Lord of Mussels

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Lord of Mussels. Υπάρχει 1 κατάστημα.
ΚατηγορίαΞένο
ΔιεύθυνσηΠλατεία Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε1 Μαΐου 2021
ΙδιοκτησίαLord of Mussels Hellas Α.Ε.
Προστέθηκε από: Nic

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα Ιούνιο 2021. Πήρα όλο τον κατάλογο, που έτσι και αλλιώς είναι πολύ μικρός, έχει μόνο μύδια γεμιστά, σάντουιτς με τηγανητά μύδια, "πίτσα" με μύδια, και τούρκικο κοκορέτσι που είναι μόνο τα έντερα ψημένα σε πλάκα. Από αλκοόλ δυστυχώς μόνο μπύρα και ρετσίνα.

Στα θετικά:
  • Και τα μύδια και το κοκορέτσι, θυμίζει αυθεντική Τουρκία. Ίσως το κοκορέτσι θα το έλεγα λίγο πιο βελτιωμένο από τις προσωπικές μου εμπειρίες του παρελθόντος, γιατί στην Τουρκία συνήθως στάζει λάδι και είναι απάλευτο.
  • Κάτι διαφορετικό, η πόλη χρειάζεται ποικιλία για να μην βαριόμαστε.

Στα αρνητικά:
  • Αισθητική του χώρου μέτρια, δίνει την αίσθηση ότι είναι για ένα γρήγορο τσίμπημα για τουρίστες.
  • Τιμές πιο ακριβές απ' ότι θα ήθελα. Πάντως οικονομικώς δεν παίζει να βγαίνει το σενάριο με το ενοίκιο και τόσους εργαζόμενους απλώς πουλώντας μύδια. Εκτός αν το άνοιξε συνειδητά εκεί για λόγους marketing, γνωρίζοντας ότι θα έχει χασούρα και αναμένοντας ίσως το κέρδος να βγει από το παρασκευαστήριο της Σίνδου που ανέφερε ο Nίκος©.
  • Τα ζυμάρια του θεωρώ ότι δεν ταιριάζουν (το ψωμί του σάντουιτς, το ψωμί του burger, οι συνοδευτικές πίτες, και η βάση της πίτσας), παρόλο που είναι η αλήθεια ότι και στην Κωνσταντινούπολη τέτοια ψωμάκια είχαν.

Θα μπορούσα να ξαναπάω, είτε για την μερίδα κοκορέτσι, είτε για τα τηγανιτά μύδια με την σκορδαλιά.

Εικόνες (19)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κοκορέτσι χειροποίητο σάντουιτς
[εικόνα]
Κοκορέτσι γέμισμα στο σάντουιτς
[εικόνα]
Κοκορέτσι προετοιμασία
[εικόνα]
Τηγανητά μύδια σε σουβλάκι
[εικόνα]
Μερίδα κοκορέτσι (καλό)
[εικόνα]
Σάντουιτς με τηγανιτά μύδια χωρίς σκορδαλιά (καλύτερα με σκορδαλιά)
[εικόνα]
Μύδια γεμιστά χωρίς σάλτσα (οκ)
[εικόνα]
Σάντουιτς με τηγανιτά μύδια και σκορδαλιά (αφρός)
[εικόνα]
Burger κοκορέτσι (προτιμήστε μερίδα ή πίτσα, το burger δεν έχει πολύ νόημα)
[εικόνα]
Μικρή πίτσα με κοκορέτσι (μια χαρά)
[εικόνα]
Μύδια γεμιστά με σάλτσα (οκ)
[εικόνα]
Σουπλά
[εικόνα]
Εξωτερικό τραπέζι (Ιούνιος 2021)
[εικόνα]
Προσθήκη στην γκάμα (Ιούνιος 2021)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Απρίλιος 2021)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Απρίλιος 2021)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Απρίλιος 2021)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Φεβρουάριος 2021)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Οκτώβριος 2020)

Κατάλογος (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2021: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2021: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουνίου 2021: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουνίου 2021: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2021

Σxόλια (12)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Stephan (πριν από 4 μέρες και 18 ώρες)
Νέο τσεκάρισμα με μύδια τηγανητά σουβλάκι που ήταν πολύ καλά, γεμιστά μύδια απλώς ΟΚ. Μερίδα κοκορέτσι καλή. Τα μόνο μειονεκτήματα η έλλειψη ποικιλίας και η ακριβή τιμή.
Stephan (πριν από 15 μέρες και 15 ώρες)
Πήρα αραβική πίτα με κοκορέτσι που ήταν πολύ νόστιμο. Μοναδικό μειονέκτημα η πολύ ακριβή τιμή για σάντουιτς. Για μια στις τόσες καλό είναι.
guru (πριν από 20 μέρες)
Σημερινή επίσκεψη, μου προσφέρθηκε μύδι γεμιστό, πολύ καλό, σαν spicy μυδοπιλαφο. Μπέργκερ κοκορέτσι στα 5 ευρώ, με ψωμί που γίνεται και ψήνεται μπροστά σου, το κοκορέτσι ζεσταίνεται και ψιλοκοβεται με κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, ντομάτα ψιλοκομμένη κόκκινο τουρκικό πιπέρι, αλάτι και ρίγανη. Πολύ καλό, θα ξαναπάρω. Την επόμενη φορά και σάντουιτς με μύδια τηγανιτά
dokimastis
Περάσαμε με φίλο και δοκιμάσαμε σάντουιτς Κοκορέτσι, ο ένας σε τορτίγια κι ο άλλος σε αράβικη.
Και των δυο μας ήρθε σε ξύλινο πλατώ με κάποια λίγα συνοδευτικά. Καλό, με μπόλικα υλικά μαζί μέσα, και chili oil που το νοστιμίζει πολύ. Αλλά 8ε το ένα, τιμή όχι ανταγωνιστική δυστυχώς..

