Padella

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΠιτσαρία, Ξένο, Εστιατόριο
Διεύθυνση25ης Μαρτίου 13, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2311827777
Διαδίκτυο
Ωράριο14:00-23:00
Ώρες παραγγελίας14:00-23:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΝοέμβριο 2020
Πρόσθετες πληροφορίες:
Η ιδιοκτησία σχετίζεται με τον Ρινόκερο.

Με υπότιτλο "Pizza Pasta".

Στα ιταλικά "padella" σημαίνει "τηγάνι".

Στη θέση του υπήρχε το Break.
Προστέθηκε από: Βικτωρ Τ.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έχω δοκιμάσει πολλές φορές το 2020-2024.

Ωραίος ζεστός εσωτερικός χώρος κατάλληλος και για οικογένειες και για παρέες και για ζευγάρια. Οι πιτσαρίες που έχουν αξιοπρεπές χώρο να κάτσεις είναι λιγοστές. Φαγητό καλό, πάνω από το μέσο όρο, με εστιατορική διάθεση και χειροποίητα ζυμαρικά, δεν είναι δηλαδή απλώς μια πιτσαρία, νόστιμο αλλά παχυντικό, βάζουν αρκετές σάλτσες, τυριά κτλ. Πίτσα ιταλικού τύπου, ξεχωρίζω την "Burrata". Ζυμαρικά επίσης νόστιμα, μικρές ποσότητες. Τα λεφτά τσιμπημένα, αλλά στα πλαίσια της γενικότερης ακρίβειας της εποχής τα βρίσκω αποδεκτά για την ποιότητα του.

Συμπερασματικά, που και που το επισκέπτομαι και το ευχαριστιέμαι. Δεν το προτείνω για το delivery εκτός αν μένετε κοντά, γιατί όσες φορές πήρα η πίτσα δεν συγκρινόταν με την εμπειρία να την φας ζεστή επί τόπου.

