποσότητα.
Σίγουρα θα ξαναπάμε, αν περάσουμε από την περιοχή.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
taverniaris!
Πολύ ωραία ταβέρνα στην πλατεία του χωριού. Μεγάλη ποικιλία σε κρέατα και σε σούβλες. Όλα πολύ φρέσκα και περιποιημένα και οι τιμές αρκετά χαμηλές! Αξίζει σίγουρα αν βρεθείτε στην περιοχή! Θα ξαναπάω σίγουρα!
timos zisis
κλασσικο περιβαλλον τουριστικης οικογενειακης ταβερνας, με αποτελεσματικο τυπικο σερβις σε ομορφο αρκετα χωρο. το φαγητο και οι τιμες σε νορμαλ επιπεδα. εχει και καποιες σουβλες. σε γενικες γραμμες καλο αν και στην περιοχη εχει μαγαζια πιο πολυ του γουστου μου.
StratosL
Φάγαμε την περασμένη Κυριακή μετά από εξόρμηση στα Λουτρά, είχα ξαναφάει παλιά αλλά τώρα μου φάνηκε ακόμα καλύτερο το φαγητό, ειδικά η μπριζόλα σούβλας, νοστιμότατη. Μου κάνει εντύπωση το προηγούμενο σχόλιο. Και χοιρινό κυδωνάτο που πήρα μου φάνηκε νόστιμο και μαλακό. Η σαλάτα με βινεγκρέτ πορτοκάλι ενδιαφέρουσα. Ίσως όταν έχει πάρα πολύ κόσμο ρίχνει την ποιότητα; Και πάλι δε νομίζω γιατί και τις άλλες φορές που είχα φάει μου είχε αρέσει και πάλι. Οι τιμές είναι οκ. Αναπόφευκτα το συνιστώ
dimitris©
Μου κάνουν εντύπωση τα τόσα θετικά σχόλια, από τα οποία ορμώμενος ξόδεψα το μοναδικό μου βράδυ στην περιοχή για φαγητό. Δυστυχώς με μια λέξη ήταν χάλια. Και όσοι με διαβάζουν ξέρουν ότι σπάνια χρησιμοποιώ τέτοιους χαρακτηρισμούς. Εκτός της εξυπηρέτησης που ήταν πολύ καλή και ευγενική το φαγητό ήταν απαράδεκτο. Όλα υπερβολικά αλατισμένα με αυτό το κόνσεπτ των υπερβολικά μεγάλων μερίδων που σου δίνει την αίσθηση ότι το φαγητό είναι σαβούρα και βάζουμε με το κιλό. Και όντως ήταν, γευστικά τουλάχιστον.
Στέλιος
Παρέα 6 ατόμων μεσημέρι Σαββάτου. Χρειάστηκε να περιμένουμε 3-4 λεπτά για τραπέζι, καθώς το μαγαζί ήταν γεμάτο. Ο χώρος πολύ μεγάλος, διακόσμηση όπως την περιγράψαν οι φίλοι πιο κάτω.

Από συνοδευτικά πήραμε 2 σαλάτες που ήταν καλές, πατάτες original καλές, κολοκυθάκια τηγανητά που δεν δοκίμασα και γραβίερα που ήταν καλή και σε γεύση και σε ποσότητα.
Από κρέατα δοκιμάσαμε στη σούβλα μπριζόλα, κοντοσούβλι χοιρινό και κοτόπουλο, κοκορέτσι και μαγειρευτό αγριογούρουνο. Όλα νόστιμα με τα 2 κοντοσούβλια να είναι τα καλύτερα. Ήπιαμε μπύρες και ρετσίνες (αρκετά). Κερασμένο γλυκό στο τέλος με μία ποικιλία λίγο περίεργη, με κάτι σαν κορμό, κάτι σαν καρυδόπιτα και άλλα που δεν αναγνώρισα. Μέτρια αλλά τα έσωζε το γλυκό κουταλιού φράουλα στη μέση του πιάτου. Το σέρβις επαγγελματικό. Το σύνολο 100€ που μου φάνηκε λογικό.

