Η Θράκα

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΜάρκου Μπότσαρη 80, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310819751
Διαδίκτυο
Ωράριο
Ώρες παραγγελίας12:00-24:00
Λέξεις κλειδιά
Πρόσθετες πληροφορίες:
Έχει 2 μικρά εξωτερικά τραπέζια.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Δοκίμασα 2018 & 2023. Λαϊκό συνοικιακό ψητοπωλείο. Αισθητικά αδιάφορο. Ιδιοκτησία ατακαδόρικη, έχει τύχει να ακούσω διάφορες δυνατές θεωρίες. Λίγα είδη, με σπεδιαλιτέ το σουτζουκάκι. Είναι oldschool style, βαρύ στο στομάχι, θα αρέσει σε όσους γουστάρουν Βομβίδια κτλ. Πατάτες προκάτ. Οι αλοιφές εμπορίου πετσιασμένες. Μικρό σάντουιτς, με καλό VFM με 2,5€ το σάντουιτς το 2023 (2€ ήταν το 2018). ΟΚ επιλογή για μια στο τόσο αν μένετε γειτονιά.

Εικόνες (14)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Σάντουιτς σουτζουκάκι (οκ)
[εικόνα]
Σουβλάκια (ok), σουτζουκάκια (προς το μέτρια), μπριζολάκια (δεν μου άρεσαν)
[εικόνα]
Σάντουιτς σουτζουκάκια (οκ, πακετάκι επί περιόδου καραντίνας κοροναϊού)
[εικόνα]
Κοτοσουβλάκι
[εικόνα]
Σάντουιτς σουτζουκάκι
[εικόνα]
Σουτζουκάκια μερίδα (καλά)
[εικόνα]
Σως γιαούρτι (μέτρια) & πάπρικα (καλή)
[εικόνα]
Σουβλάκια & σουτζουκάκια (καλά)
[εικόνα]
Πατάτες "με κεφαλοτύρι" (οκ)
[εικόνα]
Εσωτερική λαϊκότητα
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
[εικόνα]
Εξωτερικά (Απρίλιος 2011)

Σxόλια (22)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
djohnna
Πεινούσα πολύ και είπα να φάω κρεας σήμερα.. Με επιλογή μπριζολάκι που είναι πολύ γευστικό... Συνήθως! Από τα πιο άνοστα κρέατα που έχω φάει ποτέ μου. Πήρα σάντουιτς με μπριζολάκι και πάπρικα. Σε μέγεθος για τα 3.50 ευρώ κανονικό προς μικρό. Overall, μετριότατο
Ragioniè
Ο χώρος μέσα - έξω μου δεν σε τραβάει να κάτσεις, αρκετά παλιακός, περίμενα τα μαστόρια/ψήστες να ολοκληρώσουν την στοιχηματική τους ανάλυση για να παραγγείλω θυμίζοντάς μου Γιουγκοσλάβους traders που μας στέλνανε με φαξ αποδόσεις τη δεκαετία του '90. Κοινώς συμπεριφορά λίγο πιο "γιουγκοσλαβική", παλιάς κοπής όπως λέμε εδώ και θέλει υπομονή....

Σε τεμάχια που δοκίμασα ήταν μετριοκαλά, ένα κλικ γευστικότερα τα σουβλάκια vs σουτζουκάκια του. Τα μπριζολάκια του, αρκετά ψιλοκομμένα και χωρίς ενδιαφέρον

Επιβεβαιώνω τον @Piroski για τη χρέωση με κάρτα +0,50 λεπτά για σαλάτα ενώ χρεώνει παραπάνω αν καθίσεις εκεί να φας. Με cash δεν δίνει απόδειξη

Ωράριο Ιουδαϊκό (Shabbat shalom), Σάββατο κλειστό
Maximos
Πίτα σουτζουκάκι μέτριο γευστικα στα 2 ευρω πατατες μην βάλεις καλύτερα
Piroski
Η τιμή στα περισσότερα είδη έχει ανέβει στα 2,5 με σαλάτα, ενώ η ποσότητα έχει μειωθεί ελαφρώς.