Θα ξαναπήγαινα για μύδια σίγουρα, και βλέπουμε.
Neverich
Πολύ νόστιμο σαντουιτσακι με φρεσκοτηγανισμένα μύδια (τα τηγανίζουν μπροστά στα μάτια σου) αλλά θα συμφωνήσω και εγώ ότι είναι πολύ μικρό.
Και εγώ το προτιμώ με σκορδαλιά.
Και η πίτσα με μύδια πολύ καλή, όπως και τα γεμιστά μύδια.
Νομίζω ότι κάθε φορά που περνάω από Αριστοτέλους ένα σαντουιτσακι με 2€ θα το χτυπάω, πεινάω δεν πεινάω..
aethra
Χθεσινό τσεκάρισμα του καταστήματος.... Πήρα ένα σαντουιτσάκι με τηγανητά μύδια και σκορδαλιά, πολύ δυνατό αλλά μικρό σε μέγεθος.. Ψωμάκι αφρός, ψημένο, ζεστό, με φρεσκοτηγανισμένα μύδια και μπόλικη σκορδαλιά η οποία παραδόξως δεν άφησε μυρωδιά.. Μετά πήγα στα γεμιστά μύδια, πήρα 4 πικάντικα και μου έφεραν έξι τα οποία μου τα κέρασαν!!!!! Με μπόλικο λεμονάκι, ωραία ήταν, όπως στην Πόλη αλλά εμένα κάτι μου λείπει στην γεύση τους.. Ίσως γιατί δεν βάζουν λίγο άνιθο, δεν ξέρω, κάτι μου λείπει... Σε γενικές γραμμές πάντως καλά είναι... Και τέλος (γιατί είμαι λαίμαργη), δοκίμασα κι ένα μπέργκερ με κοκορέτσι το οποίο για τα γούστα μου έπρεπε να περαστεί λίγο ακόμα από την πλάκα πριν μπεί στο ψωμάκι.. Γενικά πολύ καλό κι αυτό αλλά όπως τους είπα, τελείως άκυρο το στρογγυλό ψωμάκι γιατί φεύγει δεξιά κι αριστερά το κοκορέτσι και δεν μαζεύεται το θέμα.. Θέλει επειγόντως μακρόστενο ψωμάκι.. Έπιασα κουβέντα με την κοπελιά που ήταν υπεύθυνη εκείνη την ώρα και μου είπε ότι ο κόσμος το τσεκαρει το μαγαζί, γενικά υπάρχει ενδιαφέρον αλλά της έχει κάνει εντύπωση το πόσοι τούρκοι ζουν στην πόλη μας.. Μου είπε ότι είναι πάρα πολλοί.. Κι επίσης μου είπε, ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για franchise.. Ήδη ετοιμάζεται ένα κατάστημα στα λαδάδικα κι ένα ανατολικά της πόλης κι έπεται συνέχεια σε νησιά και στην Αθήνα..
aethra
https://www.youtube.com/watch?v=ieoMm8xh_2A Μεγάλο πράγμα έφτιαξε... Λαικός τύπος, αγραμματος που όμως δεν το κρύβει, από παιδάκι πουλούσε μύδια στον δρόμο... Άμα κατέβω κέντρο θα τα δοκιμάσω τα μυδάκια του..
Nίκος©
Έχει φτιάξει παρασκευαστήριο στη Σίνδο, αρκετά μεγάλη μονάδα για μεταποίηση μυδιών. Πιστεύω θα δούμε σύντομα τα μύδια του και σε άλλα μαγαζιά.
Koutmatzan
Εγώ καταλαβαίνω ότι θέλει να γίνει International.. Και το πάει από Τουρκία Ελλάδα και άμα πιάσει.. Μετά Ευρώπη.. KFC ala turk η όλη φαση

Είναι μορφή αυτός στην Τουρκία έχει πολλά βιντεακια.. Ένα κιόλας φτάνει τα 7 εκατ. Προβολές.. Τρώει τα κοκορέτσια με τα χέρια και άλλα τέτοια παρατραγουδα

https://m.youtube.com/watch?v=VgXO5NlLYyw
Έχει και πίτσα με μύδια το μενού..
aethra
Βλέποντας το βίντεο στο youtube, έχω την εντύπωση ότι ο άνθρωπος θέλει να φύγει από την Τουρκία..
Koutmatzan
https://m.youtube.com/watch?v=1GlvYa0pBiI
dokimastis
Επιτέλους καταφέραμε να το δοκιμάσουμε!

Περάσαμε 2 άτομα και μας κέρασαν από ένα μύδι γεμιστό με πιλάφι, Πολίτικο στυλ.
Οπότε φυσικά παραγγείλαμε. Πήραμε από 5 μύδια (απλά και spicy), και αυτοί κέρασαν και τα διπλασίασαν! (τιμές 0,40 το απλό, 0,60 το spicy)
Το spicy τελικά υπερτερεί σε γεύση. :)

Τα σερβίρουν σε χάρτινα κουβαδάκια, με πολλά λεμόνια. Επίσης υγρά μαντηλάκια, χαρτοπετσέτες κτλ. γιατί είναι πολύ messy η φάση!

Μας άρεσε πολύ, θα ξαναρχόμασταν άνετα. Επίσης όπως δείχνει και η φωτό που αναρτώ, ξεκίνησαν και Kokorec, άλλη μια Πολίτικη λιχουδιά. Φυσικά θέλω να την δοκιμάσω και αυτήν.