Τρελά Πιρούνια

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΜεζεδοπωλείο, Ψητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΔιαγόρα 47, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310920014
Διαδίκτυο
Ωράριο13:00-01:00, Δε κλειστά
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΝοέμβριο 2020
ΙδιοκτησίαΑνδρέας Σκάγιας
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "Ταβερνείον".
Προστέθηκε από: thamak

Εικόνες (11)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
[εικόνα]
Σουβλάκια λαχανικών
[εικόνα]
[εικόνα]
Βουτοχωριάτικη
[εικόνα]
Κρητική σαλάτα
[εικόνα]
[εικόνα]
Ποικιλία για 2
[εικόνα]
Κεμπάπ γιαουρτλού / πανσέτα φούρνου / σουβλάκια
[εικόνα]
Εξωτερικά (Νοέμβριος 2020)
[εικόνα]
Balik ekmek (καλό)
[εικόνα]
Balik ekmek στο κουτί του (πατάτες χεράτες μέτριες)

Κατάλογος (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2020

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
dokimastis
Μετά από τηλεφώνημα σήμερα, τέρμα τα σάντουιτς από τον Μάιο '21. Πλέον μόνο μερίδες στον κατάλογο που θα κατεβάσετε από το σαιτ ή το fb.
slits23
Δεύτερη επίσκεψη σήμερα. Ακόμα καλύτερες εντυπώσεις. Το κεμπάπ σε τζιαπάτα ήταν πολύ καλό. Εξαιρετική ισορροπία στα υλικά. Ειδική αναφορά στο κρεμμυδάκι που σε συνδυασμό με την σαλτσούλα δημιουργούσαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και ανέβαζαν κατά πολύ το επίπεδο.
slits23
Σημερινό πρώτο πέρασα για δοκιμή. Πήραμε ένα αμπντάλικο και ένα γιαουρτλού κεμπάπ (σάντουιτς σε ψωμάκι τζιαπάτα). Καλό αποτέλεσμα, γευστικό. Στο αμπντάλικο ίσως να ήθελα λίγο πιο έντονη την παρουσία του κρέατος, αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό, άλλος πιθανώς να το βρει πολύ οκ. Γενικά, ωραίες και διακριτικές γεύσεις, τόσο σε σως, πατάτες και τα λοιπά, όσο και στα κρέατα. Το σάντουιτς, ενώ όταν το πιάνεις φαίνεται πολύ μπαμπάτσικο (και ενδεχομένως να είναι), εγώ χρειάστηκα και μερικά έξτρα περισσεύματα από το χθεσινό μεσημεριανό για να γεμίσω φουλ, αλλά κι αυτό επίσης είναι προσωπικό. Άλλος φαντάζομαι μπορεί να σκάσει και μόνο με ένα. Γενικά, πάντως, εντελώς θετικό πρόσημο. Φανερή η προσπάθεια για κάτι το διαφορετικό. Το παιδί στο ταμείο πολύ ευγενικό. Τιμές μου φάνηκαν φυσιολογικές. Θα το ξανατιμήσω κάποια στιγμή.
dokimastis
Εξαιρετικός κατάλογος με πολλά έθνικ πιάτα ΚΑΙ στο lockdown. Μου τράβηξαν ιδιαίτερα την προσοχή! Οπότε πέρασα για take away Balik Ekmek (ψάρι σε ψωμάκι). Καλή περίπτωση, ψητό σκουμπρί φιλέτο μέσα σε τσαμπάτα. Μαζί μαλακωμένο κρεμμυδάκι, μια σως (ταρτάρ?) και τέλος λεμόνι. Ήταν καλό, αλλά ήθελε περισσότερο λεμόνι για να ισορροπήσει το λιπαρό του ψαριού. 5,5ε.

"Χαιρετίζω" τέτοιες προσπάθειες, θα δοκιμάσω κι άλλα πιάτα από κει (πχ. είδα Shakshuka) και μακάρι κάποτε η Θεσσαλονίκη να αποκτήσει κάποιο σταθερό street food με ψάρι..