Εικόνες (61)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
"Semifreddo Tiramisu" (πολύ καλό!)
[εικόνα]
"Pizza Burrata" (πολύ καλή, αλλά αυτήν τη φορά παραψήθηκε)
[εικόνα]
Paccheri vegan (μετριότατο πιάτο, κάποια ζυμαρικά ήταν άψητα, η σάλτσα αδιάφορη)
[εικόνα]
Vitello tonnato (νόστιμο, αλλά το κρέας που αυτήν τη φορά ήταν βουβάλι αντί μοσχαριού ήταν αρκετά σκληρό)
[εικόνα]
Fiocchi (εξαιρετικά)
[εικόνα]
Focaccia με σαλάμι και αντζούγια (πολύ καλή)
[εικόνα]
Σπαγγέτι μανιταριών
[εικόνα]
Caesar's (απλώς οκ)
[εικόνα]
Ροζέ Τσαμτσακίρη Provocateur (ευκολόπιοτο ημίγλυκο, μου αρέσει πολύ)
[εικόνα]
"Truffle: mascarpone | κρέμα βουτύρου αρωματισμένη με φασκόμηλο | carpaccio τρούφας | pecorino romano | θυμάρι" (νόστιμο)
[εικόνα]
Πίτσα "Greca" (καλή)
[εικόνα]
Γλυκό κερασμένο (πολύ καλό)
[εικόνα]
Truffle (καλά, ήθελαν αλατάκι και πιπέρι)
[εικόνα]
Pizza Burrata (πολύ καλή)
[εικόνα]
Fiocchi (καλά)
[εικόνα]
Σαλάτα γλυστρίδα (πολύ καλή)
[εικόνα]
"Cheesecake σοκολάτας: ganache σοκολάτας / κρέμα mascarpone / μπισκότα / μαύρα βατόμουρα" (καλό)
[εικόνα]
"Risotto: μανιτάρια trifolati / πάστα τρούφας / pecorino romano / αρωματικό βούτυρο / λάδι τρούφας" (το έχω ξαναπάρει, καταλήγω ότι είναι οκ αλλά δε με τρελαίνει)
[εικόνα]
"Spaggeti al limone: σπαράγγια / ντοματίνια / λεμονάτη κρέμα βουτύρου / τσίλι / δυόσμος / burrata" (μια χαρά)
[εικόνα]
"Fragola: τυρί σεβρ / φρέσκια φράουλα / ντοματίνια / μαύρο βαλσάμικο / ελαιόλαδο / φρέσκος βασιλικός" (καλή)
[εικόνα]
Ζυμαρικά (καλά)
[εικόνα]
Γλυκό tiramisu semifreddo (καλό)
[εικόνα]
Πίτσα (εξαιρετική)
[εικόνα]
Γλυκό κερασμένο (πολύ καλό)
[εικόνα]
Ζυμαρικά (καλά)
[εικόνα]
Πίτσα (εξαιρετική)
[εικόνα]
"Σπαράγγια σε focaccia / pancetta affumigata / λαδολέμονο μυρωδικών / δεντρολίβανο" (πολύ καλό, η pancetta με το λαδολέμονο και τον πουρέ παντζαριού κλέβουν την παράσταση, τα σπαράγγια πιο πολύ σαν συνοδευτικό μοιάζουν)
[εικόνα]
Pizza Marinara (έτσι και έτσι)
[εικόνα]
"Pollo: κοτόπουλο / νιόκι / πέστο μυρωδικών / φρέσκια mozzarella" (οκ, δεν τρελάθηκα)
[εικόνα]
"Cheesecake σοκολάτας: ganache σοκολάτας / κρέμα mascarpone / μπισκότα / μαύρα βατόμουρα" (καλό)
[εικόνα]
"Risotto: μανιτάρια trifolati / πάστα τρούφας / pecorino romano / αρωματικό βούτυρο / λάδι τρούφας" (συμπαθητικό, αλλά το ρύζι κρατούσε)
[εικόνα]
Μπολονέζ για τα παιδιά (πολύ καλό)
[εικόνα]
Ροζέ Τσαμτσακίρη Provocateur Μοσχάτο Αλεξανδρείας (αρωματικό ημίγλυκο, καλό)
[εικόνα]
Πίτσα Margherita (μια χαρά)
[εικόνα]
"Bufala: ρόκα baby / ντοματίνια / κρέμα λευκού βαλσάμικου / βουβαλίσια burrata" (οκ)
[εικόνα]
Ο πάνω όροφος
[εικόνα]
Το μαγαζί από τον πάνω όροφο
[εικόνα]
"Ganache σοκολάτας: αλμυρή καραμέλα / καραμελωμένα φουντούκια / φρούτα του δάσους" (μια χαρά, θα το ήθελα λίγο πιο αλμυρό γιατί ήταν πολύ λιγωτικό)
[εικόνα]
"Paccheri con pollo: κοτόπουλο / κρέμα βουτύρου / pecorino romano / σπαράγγια / ξύσμα λεμονιού / saffron" (καλό, το ζυμαρικό αρκετά σκληρό)
[εικόνα]
"Flocchi: πουγκιά γεμιστά με αχλάδι / σάλτσα γκοργκοντζόλας / φυστίκι αιγίνης" (πολύ καλό!)
[εικόνα]
Πίτσα Burrata (πολύ καλή)
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Παπαρδέλες με μανιτάρι, τρούφα, παρμεζάνα κτλ (αδικαιολόγητα μικρή ποσότητα. Οκ πιάτο, αλλά ήθελε το κάτι παραπάνω για να πετάξει)
[εικόνα]
Pizza Prosciutto (μέτρια)
[εικόνα]
Σαλάτα Bufala
[εικόνα]
Pizza Burrata (καλούτσικη)
[εικόνα]
Σαλάτα Romana (αποδεκτή)
[εικόνα]
"Ganache Σοκολάτας" (πολύ μέτριο)
[εικόνα]
"Semifreddo Tiramisu" (καλό)
[εικόνα]
"Pizza Burrata" (πολύ καλή)
[εικόνα]
"Pizza Gorgonzola" (οκ)
[εικόνα]
"Pizza Burrata" (πολύ καλή, με νόστιμη όξινη σάλτσα ντομάτας, μέχρι στιγμής η καλύτερη του καταλόγου για τα γούστα μου)
[εικόνα]
"Pizza Carne" (μια χαρά)
[εικόνα]
Πίτσα prosciutto (καλή)
[εικόνα]
Πίτσα formaggi (οκ)
[εικόνα]
Πίτσα μαργαρίτα με μπουράτα
[εικόνα]
"Spaghetti alla chitarra napoliten" (αδιάφορο, και το συνοδευτικό τυρί πολύ λίγο)
[εικόνα]
Pizza "Tartufo" (συμπαθητική)
[εικόνα]
Pizza "Tartufo" (συμπαθητική)
[εικόνα]
Pizza "Piccanti" (καλή)
[εικόνα]
Pizza "Piccanti" (καλή)