Παρόλα αυτά, το κρέας τους παραμένει εξαιρετικά γευστικό και εξακολουθεί να αποτελεί πολύ καλή επιλογή.
Γαργαντούας
Για κάποιο λόγο πέρασα και το είδα κλειστό και μέσα σα να κάνει εργασίες. Δεν ξέρω. Γενικά τίμιο σουβλάκι και σουτζουκακι που ποτέ δεν απογοητεύει. Άμα άλλαζε τις πατάτες και τις κακές αλοιφες θα ήταν πολύ συχνή επιλογή. Αυτή η αγένεια που υπάρχει από το προσωπικό είναι απωθητικη.
Piroski
Κατά τη γνώμη μου το νοστιμότερο σουβλάκι στην περιοχή. Χειροποίητο, ζουμερό και γευστικότατο.

2 ψωμάκια σουβλάκι με αλοιφή, στα 4 ευρώ.
Δεν απογοητεύει ποτέ.

Παραφωνία η ταμπέλα "στις πληρωμές με POS η αλοιφή χρεώνεται 50 λεπτά" και μπροστά στο POS "το POS δεν λειτουργεί."
Smirnoff
H τιμή πήγε 2,25. Ακόμα αξίζει τα λεφτά του, αρκεί να μην έχουμε (τουλάχιστον όχι σύντομα) κι άλλες αυξήσεις. Η ποσότητα είναι Αθηναϊκού (δεν το λέω ως κριτική) οπότε και η τιμή πρέπει να συμβαδίζει. Στα 2,25 είναι καλό.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Faust
Σουτζουκακια (old school τύπου)καλά
Σουβλάκι χοιρινό (οκ)
Σουβλάκι κοτόπουλο(καλό)
Μπριζολακι λαιμού (οκ)
Πατατες(αδιάφορες)
Πίτες αλαδωτες(για τα γούστα μου καλές)
Τιμές πολύ οικονομικές...όταν πρόκειται για κάτι άμεσο & φθηνό στη γειτονιά από τις πρώτες επιλογές!!!
Shawarma
Δοκίμασα τα φημισμένα σουτζουκάκια αλλά δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, μάλλον προς το άνοστα μου φάνηκαν.
Η λαϊκότητα του μαγαζιού είναι εκεί αλλά οι υπάλληλοι που έτυχαν να με εξυπηρετήσουν ήταν ελαφρώς αγενείς και γενικά μου φάνηκαν τελείως ασυντόνιστοι μεταξύ τους.
Με την μη χρέωση της σαλάτας θα ήταν ξεκάθαρο value for money αν ήταν και νόστιμο.
Δειπνολάγνος
Συμφωνώ με τα προηγούμενα σχόλια όσον αφορά τις τιμές!Σαντουιτς 2€ με αυτή την ποιότητα δεν βρίσκεις,οπότε είναι τίμια επιλογή!Το επισκέφθηκα και για μερίδες και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το κοτοσουβλάκι επειδή ήταν πολύ ζουμερό και νόστιμο!Νομίζω μαζί με τα σουτζουκάκια του είναι απο τις πιο νόστιμες επιλογές του μαγαζιού
JohnJohn
Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη 2 ατόμων. Ο χώρος μικρός και απεριποίητος. Έχει 2 τηλεοράσεις και δείχνει αθλητικά, πράγμα που μας έκανε πολύ εντύπωση για τέτοιο μικρό μαγαζί. Οι εντυπώσεις από το φαγητό πολύ καλές και συνδυάζονται από χαμηλές τιμές. Παραγγείλαμε μερίδα σουτζουκάκια (6 τεμάχια - 6 ευρώ), μερίδα σουβλάκια (2 τεμάχια χοιρινά και 2 κοτόπουλο - 6 ευρώ), πατάτες - πίτες ΟΚ, ρώσικη - τυροκαυτερή ΟΚ. Ρετσίνα Τυρνάβου πολύ δυνατή και ευκολόπιοτη. Πληρώσαμε 20 ευρώ, χορτάσαμε και θα ξαναπάμε σίγουρα.
Thanasis
Έχω φάει άπειρες φορές καθώς το θεωρώ ένα από τα τιμιότερα ψητάδικα της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Κατά τη γνώμη μου έχει το καλύτερο σουβλάκι στήθος κοτόπουλο στην πόλη. Εξαιρετικά ζουμερό και νόστιμο, το οποίο οφείλεται τόσο στο καλό κρέας, αλλά και στο μαρινάρισμα με ντομάτα και ελαιόλαδο. Το χοιρινό του σουβλάκι επίσης πολύ ζουμερό και νόστιμο. Αισθητά πιο λιπαρό από άλλα μαγαζιά (πχ. Δάσκαλος), αλλά προσωπικά δε με χαλάει. Ίσα ίσα το προτιμώ. Τα σουτζουκάκια του παρότι φημισμένα προσωπικά μου φαίνονται μέτρια. Το ίδιο και το γεμιστό μπιφτέκι και το λουκάνικο. Από την άλλη το μπριζολάκι (λαιμού) που προσφέρει (αντί πανσέτας) είναι εξαιρετικό και πολύ καλή επιλογή για όποιον θα ήθελε κάτι σε πανσέτα αλλά με λιγότερο λίπος.

