Το Φράγμα

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨαροταβέρνα, Ταβέρνα
ΔιεύθυνσηΛιθότοπος
ΝομόςΣερρών
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2325041184,6937061519
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε1986
ΙδιοκτησίαΕυάγγελος Ζερβός
Πρόσθετες πληροφορίες:
Έχει και ομώνυμο ξενώνα.

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κίτσος
Επίσκεψη πριν 2 μήνες, μες της άνοιξης την αγκαλιά. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ το τηγανητό γριβάδι και εξίσου δυνατή φάνηκε να είναι η πέστροφα στον φούρνο από την οποία ωστόσο δοκίμασα λίγο και δεν έχω άποψη. Τα υπόλοιπα συνοδευτικά/ορεκτικά/σαλάτες αδιάφορα τυπικού ταβερνιακού επιπέδου. Από κρεατικά δηλώνω άγνοια. Το μαγαζί αξίζει και για τη θέα του στη λίμνη για αυτό προτείνεται η επίσκεψη κατά βάση καλοκαιρινούς/ανοιξιάτικους μήνες για να αράξει κανεις στο μπαλκόνι. Για 5 ενήλικες και ένα νήπιο πρέπει να βγήκε γύρω στα 100 ευρώ. Συνοψίζοντας: Όποια παρέα πάει καλά θα κάμει να παραγγείλει 3-4 κιλά γριβάδι, 1 λίτρο τσίπουρο και να αγνοήσει ό,τι άλλο υπάρχει στο κατάλογο. Η στομαχική αγαλλίαση είναι εγγυημένη.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Seventh
Ωραία η θέα και ΟΚ το μαγαζί αλλά περισσότερο σε οικογενειακό κέντρο σου βγάζει. Το φαγητό απλά νορμάλ και όχι ανάλογο των τιμών του.
JimAris
Καλό φαγητό & καλός χώρος σε ένα γραφικό χωριουδάκι στο φράγμα της λίμνης Κερκίνης. Είχα πάει & πριν 4 χρόνια περίπου & έχει κάνει ανακαίνιση το μαγαζί του.
Κάνει πολύ ωραία πέστροφα στα κάρβουνα καθώς & τσιπούρα.
Τα άλλα ψάρια δεν τα δοκίμασα αλλά αν κρίνω από την εμφάνιση όταν τα σερβίρουν οι σερβιτόροι πρέπει να είναι πολύ ωραία !!! Οι τιμές νομίζω πως είναι ικανοποιητικές.
Πέστροφα η μερίδα 8 €, Γαύρος 7 €, Πατάτες 2,20 €, Αναψυκτικά 1,80 €, Ρετσίνες 2,5-3,00 €.
Γεύμα με 3 μερίδες & διάφορα άλλα & ποτά περίπου 55 €.