Γενικά ενώ φάγαμε καλά δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα. Η όλη κατάσταση θυμίζει κάθετη μονάδα παραγωγής εργοστασίου. Οι ταχύτητες που κινούνται οι σερβιτόροι και αδειάζουν-γεμίζουν τα τραπέζια δεν συνδέεται για μένα προσωπικά με το γραφικό σημείο και την όλη ατμόσφαιρα της περιοχής.

Υ.Γ. Όχι άλλο ρύζι γαρνιτούρα! Δεν υπάρχει κανένας λόγος πλέον, ιδίως όταν τα κρέατα είναι καλά.
koiliodoulos
Όταν πάω στο Πόζαρ ή ακόμα και στην Έδεσσα επισκέπτομαι το εν λόγω μαγαζί. Απ' ότι διαβάζω μάλλον είμαι τυχερός γιατί τραπέζι βρίσκω! Απο ποιότητα φαγητού αρκετά καλή και κρασί ωραίο. Εχθές πήραμε:
-Μπεκρή μεζέ
-Αγριογούρουνο (κοκκινιστό με πατάτες και καρότα!)
-Μελιτζάνα ψητή με κεφαλοτύρι
-Σαλάτα "Χρώματα της Ίριδας ή Πανδαισία Χρωμάτων" (δεν θυμάμαι καλά
-0,5ml κόκκινο ξηρό και 0,5ml κόκκινο ημίγλυκο.

Όλα μαζί 38,20 ευρώ.
ΠΑΝΟΣ
Εχουμε παει παρα πολλες φορες.Ερχόμαστε απο Θεσσαλονίκη και ειναι μια απο τις καλυτερες ταβερνες που εχω δοκιμασει.Εκλεισα δυο μερες τα χριστουγεννα και ανυπομονω
ποτε θα ερθει η ωρα να παω.
stevaras
Πήγαμε χθες και ήταν όπως πάντα εξαιρετικά. Άλλωστε γι'αυτό και Τετάρτη μεσημέρι και είχε 15 παρέες.Πήραμε
Μπριζόλα καπνιστή (σούπερ)
Φασόλια γίγαντες, ντολμαδάκια σπιτικά,πικάντικη σαλάτα,μπουγιουρντί(όλα πολυ ωραία),1 μπύρα και πληρώσαμε 30Ε. Το γλυκάκι ήταν κερασμένο (τυραμισού και γλυκό του κουταλιού ροδάκινο). Εξαιρετική επιλογή σε όλα
Dimitrios
Πηγαμε χτες .. απλα καταπληκτικός σε όλα .. φιλέτο κοτόπουλο μπεκρή μεζέ ακόμα και η σαλάτα .... τεράστιες μερίδες και όλα ποιοτικά, 12-15ευρω το άτομο .. το προτείνω ανεπιφίλακτα!!
Γιαννης Κ.
απλα προσκυναω οποτε παω εκει ! δε παιζεται ! θεος !
Γιαννης Καρης
Ολα καλα. Φαγαμε απο ολα , οτι ειχε αλλα αυτο που μας εκανε εντυπωση ηταν το ΣΤΑΜΝΑΤΟ. Καταπληκτικο.

