Δεύτερη επίσκεψη σήμερα. Ακόμα καλύτερες εντυπώσεις. Το κεμπάπ σε τζιαπάτα ήταν πολύ καλό. Εξαιρετική ισορροπία στα υλικά. Ειδική αναφορά στο κρεμμυδάκι που σε συνδυασμό με την σαλτσούλα δημιουργούσαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και ανέβαζαν κατά πολύ το επίπεδο.
Σημερινό πρώτο πέρασα για δοκιμή. Πήραμε ένα αμπντάλικο και ένα γιαουρτλού κεμπάπ (σάντουιτς σε ψωμάκι τζιαπάτα). Καλό αποτέλεσμα, γευστικό. Στο αμπντάλικο ίσως να ήθελα λίγο πιο έντονη την παρουσία του κρέατος, αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό, άλλος πιθανώς να το βρει πολύ οκ. Γενικά, ωραίες και διακριτικές γεύσεις, τόσο σε σως, πατάτες και τα λοιπά, όσο και στα κρέατα. Το σάντουιτς, ενώ όταν το πιάνεις φαίνεται πολύ μπαμπάτσικο (και ενδεχομένως να είναι), εγώ χρειάστηκα και μερικά έξτρα περισσεύματα από το χθεσινό μεσημεριανό για να γεμίσω φουλ, αλλά κι αυτό επίσης είναι προσωπικό. Άλλος φαντάζομαι μπορεί να σκάσει και μόνο με ένα. Γενικά, πάντως, εντελώς θετικό πρόσημο. Φανερή η προσπάθεια για κάτι το διαφορετικό. Το παιδί στο ταμείο πολύ ευγενικό. Τιμές μου φάνηκαν φυσιολογικές. Θα το ξανατιμήσω κάποια στιγμή.
Εξαιρετικός κατάλογος με πολλά έθνικ πιάτα ΚΑΙ στο lockdown. Μου τράβηξαν ιδιαίτερα την προσοχή! Οπότε πέρασα για take away Balik Ekmek (ψάρι σε ψωμάκι). Καλή περίπτωση, ψητό σκουμπρί φιλέτο μέσα σε τσαμπάτα. Μαζί μαλακωμένο κρεμμυδάκι, μια σως (ταρτάρ?) και τέλος λεμόνι. Ήταν καλό, αλλά ήθελε περισσότερο λεμόνι για να ισορροπήσει το λιπαρό του ψαριού. 5,5ε.
"Χαιρετίζω" τέτοιες προσπάθειες, θα δοκιμάσω κι άλλα πιάτα από κει (πχ. είδα Shakshuka) και μακάρι κάποτε η Θεσσαλονίκη να αποκτήσει κάποιο σταθερό street food με ψάρι..
"