Το Αντέτι [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΛεωφόρος Νίκης 88, Καστοριά
ΝομόςΚαστοριάς
Χάρτης
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε2007
Έκλεισε2012
Πρόσθετες πληροφορίες:
Δίπλα στη λίμνη μικροσκοπικό πέτρινο σπιτάκι.

Αυτοχαρακτηρίζεται "τσιπουρομεζεδοφαγείον".

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Δυστυχώς το Αντέτι περνάει στο νεκροταφείο του ταβερνοχώρου και στη μνήμη ημών των τυχερών που φάγαμε εκεί κατά καιρούς. Όμως το μικροσκοπικό πέτρινο σπιτάκι χωρούσε πολύ λίγα τραπέζια και τα έξοδα πλέον πολλά. Ο ιδιοκτήτης και σέφ -όπως μου μετέφερε άτομο που μίλησε μαζί του-δεν ήθελε έναν αργό θάνατο ρίχνοντας τη ποιότητα και μαγειρεύοντας με τρίτης κατηγορίας υλικά. Θα το θυμομαστε με αντέτι του ("η συνήθεια", Καστοριανός ιδιωματισμός) την υψηλή ποιότητα.
arsinoe
Το επισκεφτήκαμε τον Μάϊο 2010.
Μικρούλι μαγαζί....και το μέγεθος αυτό είναι μόνο χωροταξικό!Είμασταν τυχεροί με το που φτάσαμε άδειασε ένα τραπέζι.
κατά τα άλλα είναι μεγάλο μαγαζί ;-)

Ο ιδιοκτήτης γελαστός και κεφάτος....
Δοκιμάσαμε το προαναφερθέν Ζουγούρι. Πολύ νόστιμο.
Πεντανόστιμο ό,τι δοκιμάσαμε.
Και οι τιμές μας φάνηκαν λογικές.

Μαζί με το "Ντολτσό" είναι από τα καλύτερα ταβερνάκια που έχω δοκιμάσει στην Καστοριά.
Πρόσφατα στο μενού πρόσθεσε και υπέροχο Ζυγούρι στη γάστρα με άγρια μανιτάρια, καθότι ο μάγειρας και ιδιοκτήτης Γεώργιος και όχι Στέφανος όπως λάθος έγραψα είναι στους Μανιταρόφιλους της Δ.Μακεδονίας.Στα τραπέζια κάτω απο τα πλατάνια στη δροσιά της ήσυχης βόρειας παραλίας μαζί με ντόπια εμφυαλωμένα είναι απόλαυση. Επίσης έμαθα πως το μαγαζί είναι αποτέλεσμα της παύσης της συνεργασίας του σέφ με τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου "Ντολτσό".Μακάρι να μαλώνουν όλοι έτσι.Γιατί έτσι η Καστοριά έχει τώρα, δύο πολύ αξιόλογα μαγαζιά!Στις τιμές ψιλοτσιμπάει.
Στη βόρεια παραλία της Καστοριάς στη γειτονιά Απόζαρι δίπλα σχεδόν στο καλά κρυμμένο απο οικοδομές,τεράστιο αρχοντικό Σαπουντζή, είναι ένα πολύ συμπαθητικό μαγαζί και στην όψη και στις γεύσεις,επικεντρωμένο στο κρέας.Σουτζουκάκια,κότσι,παϊδάκια,τηγανιά κλπ,όλα πεντανόστιμα.Στα αρνητικά, ο μικρός χώρος που γίνετε αμέσως τοπίο στη (τοξική) ομίχλη και το ότι ο ιδιοκτήτης είναι πολύ μποέμ.Όλο το Πάσχα κλειστά και ο Στέφανος μπαρότσαρκες!Οπότε πάρτε ένα τηλ. πρώτα.