Εικόνες (35)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κέρασμα στο τέλος ένα λεμονάτο ζουμί που ντεμέκ περίσσεψε από τις παρασκευές της κουζίνας, στα πλαίσια του κλασικού zero food waste marketing
Στάδιο 16/16: "mignardises φράουλα/σοκολάτα/λεμόνι" (μια χαρά)
Στάδιο 15/16: "αχλάδι, pecan, sabayon, κανέλα" (καλό)
Στάδιο 14/16: "εσπεριδοειδή, περγαμόντο, καραμέλα, μπισκότο diamond" (καλό)
Wine pairing 7/7: Kabir 2022 - Donna Fugata - Pantelleria Italy
Στάδιο 13/16: "βασιλικός, καρύδα, φεγιεντίνη, lime" (μια χαρά)
Στάδιο 13/16: "βασιλικός, καρύδα, φεγιεντίνη, lime" (μια χαρά)
Wine pairing 6/7: Gran Reserva 2016 - Marqués de Cáceres - Ισπανία
Στάδιο 12/16: "μοσχαρίσια μάγουλα, πατάτα, κάπαρη σαμπούκου" (αδιάφορο)
Στάδιο 11/16: "ορτύκι, κολοκύθα, μύρτιλο, κάσιους, χουρμάς" (μια χαρά)
Στάδιο 10/16: "άγριο μανιτάρι, champingon, madeira, βασιλικός" (αδύναμο)
Wine pairing 5/7: Naoussa 2021 - Ξινόμαυρο - Maras - Νάουσα
Wine pairing 5/7: Naoussa 2021 - Ξινόμαυρο - Maras - Νάουσα
Στάδιο 9/16 (προαιρετικό): "φουά γκρα, sudachi, φοινόκιο, ιβίσκος, παλαιωμένη σόγια, σταφύλι, shimeji" (εξαιρετικό & ανήθικο, αλλά μια στο τόσο υποκύπτω...!)
Wine pairing 4/7: Liastos 2008 - Ξινόμαυρο - Magoutes - Σιάτιστα (καλό)
Στάδιο 8/16: "μπακαλιάρος, λαγόχορτο, σελινόριζα, king oyster" (καλό)
Wine pairing 3/7: Rully Blanc 2023 - David Moret - Burgundy France
Στάδιο 7/16: "λαβράκι, ραβέντι, ροδόνερο, πράσινο chili" (πολύ καλό)
Wine pairing 2/7: Noemvris 2022 - Moropoulos - Μαντινεία (οκ)
Στάδιο 6/16: "pani puri, φουά γκρα, χέλι, πράσινο μήλο" (καλό)
Στάδιο 5/16: "πάπια, κρασί πόρτο, miso, μύτες κακάο" (καλό)
Στάδιο 4/16: "αυγό ορτυκιού, σπανάκι, άνηθος, αυγά κυκλόπτερου" (καλό)
Στάδιο 4/16: "αυγό ορτυκιού, σπανάκι, άνηθος, αυγά κυκλόπτερου" (καλό)
Wine pairing 1/7: Sauvignon blanc 2023 - Rapaura Springs - Marlborough New Zealand (πολύ καλό)
Wine pairing 1/7: Sauvignon blanc 2023 - Rapaura Springs - Marlborough New Zealand (πολύ καλό)
Στάδιο 3/16: "λακέρδα, φύλλο κάπαρης, κρεμμύδι" (πολύ καλό)
Στάδιο 2/16: "βασιλικό καβούρι, ακτινίδιο, παντζάρι, κάρυ" (καλό)
Στάδιο 1/16: "γαρίδα, macaron, κολοκύθα" (οκ)
Εξωτερικά δεν έχει καμιά επιγραφή, μπαίνεις με 4ψήφιο κωδικό (Απρίλιος 2025)
- 1 αστέρι michelin. Αναγκαστική κράτηση με κάρτα, αν ακυρώσεις πληρώνεις, κτλ. Ότι ισχύει πλέον σε τέτοιου είδους εστιατόρια.
- Έχει να διαλέξεις μεταξύ 2 εσωτερικών χώρων, το "
indoor space" που είναι μια μπάρα με stands με θερμά χρώματα και το " essence" που επέλεξα εγώ με καρέκλες και ψυχρά χρώματα. - Σέρβις πολυπληθές, ευγενικό, χαμογελαστό, αποτελεσματικό. Στα αρνητικά για μένα ότι τους βάζουν να είναι επιτηδευμένοι με αφύσικο τρόπο.
- Έχει μόνο ένα degustation menu με 15+1 στάδια. Δεν έχει α λα καρτ.
- Το φαγητό σε σταθερά καλό επίπεδο, μόνο 1-2 πιάτα ήταν αδύναμα. Από την άλλη δεν είχε πιάτο που να με συγκλονίσει. Ξεχώρισα το φουά γκρα, το λαβράκι, την τάρτα λακέρδας. Επαρκώς πετυχημένο και το wine pairing (πολύ καλύτερο σε σχέση με το Soil).
- Το degustation πάει στα 105€, καλή τιμή για το επίπεδό του. Το wine pairing στα 95€, ακριβό. Τα ατομικά ποτήρια κρασιού πανάκριβα.
- Αυτά που πήρα μαζί με ~10% tip μου βγήκε 275€/άτομο. Τσούζει αν δεν είσαι πλούσιος, αλλά για 1 φορά δε με χάλασε, πέρασα ωραία.
Συμπερασματικά, από 3-4 μισελενάτα αθηναϊκά εστιατόρια που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής, αυτό ήταν από τα καλά.