Οι τιμές του είναι πολύ καλές, επειδή ξέρει να κοστολογεί σωστά. Ενώ το κρέας του δεν είναι σε καμία περίπτωση φτηνό (1.5 το τεμάχιο, τα οποία είναι αρκετά μικρά), το σάντουιτς είναι τρελό value for money επειδή χρεώνει όλα τα υπόλοιπα πλην του κρέατος (και τη σαλάτα) μόνο 50 λεπτά. Όπως θα πρεπε να είναι παντού κατά τη γνώμη μου. Επίσης κάνει καλό deal και στη μερίδα, η οποία έχει 4 τεμάχια με σαλάτα και τη χρεώνει 5.5Ε (κόβει ένα 50λεπτο).

Συστήνεται ανεπιφύλακτα.
kflynt
Επίσκεψη Παρασκευή βράδυ. Τα τραπέζια όλα γεμάτα και κόσμος περίμενε πάνω από 15 λεπτά υπομονετικά για να πάρει πακέτο.

Αφού καθίσαμε, πλησιάζει ο λαϊκός ιδιοκτήτης στο τραπέζι και ρωτάει "είστε φουμαντσού;" για να μας φέρει τασάκι.

Περιμέναμε περίπου 20 λεπτά για να έρθει κάποιος για παραγγελία και περίπου άλλο τόσο για να έρθει το φαγητό αλλά λόγω του γενικότερου κλίματος στο μαγαζί, η αναμονή δεν ήταν δυσάρεστη.

Δοκιμάστηκαν:

• Σουτζουκάκι: καλό
• Σουβλάκι: νόστιμο με αποδεκτή ποσότητα λίπους. πρέπει να το μαρινάρει για να βγαίνει τόσο μαλακό.
• Πατάτες τηγανιτές με κεφαλοτύρι: προκάτ στρογγυλές με ελάχιστο κεφαλοτύρι. οκ.
• Σως γιαουρτιού: μέτρια / άνευρη
• Πάπρικα: δεν είναι κάτι ιδιαίτερο όπως πχ. του Τάκη, αλλά συνοδεύει άριστα το σουτζουκάκι

Ο σερβιτόρος λαϊκός και ευγενικός.