Κατάλογος (16)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2023: σελίδα 4/4
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2023: σελίδα 3/4
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2023: σελίδα 2/4
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2023: σελίδα 1/4
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2023: σελίδα 4/4
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2023: σελίδα 3/4
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2023: σελίδα 2/4
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2023: σελίδα 1/4
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2022: σελίδα 1/4
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2022: σελίδα 2/4
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2022: σελίδα 3/4
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2022: σελίδα 4/4
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2022: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2022: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2021: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2021: σελίδα 1/2

Σxόλια (16)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
kornilios
Ωραίος χώρος και ευχάριστα τα εξωτερικά τραπεζάκια, και ας είναι πάνω στην Μαρτίου. Έχει αρκετό ενδιαφέρον ο κατάλογος, ειδικά στα ορεκτικά. Η πίτσα Burrata πολύ καλή και όλα τα υπόλοιπα τουλάχιστον καλά. Μου άρεσε και σε ανάλογη διάθεση θα ξανά πήγαινα άνετα.
Psalidoxeris
Εξαιρετικες πίτσες.

Τα ζυμαρικά του καλά, εμπνευσμένα αλλά χωρίς να είναι κάτι το σούπερ wow.

Οι πίτσες τους πάντως εξαιρετικές, υπέροχη ζύμη καλή ποιότητα και γενναία ποσότητα υλικών.

Ζητήσατε και σκορδολαδο να βουτάτε. Εξαιρετικό!

Πίτσες 8.5 /10
Ζυμαρικά 7/10
Σαλατες 7/10

Δοκιμάστε πίτσες οι οποίες είναι εξαιρετικές.
ablaubla
Δυστυχώς μόνο ντελίβερι έχω πάρει αλλά για μένα πολύ καλή ζύμη, ψήσιμο (για μένα από τα καλύτερα) και ποιοτικά υλικά. Όταν βρίσκομαι στην περιοχή πάντα προτιμώ να πάρω από εδώ. Τιμές δεδομένου της ποιότητας λίγο τσιμπημένες αλλά προτιμώ από το να πάρω κάτι απλά φτηνιάρικο.
dokimastis
Επίσκεψη 2η μέρα Χριστουγέννων '22, στα έκτακτα, καθότι υπήρξε έκτακτη επιθυμία για ιταλικό από τα βλαστάρια μου. Ragionie' θα πήγαινα σε κάποια απ' τις επιλογές σου, αλλά θέλαμε και σαλόνι και ζυμαρικά, οπότε επικράτησε αυτό. Κρατώ τις επιλογές σου για ειδική δοκιμή.

Ο χώρος είναι κάζουαλ και ζεστός και μάς άρεσε. Πήραμε την πίτσα burata που όλοι αναφέρουν και μπράβο τους, αξίζει, με την ωραία σάλτσα της. Και όντως Ragionie, λεπτή ζύμη στην πίτσα, που υποχωρεί, και πρέπει να την κρατήσεις με ειδικό τρόπο.

Από pasta πήραμε:
Παπαρδέλες με μανιτάρια, τρούφα, φέτες παρμεζάνα κτλ καλές, απλά λίγο μικρή ποσότητα και κρύωσε και γρήγορα.
Καρμπονάρα, που ήταν μέτρια, γιατί το μακαρόνι ήταν πολύ al dente και όχι ομοιόμορφα. Και η σάλτσα της μού ήρθε πολύ σφιχτή, την ήθελα να ρέει πιο πολύ.

Στο τέλος πήραμε και semifreddo Tiramisu, μια χαρά.

Καλές επιλογές σε ποτά/ μπίρες/ κρασιά. Γενικά καλή εμπειρία- ήταν γεμάτο από κόσμο τη μέρα που πήγαμε, ίσως και γιατί ήταν κλειστά τα πιο πολλά μαγαζιά. Μας βγήκε ~50ε για 3 άτομα.
Θα ξαναπήγαινα για καλό κάζουαλ ιταλικό.
Ragioniè
Στις λίγες επισκέψεις μου δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με ότι γεύτηκα.

Θεωρώ ότι υστερούν στη ζύμη,πολύ λεπτή η βάση και έντονα ψωμένια η στεφάνη ενώ μου έδωσαν την εντύπωση ότι δεν χρησιμοποιούν αλεύρι καλής ποιότητας ή ότι δεν ήταν ωριμασμένο αρκετά. Σε αρκετές μπουκιές άφηνε μια ψωμένια γεύση ενώ ήταν εμφανές και ώρες μετά αφού αφήνει ένα σχετικά έντονο φούσκωμα που κανονικά δεν θα έπρεπε

Η pizza burrata κάτι ψιλοπαλεύει να πει γευστικά,η σάλτσα της έχει χαρακτηριστική γεύση αλλά η burrata φαίνεται ότι είναι β'διαλογής.

