Το αρμολόι

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΚαφενείο
ΔιεύθυνσηΑποστόλου Παύλου 3, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας6983884761
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξεπερίπου 2009

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Παλιό σχόλιο, να μη ληφθεί πλέον υπόψη:

Πήγα Αύγουστο 2010 για μπυρίτσα. Heineken και Kaiser μπουκάλι 500ml έχει 3,5€, βαρέλι Berlin 500ml έχει 3,5€ ενώ βαρέλι Berlin 330ml έχει 2,5€.

Ξαναπήγα για κάποιο λόγο Νοέμβριο 2010. Τσίπουρο και μεζέδες φοιτητικής ποιότητας, τα κλασικά. Τιμές πάλι φοιτητικές.

Εικόνες (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιανουάριος 2019)
[εικόνα]
Ποικιλία
[εικόνα]
Ποικιλία μπύρας

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
mpurakias
πολυ καλοσ χωρος καλη μουσικη νομιζω απ τα καλυτερα καφενεια πολυ καλη δουλεια !!!!
Azdek
Τελευταία τυχαίνει να πηγαίνω συχνά στο Αρμολόι και έχω καταλήξει σε θετικό πρόσημο. Συμπαθητικός χώρος που παίζει ωραία μουσική (έντεχνα, ελληνική και ξένη ροκ) και προσφέρει αλκοόλ σε χαμηλές τιμές και κάτι ψιλά από μεζεδάκια, τα εξής τρία:
- Ποικιλία που απαρτίζεται από 1 λουκάνικο, λίγα κεφτεδάκια (πολύ ψωμί με λίγο κιμά), λίγες πατάτες φούρνου, χτυπητή, ντοματούλα και αγγουράκι. Τα κρεατικά είναι μάλλον κακής ποιότητας, αλλά τρώγεται ευχάριστα μωρέ!
- Ποικιλία μπύρας με 1 λουκάνικο, αλλαντικά και διάφορα τυριά. Προφανώς πιο ποιοτική από την άλλη ποικιλία (πιο "ελεγμένες" πρώτες ύλες), αλλά η άλλη είναι πιο hardcore και ενδείκνυται περισσότερο νομίζω...
- Ντάκος, ο κλασικός. Καλός.
Τιμές για τα πιάτα δεν έχω συγκρατήσει πάντως, αλλά νομίζω ότι είναι καλές. Ενδεικτικά, 4 καραφάκια ρακόμελο, 2 ντάκοι και μια ποικιλία μπύρας στοιχίζουν συνολικά κάνα 30άρι, το οποίο έγινε 25άρι λόγω συχνής επίσκεψης τελευταία, κίνηση θετική κατά τη γνώμη μου. Όσο για το αλκοόλ, από τα χύμα του έχω πιει ούζο και ρακί (τόσο σκέτη όσο και σε ρακόμελο, το οποίο είναι αρκετά καλά εκτελεσμένο). Και τα δύο μου φάνηκαν ανέλπιστα καλά για χύμα σε τέτοιο μαγαζί, ενώ δεν οδήγησαν σε ανεπιθύμητες παρενέργειες...