Συμπερασματικά, είναι υπερλαϊκό ψητοπωλείο που πρέπει να εκτιμηθεί με ιδιαίτερα κριτήρια. Ουδεμία σχέση έχει με ψητοπωλεία τύπου Γοριλάκια και Δάσκαλος. Σίγουρα θα ξαναπάω.
Amarillo Negro
Σουβλατζίδικο με έντονα λαϊκό χαρακτήρα. Απ' ότι φαίνεται η σπεσιαλιτέ του καταστήματος είναι το σουτζουκάκι με πάπρικα. Αυτό δοκίμασα, σε πίτα, σουτζουκάκι φοβερό, ταίριαζε με την πάπρικα. Στα 2 ευρώ, σίγουρα αξίζει.
karas
Το είχα βάλει καιρό τώρα στο μάτι γιατί όποτε περνούσα ήταν πάντα γεμάτο. Υπερλαικό στέκι, με σάντουιτς 2 ευρώ (ίδια τιμή και η σαλάτα).
Δοκιμάστηκε σουτζουκάκι και μπιφτέκι γεμιστό. Δυνατά, καλύτερο το πρώτο. Φουλ ευγενικοί οι δύο κύριοι. Το σάντουιτς πάντως είναι μικρό (λογικό λόγω τιμής).

Γενικά άρεσε, θα ξαναδοκιμαστεί.
Ουαλός
Σουβλατζίδικο άλλης εποχής, αυθεντικά λαϊκό. Σάντουιτς σε αρκετά καλή ποσότητα, με ωραία κρέατα (τουλάχιστον το σουτζουκάκι και το γεμιστό μπιφτέκι που έχω δοκιμάσει στις επισκέψεις μου μέχρι σήμερα) και δωρεάν σαλάτα, μόλις 2 ευρώ. Μόνο αρνητικό το ότι είναι σχετικά μικρό, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να έχει αρκετή ζέστη, ενώ έξω έχει μόνο 1-2 τραπεζάκια. Παρ'όλα αυτά το συστήνω ανεπιφύλακτα!
Panos
Υπερ-λαϊκο στεκι, με την ανακατωσουρα του, την ακαταστασια του, την λιγδα του. Ολα καλα λοιπον απο ατμοσφαιρα!
Εφαγα ενα πολυ νοστιμο σαντουιτς και εφυγα με τις καλυτερες εντυπωσεις.
Πιτα αλαδωτη με 2 σπιτικα σουτζουκακια και αλοιφη = 2€.
Πολυ τιμιο, χορταστικο και πεντανοστιμο.
Αν και περναω συνεχεια απ την περιοχη, πρωτη φορα σταματησα και ειπα να δοκιμασω. Δεν το μετανιωσα.
Θα ξαναγινει το συντομοτερο επανελεγχος!
Alex
Πολύ καλό για τα λεφτά του. Το επισκέφθηκα χτες για πρώτη φορά και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Αν και το μαγαζί είναι στέκι ανατολικοευρωπαίων, οι γεύσεις είναι ελληνικές και πολύ καλές. Ότι πάρεις 2 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης και της σαλάτας (αλήθεια, αυτά τα 30 λεπτά για σαλάτα ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να χρεώνονται εξτρά...)
savvas
Καλο μαγαζι με ωραιο φαγητο για το χερι
και καλες τιμες
2 ευρω το σαντουιτς χωρις extra χρεωση στην σαλατα
ειναι πολυ καλα
nikolas
Το σουτζουκάκι του σε σάντουιτς κάτι λέει. Το σουβλάκι του δεν μου αρέσει. Όντως ο ιδιοκτήτης είναι ωραίος τύπος, λαικός. Αποτελεί μια αξιοπρεπέστατη συνοικιακή λύση.
Giorgos
συνοικιακο μαγαζακι. ολα στα καρβουνα. εκπληκτικο σουβλάκι ζουμερότατο χειροποιητο κ σουτζουκάκι. γουσταρει αυτο που κάνει ο μαγαζάτορας. κ οι τιμες προσγειωμένες 2 ευρώ το sandwich κ ειναι κ σπέσιαλ
[Ανώνυμος/η]
best ever