Απο τιμες φυσιολογικες.
iris
πηγαμε πριν απο καιρο με τον αντρα μου και ηταν απαραδεκτο, και απο θεμα φαγητου και συμπεριφορας. Το ενα πιατο ηταν γυρος κοτοπουλο(ο θεος να το κανει) και ηταν ωμο και μονο πετσες.Το γυρισαμε πισω και μας εκαναν μουτρα. Γενικα οτι παραγγειλαμε ηταν κατω του μετριου.Θεωρω οτι ειναι ενα καθαρα τουριστικο μαγαζι. Δεν θα ξαναπηγαινα με τιποτα.
dimkarg
3 φορές πήγα στα Λουτρά Πόζαρ και τις 3 φορές δεν κατάφερα να βρω τραπέζι. Δεν είμαι της αναμονής. Πολύς κόσμος και όλοι το συστήνουν. Δυστυχώς δεν κάνει κράτηση, ελπίζω την τέταρτη φορά να είμαι τυχερός.
zik
και δεν μεμψημοιρω.το μαγαζι σαν χωρος και σαν τοποθεσια πλεον ειναι εξαιρετικο.απλα επειδη τυχαινει να το γνωριζω απο οταν ηταν αχουρι και το φαγητο ηταν κλασεις ανωτερο και η συμπεριφορα ακρως φιλικη.εν αντιθεσει με τωρα..
zik
θου βου παρεξηγησες.
επειδη ειμαι απο την περιοχη εκεινη και επειδη ουδεμια προθεση να διαφημισω κατι εχω απλα λεω οτι σαν ντοπιος αλλιως εχω μαθει.δεν διαφωνω ουτε με τον εκσυγχρονισμο ουτε με την προοδο.συμφωνω οταν αυτο γινεται και με την αναλογη κουλτουρα.
το μαγαζι πλεον ειναι καθαρα τουριστικο.η συμπεριφορα ειναι και αν σου αρεσει αφου συνεχεια ερχεται καινουριος κοσμος και σε εχω γραμμενο.και το ξαναλεω δεν ειναι κακη η ποιοτητα.ειναι ομως πλεον προσαρμοσμενη στην ποσοστητα και στη ζητηση συνοδευμενη απο απαξιωτικη συμπεριφορα.
και ακριβως επειδη οργανωναμε εκδρομες για την ταβερνα του πλεον εμενα μου καθεται στραβα.ειναι σαν να πιανει ενα στεκι σου την καλη και να σε πετανε σαν σκουπιδι επειδη πλεον πανε οι γκλαμουρατοι τουριστες.
Θου-Βου
θα πρότεινα στον φίλτατο "ζικ" ή "zik", αντί να γράφει συνέχεια απαξιωτικά σχόλια γι' αυτό το μαγαζί, να μας πει συγκεκριμένα πού αλλού μας προτείνει να φάμε (με τη σειρά: αυτό, εκείνο, το παράλλο κλπ.) και όχι αορίστως "γενικά όπου και να φας έχει πολύ καλό κρέας". Και στο κάτω κάτω της γραφής και υπό την προϋπόθεση ότι και ο Διόνυσος και οι άλλοι έχουν όλοι εξ ίσου καλό φαΐ, τότε για ποιους συγκεκριμένους λόγους δεν πρέπει να πάω στο "αναβαθμισμένο ντεμέκ" αλλά να συχνάζω σε διάφορα αχούρια; Πρωτίστως φυσικά το φαγητό αλλά δευτερευόντως παίζει κάποιο ρόλο και το περιβάλλον και το ντεκόρ κλπ. Αλλά έτσι γίνεται στην Ψωροκώσταινα. Μόνο να μεμψιμοιρούν ξέρουν. Ας αναβαθμιστούν και οι άλλοι επιτέλους αντί να γκρινιάζουν. Δεν έχει καμμία σημασία αν θα γίνει με επιδότηση ή χωρίς, αυτό δεν ενδιαφέρει τον πελάτη. Ρίξτε κύριοι λεφτά και θα έρθει και η πελατεία. Δε γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αβγά.
zik
ο διονυσσος ηταν καλη ταβερνα.μαλλον τελεια ταβερνα οταν ηταν απεναντι.στο παλιο μαγαζι.
μετα ηρθε η επιδοτηση.εγινε πετροχτιστη νεοπαραδοσιακοτρεντυ ταβερνα.
το φαι εγινε τουριστικο.
α!για το μπον φιλε που διαβασα απο την αρσινοη.κανει 8.50 γιατι δεν ειναι μπον φιλε.στην καλυτερη να ειναι ψαρονεφρι.μια φορα που παργγειλα μου φεραν μερικα μικρα κομματακια καμμενο ξερο ξαναζεσταμενο χοιρινο.το εκανα θεμα και μονο που δε με εβρισαν.
μπορει καποιος που ερχεται απο καποια μεγαλη πολη να ευχαριστηθει στο διονυσσο ισως γιατι στις μεγαλες πολεις οι καλες ταβερνες να ειναι λιγες και ακριβες.στην αλμωπια γενικα οπου και να φας εχει πολυ καλο κρεας.θελει προσπαθεια για να βρεις κακο.ο διονυσσος λοιπον δεν εχει κακη πρωτη υλη.απλα επιασε την καλη και την ειδε γκουρμε αγκρικουλτουρ.αναβαθμιστηκε ντεμεκ.
μονο για τουριστικα γκρουπ.
skoumprakis
Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους, η καλύτερη ταβέρνα της Αλμωπίας. Κάθε φορά που βρίσκομαι στην περιοχή, θα πιω ένα τσιπουράκι στο Διόνυσο.

