Νέα Ηλύσια [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΓυράδικο, Ψητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΛέοντος Σοφού 17, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Νέα Ηλύσσια, #σούβλες
Έκλεισεπερίπου Ιούνιο 2012
Πρόσθετες πληροφορίες:
Το 2009 έκανε ανακαίνιση.

Στη θέση του άνοιξε η Κουζinα.

Εικόνες (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερικά (Φεβρουάριος 2011)

Κατάλογος (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος 2010: τμήμα 3/3
[εικόνα]
Κατάλογος 2010: τμήμα 2/3
[εικόνα]
Κατάλογος 2010: τμήμα 1/3

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
fox
ΕΦΕΤ
Πρόστιμο € 1.500 στο εστιατόριο με την επωνυμία ΑΔΕΛΦΟΙ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ Ο.Ε. - ΝΕΑ ΗΛΥΣΙΑ στην Σοφού 17 στην Θεσσαλονίκη, διότι διαπιστώθηκαν :

• αποκλίσεις των κανόνων υγιεινής
xaliabalias
Τελειο απλα..
Τέο
Τρωω συχνα λογω δραστηριοτητων στην περιοχη. Τα μαγειρευτα ειναι αξιοπρεπη και φτηνα, οι μεριδες ειναι καλες. Τελευταια προσφερει και γυρο ο οποιος κατα κοινη παραδοχη ειναι κακος. Μετα την trendy ανακαινιση, ριξτε μια ματια στις συνταγες που διακοσμουν τους τοιχους: Ειναι αυτοματες μεταφρασεις google σε ακαταλαβιστικα ελληνικα. Δεν ξερω τι ειχαν στο νου τους, εμενα με διασκεδαζουν αφανταστα.
Εγκυκλοπαιδικά αναφέρω πως το 2009 έκανε ανακαίνιση.Υπάρχει εστιατόριο στο ισόγειο του παλιού ξενοδοχείου "Καστοριά" με άλλο όνομα από τη δεκαετία του 1920.Νομίζω λεγόταν "Σαρόγλου" χωρίς να είμαι σίγουρος.Με το όνομα "Ηλύσια" υπήρχε καφενείο έως το 70 εκεί που είναι το Goodys στην Κολόμβου. Any way είναι ένα συμπαθητικό μαγέρικο σε όλα τίμιο (εκτός από τις προκάτ τηγανιτές πατάτες) και φτηνό. Η πελατεία του είναι ένας αχταρμάς από φοιτητές,νεαρούς άφραγκους τουρίστες σε αποχή από το σαπούνι,καλόγερους του Αγίου Όρους σε εισπρακτική περιοδεία ,συνταξιούχους που ψάχνουν ένα πιάτο σπιτικό φαΐ και το έσχατο φρούτο τους "Βαλαωριτόπληκτους" που όλα στη περιοχή τους μοιάζουν πρωτόγνωρα και εξωτικά. Η ανακαίνιση προφανώς έγινε για την τελευταία κατηγορία πελατών.