Το post του vtp ήταν ό,τι έπρεπε για να αποκτήσει το πέρασμα από την Καβάλα το απαραίτητο ενδιαφέρον. Ξεμακρύναμε από την Εγνατία προς Αμυγδαλεώνα, Φλεβάρη '24. Δοκιμάσαμε πεϊνιρλί με γύρο κοτόπουλο, λουκάνικο, κοκορέτσι, χοιρινό σουβλάκι. Όλα είχαν βάση το κασέρι, εκτός απ' το κοκορέτσι που είχε φέτα και πιπεριά. Όλα πολύ καλά, προσωπικά μου άρεσε περισσότερο το λουκάνικο και ο γύρος. Η πίτσα ανάλογης φιλοσοφίας, πλούσια, πολύ καλή. Η ζύμη, που εδώ είναι η βάση ώστε να πρωταγωνιστήσουν οι ιδιαίτεροι συνδυασμοί του φούρνου, καταπληκτική, καθόλου λαδερή και πολύ ελαφριά. Μετρίου μεγέθους, αλλά το σύνολο αξίζει και με το παραπάνω. Μας άρεσε πολύ. Προτείνεται με πάθος.
Ταβερνοαλανι βάλε λεοφωρειο να πάμε για προσκυνηματικό τουρισμό
https: