Ερωδιός [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΕστιατόριο, Πατσατζίδικο
ΔιεύθυνσηΘεμιστοκλή Σοφούλη 26, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Έκλεισεπερίπου Οκτώβριο 2010
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του άνοιξαν με αύξουσα χρονολογική σειρά το Anassa και το Θυμάρι.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
φαγητό:1/3 φράγκα:1/3 λαϊκό:2/3
Πήγα μια φορά Μάρτιο 2008. "Κυριλέ" εστιατόριο για τους ξενύχτιδες του αεροδρομίου που πλασάρεται και ως ιταλικό εστιατόριο. Σερβίρει και πατσά, ο οποίος είναι χάλια. Χωρίς σκορδοστούμπι, χωρίς μπούκοβο, χωρίς σαρδένι, και ενώ τον ζήτησα ψιλό μου τον δώσανε μέτριο. Ο λόγος είναι ότι τον έχουν από πριν κομμένο. Τραγικό. Η μαγειρίτσα πάντως που δοκίμασα ήταν πολύ καλή.

Εικόνες (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Πατσάς

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
thess80
Το μαγαζί έκλεισε.
mxkrtg
Πηγαμε απο κει χθες μετά απο ξύδια.Οι τιμές μου φάνηκαν ακριβές,αλλά αφού πλασάρεται σαν κυριλέ το περιμέναμε.Ο πατσάς ήταν ΧΑΛΙΑ.Μυριζε σαν υπόγειο πουχει μουχλιάσει και έχουν χέσει σκύλοι και ανοίχτηκε μετά απο μια βδομάδα,και λίγα λέω.Επίσης δεν είχε κρέας μόνο λίπος.Τραγικός.Η μαγειρίτσα όμως ήταν πολύ ωραία.Επίσης οι τα 2 τορτελίνια που πείραμε(4 τυριά και με παντσέτα)ήταν πολύ νόστιμα και μεγάλη μερίδα(9ευρώ όμως).Μια σαλάτα ερωδιός σε στυλ σαλάτα του σεφ ήταν αρκετά καλοφτιαγμένη ενώ κάτι πατάτες με κρέμα γάλακτος που πήραμε ήταν κατι προκάτ πατάτες περιχυμένες με ότι σάλτσα τους έμεινε απο τα μακαρόνια,ζεσταμένες στο φούρνο μικροκυμάτων.2 θετικά ακόμα στοιχεία είναι το πατέ ελιάς που φέρνει στην αρχή(νομίζω έχει και μαγιονέζα μέσα) που ήταν πολύ νόστιμο και το οτι στο τέλος μας κέρασε γλυκό(παγωτό με λίγο κρεμ καραμελέ)
Γενικα δε νομίζω να ξαναπάω γιατι πολύ ακροβο και κυριλέ μου φάνηκε.και στην τελική αν μετά απο ξύδια θέλω να φάω πατσά προτιμώ να φάω πατσά κανονικό και να τον πληρώσω και για πατσά.Για μεσημέρι ούτε συζήτηση.
Δημήτρης Σ
Εγώ έπαιρνα χορτόσουπα και ήταν καλή!