Διόνυσος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΜονοδένδρι
ΝομόςΙωαννίνων
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2653071366,2653022488
Διαδίκτυο
Ωράριο09:00-22:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΕυθαλία Φώτου

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα Απρίλιο 2015. Χώρος απλός και αδιάφορος, αλλά με τζάκι. Αισθητική καταλόγου και λογότυπου τουριστική. Η ιδιοκτήτρια όχι ιδιαίτερα θερμή. Από φαγητά είχε λίγα πιάτα λόγω χαμηλής τουριστικής περιόδου. Δοκίμασα παϊδάκια που ήταν μέτρια όπως και οι συνοδευτικές τηγανητές πατάτες (και μικρή μερίδα στα 9€), μουσακά που ήταν πολύ αδιάφορος, το γαλοτύρι καλό, και το κόκκινο κρασί καλό. Τιμές τσιμπημένες, όπως σε όλη την περιοχή. Δεν ενθουσιάστηκα.

Εικόνες (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Παϊδάκια (μέτρια)
[εικόνα]
Μουσακάς (αδιάφορος)
[εικόνα]
Γαλοτύρι (καλό)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Απρίλιος 2015)

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
timos zisis
συμπαθητικη ταβερνουλα με τζακι, κλασσικα πιατα ταβερνας στον καταλογο με καποιες απουσιες, δικαιολογημενες λογω καθημερινης και λιγοστης κινησης. απ οτι καταλαβα εχει και πιτα ημερας σαββατοκυριακα. σαλατα λαχανο καλη, παιδακια πολυ καλα, πανσετες μετριες, γαλοτυρι (παραγωγης τους) πολυ καλο, σπανακοπιτα καλη, πατατες καλες.τιμες νορμαλ. γενικα καλο αλλα οχι και κατι το ιδιαιτερο.
monimapeinasmenos
Γιδα βραστή άψογη μοσχαράκι κοκκινιστό πάρα πολυ καλό το ίδιο και η σαλάτα μαρούλι και η φέτα. Μου άρεσε το μαγαζάκι αν και λίγο περίεργοι οι ιδιοκτήτες.Τα ανωτέρω με 500ml κρασί 25 ευρώ.