Έχω, όμως, να αναφέρω ένα αρνητικό περιστατικό: έτυχε να πάμε μεγάλη παρέα εντός του 2010 (καθημερινή, το μαγαζί σχεδόν άδειο) και μέσα σ'ένα πιάτο πιπεριές με κόκκινη σάλτσα και αφού είχαμε φάει τις μισές, βρήκα μια τεράστια, πράσινη, καλοψημένη κάμπια (προτού γίνει πεταλούδα). Το λέω στο σερβιτόρο, είπε μια συγνώμη μέσα απ' τα δόντια του και τίποτε. Αυτό.

Αν ήμουν εγώ ο ιδιοκτήτης, ή θα έβγαινα να ζητήσω προσωπικά συγνώμη ή θα κερνούσα ένα τσίπουρο ή τουλάχιστον θα έστελνα μια καθαρή μερίδα πιπεριές. Μπααα, κανενός αυτί δεν ίδρωσε. Μόνο που έλειπαν από την απόδειξη (αυτό έλειπε, να μας τις χρέωναν κιόλας!). Την επόμενη φορά που θα μου συμβεί, θυμίστε μου ν'αρχίσω να ωρύομαι μες στο μαγαζί, να ζητήσω το κέφάλι του μάγειρα επί πίνακι και να καλέσω το Υγειονομικό.
arsinoe
Στον Κώστα (ΔΙΟΝΥΣΟΣ) τρώμε πολλά χρόνια.....από τότε που το μαγαζί ήταν απέναντι (από την σημερινή του θέση) και ήταν μικρούλι.....όπως και εγώ τότε :)
Πάντα όμως η ποιότητα των πρώτων υλών του ήταν πολύ πολύ καλή. Το συστήνω ανεπιφύλακτα......
Οι μερίδες είναι απολαυστικές και χορταστικές.
Τα κυρίως πιάτα έχουν γαρνιτούρα ρύζι, λαχανικά, τηγανητές πατάτες. Γενικά, είναι προσεγμένα και καθαρά.

Τις Κυριακές και τα Σάββατα γίνεται λαϊκό προσκύνημα, αλλά και πάλι, ΑΝ τα καταφέρετε να βρείτε τραπέζι θα αποζημειωθείτε!

