Μουρούζης

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΒασ. Γεωργάκη 2, Καλύβια Θορικού
ΝομόςΑττικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2299048371
Διαδίκτυο
ΩράριοΌλο το χρόνο. Κάθε μέρα.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξεδεκαετία 50
ΙδιοκτησίαΒασίλειος Γκίκας

Εικόνες (14)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Τραπέζι
[εικόνα]
Προβατίνα
[εικόνα]
Γουρουνόπουλο
[εικόνα]
Πατάτες
[εικόνα]
Αρνί σούβλας
[εικόνα]
Κοκορέτσι
[εικόνα]
Κολοκυθάκια τηγανητά
[εικόνα]
Σαγανάκι
[εικόνα]
Παντζάρια
[εικόνα]
Χωριάτικη
[εικόνα]
Ψωμί κομμένο στα 2 πεταμένο στα κάρβουνα
[εικόνα]
Χόρτα
[εικόνα]
Τζατζίκι χειροποίητο
[εικόνα]
Κρασάκι χύμα λευκό

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Τζενη
Δυστυχώς κάναμε τόσο δρόμο να φάμε στου μουρούζη και η απογοήτευση που πήραμε δεν περιγράφεται,πολύ κόσμο φασαρία παιδιά να τρέχουν και δεν μπορεις να απολαύσεις το φαγητό με ηρεμία,τα παιδάκια και γενικά το αρνί εχει μια μπόχα.. τραγίλας, οι πατατες και τα λάδια οχι τοσο καλα,τα αφησαμε και φυγαμε.
DEL
Δυστυχώς η εμπειρία μου ήταν πολύ διαφορετική από του προλαλήσαντα. Η ποιότητα είναι πολύ κάτω του μετρίου και οι τιμές υψηλές. Η ποσότητα δεν ήταν πρόβλημα μια και ότι πήραμε ήταν υπεραρκετά αλλά ποιοτικά τα εδέσματα έπασχαν.
monimapeinasmenos
Οτι καλύτερο εχω επισκεφτει μέχρι στιγμής!!Τούμπανο τούμπανο τούμπανο αυτο χαρακτηρίζει το μαγαζί..1 κιλό προβατίνα(φημίζεται η περιοχή και δικαίως) 9 ευρώ, 1 κιλό αρνάκι σούβλας απίστευτο 14 ευρώ και 1 κιλό κοκορέτσι 9 ευρώ ακόμα καλύτερο απο τα προηγούμενα!!Τζατζικάκι χειροποίητο 3πλάσια ποσότητα απο τα συνηθισμένα χωριάτικη 5πλάσια ποσότητα απο τις συνηθισμένες ειλικρινα σαγανάκι πολύ καλό πατάτες τεράστια μερίδα κομμένες στο χέρι χωριάτικες χοντρές, κρασιά κόκκινο και λευκό τοπικής παραγωγής πολύ καλα με το κόκκινο να υστερεί κάπως, στο τέλος φέρνει μια γαβάθα γιαούρτι και 3 πιάτα με γλυκό κυδώνι,κερασι και βύσινο να ρίξεις απο πάνω,χαλβάδες και 1 κιλό ρακί για σφηνάκια!ε εντάξει το μαγαζί δε παλέυεται εφυγα φουλ χορτάτος φουλ ικανοποιημένος και ευχαριστημένος..Φτηνή ευχαρίστηση αφου τα παραπάνω μας βγήκαν 18 ευρώ το άτομο!!!Το συνιστώ ανεπιφύλακτα..Ο τύπος ξεκίνησε με ένα μαγαζάκι και το έχει επεκτείνει πλέον σε τρια τα οποία γεμίζουν σκ μολονότι της απόστασης που βρίσκεται απο την πόλη.