Cerdo Negro 1985

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαBar-Restaurant, Εστιατόριο
ΔιεύθυνσηΒίτωνος 5, Γκάζι, Αθήνα
ΝομόςΑττικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2103470628
Διαδίκτυο
Ωράριο
Λέξεις κλειδιά
Σέρντο Νέγκρο, #michelin bib gourmand
Άνοιξεπερίπου Φλεβάρη 2020
Πρόσθετες πληροφορίες:
Το όνομα σημαίνει στα ισπανικά "Μαύρο Γουρούνι".

Chef ο Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος.

Στη θέση του υπήρχε ο Κορκοφύλας.

Εικόνες (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Χοιρινό iberico (ποίημα ένα εξαιρετικό πιάτο)
[εικόνα]
Ψωμί στο ξύλο (πειρασμός)
[εικόνα]
Καλωσόρισμα (εξαιρετικό)
[εικόνα]
Πρόβατο στο ξύλο (πάρα πολύ καλό)
[εικόνα]
Σαλάτα παντζάρι (εξαιρετική)
[εικόνα]
Ο χώρος εσωτερικά
[εικόνα]
Το ψυγείο που σιτεύουν τα κρέατα

Σxόλια (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
toy
επίσκεψη 12/2021 άτομα 2

1 καλωσόρισμα με αρσενικό Νάξου σε λάδι από τσίλι, 1 βούτυρο καπνιστό με δέρμα από χοιρινό, ελιές στο ξύλο με 15 μυρωδικά, ψωμί στο ξύλο με λάδι, εξαιρετικό
1 σαλάτα παντζάρι, χαρούπι, εξαιρετική γεύση και παρουσίαση
1 χοιρινό iberico, πουρές & τσιπς σελινόριζας, πράσο ψημένο στο ξύλο, ποίημα ένα πιάτο πραγματικά φανταστικό
1 πρόβατο, λίπος στο ξύλο, καρότο ψητό και πουρές καρότου, πάρα πολύ καλό, θα το ήθελα λιγότερο ψημένο και με λίγο επιπλέον αλάτι.
1 ξηρό λευκό κρασί, καλούτσικο
1 Βάσκικο γλυκό, με παγωτό και βύσσινο, σε ρηχά νερά, ήταν πολύ ψωμένιο και ακριβό.

Στα 90€ όλα

Πάρα πολύ όμορφος χώρος, service δυνατό, ο μάγειρας είναι διαρκώς έξω και εξηγεί, το concept είναι κρεατοφαγικό με ισπανικές επιρροές όπου τα πάντα ψήνονται σε ξύλο το οποίο καταλαβαίνεις με το που μπαίνεις στο μαγαζί αφού έχει μία ιδιαίτερη μυρωδιά, η λίστα κρασιών χωρά βελτίωση και το γλυκό που ήταν η μόνη παραφωνία, επίσης δεν κάνει κοκτέιλ και να σημειώσω την εξαιρετική μουσική.
Αξίζει το προτείνω, ειδικά για τους λάτρεις του κρέατος, το γεγονός ότι το ψήνει σε ξύλο απογειώνει τη γεύση