Ενδεικτικές Τιμές (Ιούλιος 2010)
Μπόν Φιλε: 8,50euro
Ψαρονέφρι: 7,00euro
Μπριζόλα Σούβλας: 7,50euro
Τζατζίκι: 2,70euro
Μπουγιουρτνί: 3,70euro
Κολοκυθάκια τηγανητά:3,00euro

4 άτομα (με κρασί) πληρώσαμε 54euro.

arsinoe
zik
α ρε διονυσε που καταντησες..
γ@μω τις επιδοτησεις και την βλαχοκουτοπονηρια.
ουτε που φανταζεστε τι ταβερνα ηταν.
Παναγιώτης
Ένα τεράστιο μπιφτέκι γεμιστό, μία ευμεγέθης, ζουμερή μοσχαρίσια, φέτα, αγγουροντομάτα, χόρτα, πατάτες, πορτοκαλάδα, σουρωτη και γλυκάκια, 18 ΕΥΡΩ.
Όλα απο πολύ καλά μέχρι άριστα.
Nikolas
Στυλ φιλοξενιας και στησιμο μαγαζιου τουριστικο χωρις να γινεται κιτς.Μιλαμε παντως για μαγαζι που εχει στηθει ωστε να δουλευει μαζικα,με οτι αυτο μπορει να σημαινει για την εξυπηρετηση και το γενικο concept,που σαφως δεν ειναι προσωπικα-πελατοκεντρικα.Το σερβις πραγματι γρηγορο.Μερικες φορες το γρηγορο,σημαινει βεβαια ,εκπτωσεις απο την πλευρα της κουζινας(σουβλες που θα ερθουν χλιαρες στον πελατη,αναγκαστικα ευρεια χρηση μικροκυματων στους μεζεδες κλπ...).Πολυ καλη σχεση ποιοτητας-τιμης(οχι,οι γευσεις τους δεν ειναι αξεχαστες,κινουνται απο αρκετα καλες εως οριακα μετριες - αλλα αντιστοιχα και ο λογαριασμος δεν πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες.Οτι παιρνεις πληρωνεις και σε σημεια λιγοτερα πληρωνεις απο αυτα που παιρνεις τελικα..).Καταληγοντας:θα ξαναπαω αλλα οχι για τις σουβλες του(περα απο χλιαρες οπως ειπα,η γευση και το φατσικο γιγνεσθαι δεν ξεπερνουν τη χρυση ας πουμε μετριοτητα).Νομιζω οτι στα μαγειρευτα τα παει αρκετα καλυτερα.Και οι τιμες..!!!!!!!(αποτελεσμα της μαζικοτητας που λεγαμε.Εχει τα κακα της αλλα εχει ασφαλως και τα καλα της!)
Τασος
Καταπληκτικο μαγαζι!Μου το συστησε φιλος την πρωτη φορα που πηγαμε Ποζαρ και απο τοτε εγινε must να το πω Αγγλιστι.Για περιγραφη ο φιλος Θου Βου με υπερκαλυπτει!!!!
john
Φανταστικό φαγητό και εξυπηρέτηση. όλα τα πιάτα είναι υπέροχα από σαλάτες και αλοιφές (ίσως το τζατζίκι να θέλει λίγο σκορδάκι παραπάνω) τα κύριως πιάτα μέχρι το γλυκό.
Θου-Βου
Παραδοσιακό σαλόνι όλο από πέτρα και ξύλο, τζάκια, γρήγορο service (παρ'όλο που το χειμώνα μεσημέρι Κυριακής περιμένεις στην ουρά ν'αδειάσει τραπέζι).
Βάζει πολλές σούβλες και στη σχάρα τα πάντα: μπριζόλες, σουβλάκια, μπιφτέκια, λουκάνικα κλπ. Φρέσκες σαλάτες, φρέσκια πατάτα στο τηγάνι, ορεκτικά, απ'όλα. Θα φας, θα πιεις και κρασάκι και μπύρα-ούζο-αναψυκτικά κλπ. θα σκάσεις και θα πληρώσεις 11-12 € το άτομο.
Ανήκει στον Κώστα τον Αβραμίδη και τη γυναίκα του Ρίτσα (Θεοδώρα) Χατζή. Τηλ. 2384094410 και 2384094436.