Σταρένιο

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΦούρνος-Ζαχαροπλαστείο
ΔιεύθυνσηΓκίλφορδ 59, Κέρκυρα
ΝομόςΚέρκυρας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2661047370
Διαδίκτυο
Ωράριο08:00-20:00, Κυριακή κλειστά. Όλο το χρόνο.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε1994

Εικόνες (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Χορτόπιτα
[εικόνα]
Κοτόπιτα με μοτσαρέλα
[εικόνα]
Πιτούλα ήρεμη
[εικόνα]
Ταμπελοκράχτης

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
aethra
Φάγαμε 2 φορές πρωινό στα σταρένιο... Τι να πρωτογράψω..!!! 5-6 διαφορετικά είδη κοτόπιτας η μία καλύτερη από την άλλη. Τορτίγιες με ομελέτα και διάφορες γεμίσεις, χορτόπιτες, τάρτες αλμυρές και γλυκιές, κέικς, μηλόπιτες και πουτίγκα, υπέροχες ομελέτες συνοδευμένες από καταπληκτικά ψωμιά κι εξαιρετικός καφές.. Ένας καταπληκτικός ιδιοκτήτης και 2 κορίτσια σβέλτα κι ευγενικά στο σέρβις.. Τι άλλο να ζητήσει κανείς για το πρωί?
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
npac
Υπέροχο μέρος για να ξεκινήσει κανείς την ημέρα του. Αν έχετε μείνει σε κάποιο από τα κοντινά ξενοδοχεία (το Cavalieri, το Bella Venecia, το Corfu Palace ή το Αρκάδιο), αξίζει να μην πάρετε πρωϊνό στο ξενοδοχείο (αν και είναι δωρεάν) και να τσιμπίσει κάτι στα πράσινα τραπεζάκια του Σταρένιο, βλέποντας τους Κερκυραίους τις γειτονιάς να σουλατσάρουν την οδό Γκυλφορδ, συνήθως "μαλλώνοντας" μεταξύ τους με την χαρακτηριστική κερκυραϊκή ομιλία τους.
Αφού περάσει κανείς την μοναδικής ομορφιάς πλατεία Δημαρχείου (και τα εκεί εστιατόρια τουριστοπαγίδες με τους κράχτες) και ανηφορίσει την γραφική οδό Γκύλφορδ, θα δει στα 20 μέτρα και στα αριστερά μια μπουκαμβίλια και μερικά τραπεζάκια που ανήκουν σε έναν από τους 2 καλύτερους φούρνους-ζαχαροπλαστεία στο νησί.Ιδιοκτήτες ένα νέο ζευγάρι ο Νίκος και η Άννα.Ο Νίκος κάνει καφέ και λαχταριστά σάντουϊτς με φρέσκα ψωμάκια και λαγάνα,ενώ η Άννα φτιάχνει υπέροχες αλμυρές πίτες διαφόρων ειδών και γλυκά μοναδικά. Άν δεν βρέχει απολαύστε τα στα τραπεζάκια του πεζόδρομου.Δεν είναι φτηνός, αλλά η χειροποίητη ποιότητα και η φιλικότητα το αξίζουν.