Πρόχειροφτιαγμένη ήταν η pizza prosciutto, η σάλτσα ήταν αρκετά απούσα ενώ εν συνόλο όλα τα υλικά έδειχναν κάπως "κουρασμένα" και κατώτερης ποιότητας. Εδώ η αίσθηση του ψωμιού στη ζύμη ήταν ακόμη εντονότερη που εν τέλει ήταν η επίγευση που κυριαρχουσε στον ουρανίσκο.

Μιας και γράφω για ιταλική ή ναπολιτάνικη πιτσαρία,στην περίπτωση της prosciutto ταιριάζει γάντι η λέξη που χρησιμοποιούν οι Ναπολιτανοι στη διάλεκτο τους("sciapito"=senza sale=χωρίς αλάτι)που αν και καθαρά όρος της μαγειρικής, χρησιμοποιείται ευρέως για να χαρακτηρίσει συνήθως μια γκόμενα ή έναν γκόμενο που σε ελεύθερη μετάφραση είναι "χωρίς ενδιαφέρον"


Ο χώρος για dine-in είναι αποδεκτός,άκαπνος ενώ αποδείξεις και εξυπηρέτηση όλα σε νορμάλ επίπεδο

Σαν μια γενικότερη παρατήρηση με αφορμή την εμπειρία μου στην Padella και σε σχέση με τις υπόλοιπες "ιταλικές" πιτσαρίες της πόλης μας. Δυστυχώς σε καμία πιτσαρία δεν δουλεύουν καλής ποιότητας υλικά όπως mozzarella,fior di latte,prosciutto αλλά κυρίως β'διαλογής. Άλλη τιμή η grana padano, άλλη η parmigiano reggiano.

Εν μέρει,επιχειρηματικά μιλώντας, θα έλεγα ότι είναι σχεδόν μονόδρομος αφού διαφορετικά ακόμη και μια απλή μαργαρίτα θα έπρεπε να κοστίζει πολύ παραπάνω από τα 9-10 ευρώ που τρέχει σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Το ερώτημα βέβαια είναι αν υπάρχει αγορά για κάτι ποιοτικότερο και νομίζω ότι τουλάχιστον εδώ η απάντηση είναι πρόδηλη.

Στο αλεύρι και στη ζύμη και εδώ εξαρτάται αν το μαγαζί θελει να δουλέψει κυρίως με delivery όπου ο τύπος αλευριού και η επεξεργασία του είναι τελείως διαφορετική από κάποιο άλλο κατάστημα που προσφέρει μόνο dine-in εξυπηρέτηση

All in all θα τοποθετούσα την Padella σε δεύτερη ταχύτητα σε σχέση με τις υπάρχουσες "ιταλικές" πιτσαρίες της πόλης μας
Stephan
Μετά από 8 μήνες νέα δοκιμή. Πήρα pizza burrata της οποίας η σάλτσα ήταν λύσσα στο αλάτι. Άτυχη στιγμή, αλλά burrata δεν ξαναπαίρνω. Έκλαιγα τα λεφτά μου.
Akis
Πολύ καλή πίτσα του τύπου με λεπτή ζύμη, ωραία ψημένη, με καλά υλικά. Η καλύτερη στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
JohnJohn
Πρόσφατη δοκιμή πίτσα Prosciutto, Focaccia κοτόπουλο και σαλάτα Caesar's με πολύ καλές εντυπώσεις. Ακριβούτσικο αλλά πολύ νόστιμα υλικά, οπότε λογικά θα ξαναπάρω.
Γαργαντούας
Έχω δοκιμάσει αρκετές γεύσεις σχεδόν όλον τον κατάλογο και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές. Κάποιες πολύ κακές προσπάθειες (tartufo, funghi) και κάποιες πολύ καλές (burrata, ραγού). Αλλά σκέφτομαι να παραγγέλνω μόνο στο σπίτι γιατί το προσωπικό δεν κάνει. Απαράδεκτο
Connoisseur
Έχω παραγγείλει αρκετές φορές (και στο χέρι) πίτσα και καλτσόνε. Η ζύμη αρκετά πετυχημένη ναπολιτάνικη. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες για τη burrata αν και η burrata (το τυρί) από μόνη της ήταν μέτρια σε γεύση. Το καλτσόνε αρκετά άνοστο - δεν το συστήνω. Γενικά σε όλες τις επιλογές που δοκίμασα με σάλτσα ντομάτας λείπει η ένταση (ίσως αλάτι;).
Τα υλικά καλής ποιότητας συνήθως και όπως πρέπει σε ποσότητα για ναπολιτάνικη. Τεράστιο φάουλ την τελευταία φορά με πίτσα zucchini που ήταν καλή μεν αλλά είχε πολύ κακής ποιότητας prosciutto cotto και αφαιρέθηκε: τρομερά αλμυρό και με βαριά γεύση - μου θύμισε ξεχασμένο κομμάτι σε supermarket χαμηλού κόστους. Επίσης, παρότι μένω κοντά, το delivery αργεί αρκετά (45-50') συνήθως και η πίτσα έρχεται μισοκρύα και αρκετά "βρεγμένη".
Οι τιμές είναι συμπαθητικές, αλλά πλέον υπάρχει ανταγωνισμός στη ναπολιτάνικη με καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα.
Γαργαντούας
Πρόσφατο τσεκάρισμα. Οι ήδη ακριβές τιμές έχουν αυξηθεί σε σχέση με όταν άνοιξε. Πήραμε tartufo και burrata. Η πρώτη κακή, τα μανιτάρια απλά χωρίς γεύση και βραστά έβγαλαν τρελή υγρασία στην πίτσα γενικά απογοητευση(αποφύγετε την) . Η άλλη πολυ καλή ίσως να προτιμούσα λίγη λιγότερη σάλτσα αν και δεν την πνίγει όπως στην πίτσα Hood.

Είναι γενικά ψημένη η σάλτσα οπότε δε βγάζει τόση ντοματιλα. Η πίτσα λεπτή το στεφάνι όμως πολύ ζυμαρενιο χωρίς να έχουν περάσει ώρες για να έχει τις απαραίτητες κυψέλες και είναι λίγο λαστιχωτο. Ωραία πάντως η burrata με τις παρατηρήσεις μου. Και εδώ κλασσικά λείπουν τα υλικά που με εκνευρίζει αυτό. Ενδεικτικά ο βασιλικός στη burrata ήταν ανύπαρκτος που δε δικαιολογείται για την τιμή της επίσης για κάποιο λόγο ήρθε διαλειμμενη η burrata και αυτό φάουλ όταν χρεώνεις κάτι αρκετά περιμένω την ανάλογη ποιότητα αφού λειπει η ποσότητα. Λογικά θα ξαναπάρω να δοκιμάσω και καμιά άλλη γεύση πάντως burrata θα μείνει στις τοπ επιλογες μου για πίτσα.
Stephan
Νέο τσεκάρισμα μετά από 1 χρόνο, εξαιρετική πίτσα. Πήρα πίτσα special που άξιζε πραγματικά.
dokimastis
Φαίνεται καλή πιτσαρία, το καταλαβαίνεις κι απ' τον κατάλογο και τη σύνθεση που έχουν οι πίτσες.

Παραγγείλαμε μια Prosciutto και μία Formaggi. H Prosciutto ήταν σαφώς καλύτερη, η 2η ήταν κάπως περίεργα γλυκόξινη και είχα αίσθηση ότι της έλειπε κάτι.. Γενικά όμως και οι δύο μού φάνηκε ότι ήθελαν λίγο ακόμη ψήσιμο, τις τραβήξανε λίγο πρόωρα.
Johny
Εξαιρετική πίτσα.Για μένα τοπ 3 στην πόλη.Ξυλόφουρνος, λεπτή ζύμη, καλές πρώτες ύλες +vfm
IoliAt
Πολύ καλές εντυπώσεις! Τσεκαρίστηκε τρις σε delivery wolt. Καλά υλικά, πίτσα τύπου ναπολιτάνικη που θυμίζει κάπως pizza hood, καλή σάλτσα ντομάτας, μοτσαρέλα κ.λπ και ενδιαφέροντες οι συνδυασμοί. Επίσης, πάρα πολύ ελαφριά η πιτσούλα, τρως χωρίς πολλές τύψεις. Την 3η φορά είχε κρασάρει η wolt, μας εξυπηρέτησαν ταχύτατα οι άνθρωποι και ευγενέστατη η κυρία στο τηλέφωνο. Θα το προτιμούμε συχνά!
Stephan
Πήρα πίτσα pepperoni, μανιτάρια, πιπεριά, μοτσαρέλα. Λεπτή ζύμη, καλά υλικά, καλές εντυπώσεις.